Arrival date
Departure date
Persons
From $ 121
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
RIU Tequila****
512 Reviews
Reviews Hotel RIU Tequila****
Ave Xaman-ha, Manzana 3, Lote 19, 77710, Playa del Carmen
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel RIU Tequila****? Then have a look at the reviews of Hotel RIU Tequila**** in Playa del Carmen, written by other travelers.
Hotel RIU Tequila scores a 9.2 out of 10, based on 512 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel RIU Tequila****? Have a look at the reviews of Hotel RIU Tequila**** in Playa del Carmen, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 594 Holiday pictures of Hotel RIU Tequila**** on Zoover. You can take a look at 10 videos of Hotel RIU Tequila****. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for RIU Tequila**** Playa del Carmen. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

9.4
9.1
9.1
9.0
Show score and reviews from:
With partner, April 2013
"Zéér goed en sfeervol hotel."
Fam Missotten - Sch...
10.0
05/14/2013 Prima hotel, zeer goed onderhouden,ruime kamers met grote badkamer, heel goede service door het vriendelijke personeel.
Het eten heel lekker, niets op aan te merken.
Heel leuk om buiten te ontbijten onder een stralende zon. Winkeltjes in de onmiddelijke nabijheid, gezellig om eens rond te kuieren.
Prachtige tuin rond het hotel met allerhande exotische dieren, het is ons zéér goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar.

Friends, April 2013
"Fantastisch!!!!"
Bettina1980
9.0
04/21/2013 Vandaag terug gekomen. We hebben het geweldig gehad. Zoals iedereen schrijft; erg aardig personeel en lekker eten.
Iedere dag mooi weer. Geweldige shows. Taxi naar centrum 70 pesos. Coco Bongo club tof om een keertje mee te maken. Ga een dagje naar eiland Cozumel. Half uur met de ferry en huur een auto. Schitterend eiland! Tulum prachtig en Xel-Ha moet je echt doen. Een wonderschone lagune waar je kunt snorkelen en andere activiteiten kunt doen (eten en drinken op basis all in). Persoonlijk vond ik de bedden te hard, maar rest van reisgezelschap heeft prima geslapen. Wifi enkel in lobby 90 min per dag. Dat is het enige minpuntje. Voor de sportfanaten: fitness in Riu Yucutan (je kunt gebruik maken van de omliggende Riu hotels). Er staan 2 loopbanden, 2 crosstrainers, 2 fietsapp en een roei app. Verder gewichten etc. Wij vonden het strand van Riu Playacar erg ontspannen. Je loopt er in 10 min heen. Prima te doen. En bovendien kan men een loopje best gebruiken met al dat lekkere eten!

With partner, March 2013
"Gewelige lokatie"
J. Zittema
9.0
03/24/2013 Hotel riu tequila is een geweldig hotel, Vriendelijke bediening de mensen staan dag en nacht voor je klaar.
Het strand is een sprookje, wit zand, blauwe zee en wuivende palmen.
Eten ontbijt, lunch en diner zeer goed, ook de specialiteiten restaurants maakten er iets mooi van.
De tuin en de zwembaden zelfs de vogels en de dieren geweldig verzorgt beter kan een mens zich niet wensen.
Dan de temperatuur en de zon konden niet beter.

Find more information about Hotel RIU Tequila**** at:

With partner, March 2013
"Geweldig!"
Robert
9.0
03/22/2013 Net terug van twee weken in dit hotel.
Wij hebben in meerdere landen in verschillend AI hotels gezeten maar dit was echt een topper!
Hard werkende, vriendelijke mensen, vanaf het moment dat je binnenkomt tot dat je weer weg gaat.
Natuurlijk is er altijd iets te vinden, bijvoorbeeld dat naar twee weken je het buffet wel een keertje zat bent of dat de steaks hier niet zo bereidt worden als in het steak house om de hoek, maar het hotel is in een woord fantastisch.
Gebouwd in 1998 en bijzonder goed onderhouden. Onze kamer was schoon en ruim. Minibar en liquer dispenser (ook AI) op de kamer. Ijsmachine om de hoek. Excursies zijn duur maar de moeite en het geld waard. De afstand naar het strand is prima te lopen, ondanks dat er een golfkarretje heen en weer rijdt. (Er is een prachtig laantje aangelegd van circa 600 meter, tussen het hotel en het strand.
Dit hotel is een aanrader!

Family with older children, Febuary 2013
"Super vakantie"
Bospi
9.0
03/11/2013 We hebben een heerlijke vakantie gehad, het personeel is heel erg vriendelijk en af een toe een tip voor ze is meer dan verdiend.
De coatis beertjes zijn echt schattig. Ik had een voordeel kamer en kreeg een suitte, echt prachtig.
Het enige minpuntje wat er dan moet zijn is dat het niet aan het strand ligt, maar het is 6 minuutjes lopen en 9 van de 10 keer staat het karretje waar je mee kan rijden.
Echt Top Hotel, zou zo weer gaan.

With partner, January 2013
"Geweldig hotel, keurig onderhouden"
M. vd Knaap
9.0
01/22/2013 12 dagen in januari in Riu Tequila geweest. In 1 woord: fantastisch! Zeer vriendelijk personeel, schone kamers waar iedere dag schoongemaakt wordt, heel uitgebreid ontbijt en `s avonds een warm (!!) buffet waar veel keuze is in vlees, vis, pasta maar ook in Mexicaanse etenswaren. Animatie is leuk. Voor ieder wat wils: van bingo tot volleybal.
Ik zal hier zeker weten nog een keer terug komen.

With partner, January 2013
"Mooi hotel"
joeri.sandy
10.0
02/03/2013 het is een mooi hotel eten is heerlijk zeer veeel eten vriendelijk personeel weg naar strand is niet zolang wandelen als men zegt hebben al enkele riu bezocht dit was zeker niet de beste maar ook zeker niet de slechtste hebben tien dagen genoten in dit hotel heeft wel enkele dagen geregent maar kan hotel niets aandoen de animatie pikte er mooi op in en organiseerde alles dan overdekt

With partner, 2012
"LAMENTABLE: Nos abrieron la caja fuerte ."
RosayPedro
1.0
11/30/2012 La primera mañana de nuestra estancia salimos a visitar Playa del Carmen. Al regresar, la caja fuerte que habíamos dejado perfectamente cerrada con clave estaba abierta de par en par y nuestras pertenencias revueltas !!!. Afortunadamente no habíamos dejado efectivo pero sí habíamos dejado las tarjetas de crédito. De inmediato fuimos a la recepción para dar parte de lo sucedido y a pedir que nos comunicaran telefónicamente con España para anular las tarjetas. Para nuestra sorpresa nos cobraron el coste de las llamadas, en total 94,72 euros !!!!. Por supuesto hablamos con la dirección del hotel pero se lavaron las manos al igual que la cadena RIU cuando hemos reclamado a nuestro regreso. LAMENTABLE que unos clientes tengan que hacerse cargo de los costes derivados del problema de seguridad del hotel. Nuestra primera y última experiencia en un RIU. CUIDADO que en este hotel roban en las cajas fuertes y encima el hotel hace negocio con las llamadas derivadas por ello.

Family with older children, October 2012
"Heerlijke week gehad"
Sabine
7.0
10.0
10/29/2012 Op twee korte regenbuitjes na alleen maar zon gezien. De kamers zijn werkelijk perfect: groot, lekkere bedden, schoon, (gratis) minibar op de kamer, die elke twee dagen wordt aangevuld (tip: leg een briefje neer wat je er graag in wilt hebben). Het personeel is uitermate vriendelijk. Ook het animatieteam is enthousiast: veel activiteiten, waaronder Spaans leren, dansen, waterpolo, volleybal, aquagym etc. De afstand naar het strand is veel kleiner dan wat ik op basis van de recensies had verwacht. Van lobby naar strand is het 3 minuten lopen, maar inderdaad voor de mensen die dat te ver vinden is er een golfkar.. Het ontbijt is groots, het kon niet op. Avondeten kun je in 4 restaurants, waarvan je er voor 3 moet reserveren. Daar vonden wij het ook het lekkerst. Het enige minpuntje vonden wij de in grote getalen aanwezige neusbeertjes. Hoe schattig ook, bij het zwembad gooien ze je drankjes om zodat ze ze zelf kunnen opslobberen (alcohol geen bezwaar!).

Friends, October 2012
"Wat een luxe"
Hennie
9.0
11/10/2012 Ze zeggen bij aankomst dat goed niet goed genoeg is en dit maken ze ook waar. Eten was erg goed, 's ochtends zelfs meerdere soorten smoothies erbij. Personeel was allemaal erg vriendelijk en netjes. Kamer is ruim, enige nadeel is dat wij aan geen zon hadden en dat het dan wat muf kan ruiken. En ja er zijn veel neusbeertjes, maar moet zeggen dat die mij veel lol hebben gegeven.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?