Voor een 4* RIU hotel waren we toch wel wat ontgoocheld.
De kamers zijn netjes en ruim. Ze vertoonden toch wat minpunten. Een stopcontact uit de muur, een lavabo die niet goed doorliep, de kluis die niet goed werkte. Er werd wel telkens iemand gestuurd toen we het probleem meldden. Nadien was het probleem verholpen. Het hotel ligt in een zeer mooie tuin. Het is jammer dat er geen verwarmd buitenzwembad is. Het animatieteam stelde niet veel voor. De shows 's avonds waren niet echt de moeite. Ook overdag was er weinig tot geen animatie te bespeuren.
Het eten was OK. Wel jammer van het zwembadrestaurant. Dit leek meer op een kantine en was helemaal niet gezellig ingericht. We zijn éénmaal gaan eten in het Marrokaans restaurant. Dit is zeer gezellig ingericht. Het Marrokaans eten vonden we geen meerwaarde.
Sommige personeelsleden waren vriendelijk, andere daarentegen waren helemaal niet vriendelijk.
Het hotel is gelegen in een zeer armtierige buurt, dichtbij een moskee. 's Ochtends werden we gewekt tussen 4u en 5u door de roep voor het ochtendgebed.