Reviews Hotel Gran Porto Real Resort*****

Gran Porto Real Resort*****
504 Reviews
Reviews Hotel Gran Porto Real Resort*****
Constituyentes Number 1, 77710, Playa del Carmen
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Gran Porto Real Resort*****? Then have a look at the reviews of Hotel Gran Porto Real Resort***** in Playa del Carmen, written by other travelers.
Hotel Gran Porto Real Resort scores a 9.2 out of 10, based on 504 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Gran Porto Real Resort*****? Have a look at the reviews of Hotel Gran Porto Real Resort***** in Playa del Carmen, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 310 Holiday pictures of Hotel Gran Porto Real Resort***** on Zoover. You can take a look at 2 videos of Hotel Gran Porto Real Resort*****. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Gran Porto Real Resort***** Playa del Carmen. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

There are 504 reviews of Gran Porto Real Resort*****

504 Reviews
9.6
9.4
8.8
8.9
Show score and reviews from:
Friends, April 2013
"Geweldig resort! Het ontbreekt je hier aan niets"
Saskia5
8.0
05/07/2013 Half april verbleven in Gran Porto Real, wat een prachtig en schoon hotel.
De ligging is perfect, direct aan het strand en je loopt zo het centrum in.
Eten was super lekker, leuk om de à la Carte restaurants uit te proberen, vooral Maria's is top. Om de sushibar bij het zwembad boven niet te vergeten.... Mmmm heerlijke sushi, ter plekke voor je klaargemaakt.
En wat een gastvrijheid, het personeel doet echt alles om je het naar de zin te maken. Lof aan de obers op het strand!
Kamers waren super schoon en prima van inrichting. Leuk elke dag een mooi gevouwen handdoek op je bed.
Dit hotel is echt een aanrader!!!!

With partner, March 2013
"Een geweldige vakantie"
hennie
8.0
04/10/2013 we hebben heerlijk genoten fijn en leuk personeel zo lekker spontaan erg vriendelijk, zelfs bij het zwembad kwamen ze drankjes serveren, was niks mee. het eten was minder !!! maar verder was het superrrrr zeker de moeite waard !!!

With partner, March 2013
"Was een superrrr vakantie"
hennie
7.0
04/10/2013 we zijn in maart geweest, was een heerijke vakantie t personeel was perfekt, spontaan, vriendenlijk, was niks mis mee, zelfs bij het zwembad werdt er geserveert, alles werdt er voor je gedaan, alleen t eten was minder, en als je binnen kwam met in checken probeerden ze je een duurdere kamer aan te smeren, maar dat ligt aan je zelf... verder was t een superrrr hotel, zeker de moeite waard !!!!

With partner, October 2012
"SUPER !!!"
Anne
10.0
11/27/2012 Wat een TOP hotel! We hebben echt een geweldige vakantie gehad in Gran Porto Real! Erg mooi hotel en het is zeker de moeite waard om bij aankomst een upgrade te doen naar een Junior suite tegen een gereduceerde prijs! Het hotel ligt aan zee en op loopafstand van de Fifth Avenue! De service staat bij dit hotel hoog in het vaandel en het personeel is super vriendelijk en doet er dan ook werkelijk alles aan om het naar je zin te maken! Het eten is ook prima en gevarieerd; buffet, mexicaans en italiaans restaurant! Vooral het ontbijt is erg goed en de Italiaan is echt een aanrader! Je bent dus gegarandeerd van een heerlijke vakantie in Gran Porto Real!

With partner, October 2012
"Geweldig, Dit wordt een vaste vakantieplek"
A.P. de Zwart
10.0
10/22/2012 Het hotel is uitstekend. Bij inchecken al wordt je vriendelijk te woord gestaan, en in ons geval was de eerste dag onze kamer nog niet vrij en kregen wij een andere kamer met daarbij een tegoedbon om ons te compenseren.
Het personeel is super vriendelijke,, na 2 dagen weten ze wie je bent, wat je eet en wat je drinkt.
De service staat er zeer hoog in het vaandel en je kunt werkelijk voor alles aankloppen en het wordt geregeld.
Het animatie team weet ook van wanten en je hoeft je werkelijk geen minuut te vervelen. Wat mensen zeggen over de zandzakken valt mee. Het gaat om een stukje van 50 meter dat is stukgeslagen door orkaan Wilma, waardoor dit noodzaak is, maar het strand gaat wel weer opgebouwd worden zoals deze was.
Dit was de eerste keer hier, maar zeker niet voor de laatste keer, we gaan volgend jaar direct weer.

Family with older children, September 2012
"Geweldige vakantie!"
Bonica
9.0
10/16/2012 Mooi hotel,mooie junior suite. Personeel is heel vriendelijk,kamer word elke dag schoongemaakt. Je word op je wenken bediend,zelfs je bril word elke dag schoongemaakt. Eten is prima en gevarieerd. De hele dag door word er wat georganiseerd door animatie team,vooral Miguel is altijd in voor praatje.
Je moet wel 's morgens vroeg je handdoek neerleggen bij zwembad voor een plekje bij parasol. Weer was prima,wel bijna elke dag buitje gehad maar het blijft warm. Strand is wat minder omdat er zo'n 30 m is weggespoeld door orkaan,maar een stukje verder kan je prima de zee in. Fantastische vakantie gehad.

With partner, September 2012
"Geweldige vakantie"
Tineke Tamboer
8.0
10/03/2012 Hotel Grand Porto Real in Playa del Carmen, heeft al onze verwachtingen overtroffen, geweldig,zeer schoon, de mensen zijn heel vriendelijk, je hoeft werkelijk niets zelf te doen, je zal altijd een vol glas hebben, zelfs je zonnebril wordt voor je schoongemaakt. De omgeving is mooi, de winkelstraatjes zijn gezellig, veel restautrants en barretjes. Je krijgt echt waar voor je geld. Elke dag wel een leuke verrassing op het bed. Het eten is afwisselend en goed klaargemaakt. Wij gaan er zeker nog eens naar terug.

Group trip, September 2012
"Super Vakantie Gehad"
Anouk
9.0
09/18/2012 We zijn afgelopen zaterdag 15 september terug gekomen van 15 dagen playa del carmen in dit hotel .
Ik kan niet meer zeggen dan geweldig .. de vakantie was geslaagd de mensen in het hotel zijn allemaal super vriendelijk en doen echt alles voor je .. de kamers werden elke dag netjes opgeruimd en schoongemaakt wat ik echt een pluspunt vondt. het eten was prima en lekker ook de italiaan bij het hotel is een echte aanrader. het zwembad was goed schoon . wel moest je smorgens vroeg je handdoek klaar leggen om een bedje te hebben maar ook hier had ik geen moeite mee .
de winkelstraat lag dichtbij het hotel.
Nogmaals een geweldige vakantie gehad in hotel gran porto real.

Friends, September 2012
"Was een topper!! "
Priscilla
10.0
09/17/2012 Wij zijn zaterdag terug gekomen.
Wat een heerlijk hotel. Bij aankomst kregen we een welkoms drankje. Eerst moesten wij in een andere kamer slapn dan gepland. Dit doen ze omdat je eventueel je kamer wilt up graden naar de luxe kamer die je eerst krijgt. Maar de juniorkamer is precies wat je verwacht van een goede hotel kamer. Het bed is gigantisch echt heerlijk geslapen. De kamers zijn schoon en lekker ruim. Elke dag word je kamer schoonvemaakt en om de 3 dagen word je bed verschoont tenzij je hem elke dag verschoont wilt hebben, moet je even een kaartje op je bed leggen. Het wifi was op de kamer slecht, je had geen bereik. Maar in de loby had je prima bereik en bijhet zwembad en het strand ook. Soms op jebuiten terras had je ook bereik. Het eten was ook super. Je had het buffet maar je had ook nog twee restaurants waar je heen kon gaan. Een mixicaans en italiaans restaurant.

With partner, September 2012
"Geweldig !!"
Christianne
10.0
09/23/2012 Dit is een super hotel, geweldige locatie, het personeel maar dan ook iedereen is zo vriendelijk.
de obers langs het zwembad en strand lopen de hele dag jouw drankje te brengen met 36 graden met een lach op hun gezicht.
het eten is heel goed, van alles wat, en het mexicaans/italiaans restaurant zijn geweldig.
Dit hotel is voor herhaling vatbaar.
we hebben hier dan ook een geweldige vakantie gehad

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

Which European tourist is the best dressed?

Are you the owner?