Apartment Paardenboerderij Meulegoorn Reviews. Vacation reviews Apartment Paardenboerderij Meulegoorn in Wapse | Zoover

Reviews Apartment Paardenboerderij Meulegoorn

Apartment Paardenboerderij Meulegoorn Wapse
6 Reviews

Reviews Apartment Paardenboerderij Meulegoorn

Ten Darperweg 59, 7983 KS, Wapse
Would you like to know what to expect on your vacation in Apartment Paardenboerderij Meulegoorn? Then have a look at the reviews of Apartment Paardenboerderij Meulegoorn in Wapse, written by other travelers.
Apartment Paardenboerderij Meulegoorn scores a 9.2 out of 10, based on 6 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Apartment Paardenboerderij Meulegoorn? Have a look at the reviews of Apartment Paardenboerderij Meulegoorn in Wapse, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 8 Holiday pictures of Apartment Paardenboerderij Meulegoorn on Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Netherlands. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Apartment Paardenboerderij Meulegoorn met andere accommodaties in Wapse.
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews from USA exist for Paardenboerderij Meulegoorn Wapse. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A A A

6 reviews about Paardenboerderij Meulegoorn

6 Reviews
8.9
9.1
9.5
Show score and reviews from:
Family with older children, May 2012
"Prachtige mooie locatie zeer gastvrij"
FJ van den Berg
05/04/2012 We zijn net terug van een fantastisch verblijf bij B&B Meulegoorn
Voor mens en dier is het hier heerlijk vertoeven
Bij aankomst word eerst je paard in de watten gelegd en als daar alles goed mee gaat kom je in een mooi ruim appartement.
Elsa en Michael geven je een warm welkom weten veel over de omgeving
De menroute was super onze dochter reed erachteraan te paard we hebben genoten! Ook kan je zelf goed het bos in met je paard het is heel dichtbij.
Elsa geeft ook les en bij ons volgende bezoek gaan we daar zeker gebruik van maken.
In de omgeving is veel te doen en te zien dus wij raden het iedereen aan!

Family with older children, March 2012
"Voor gezinnen met of zonder paard"
Anja Moortgat
10.0
04/24/2012 Mijn man en onze kinderen hebben een weekend in Meulegoorn doorgebracht. We hebben zelf nog geen paard maar zijn wel gek op paarden. Prachtige plek, mooie locatie, oprecht gastvrije eigenaars en heerlijk luxe ontbijt. Wat ons het meest geraakt heeft is de workshop met de paarden. Op een aangename manier leer je jezelf en je partner beter kennen. Ook voor mijn zoon was het een topervaring.

With partner, July 2011
""Great place!""
paula
10.0
07/29/2011 Wilt U een fietsvakantie of een paardenvakantie of gewoon een wekend weg dan bent u bij Paardenboerderij Meulengoorn aan het juiste adres hele mooie ruime kamers en mooie badkamers .
En alles is mooi en schoon
Ontbijt is er echt super kan niet anders zeggen .
Een hele mooie boerderij ruim opgezet kan makkelijk met trailer of vrachtwagen komen .
Alles je spullen van je paard staan in een grote hal die op slot kan.
mooie stallen en een groot weiland waar je paard in kan staan alleen of als het goed gaat met andere paarden .
Mooie ruiterpaden voor urenlange wandelingen met je paard en met menwagen .
Dus wilt U een vakantie met rust en vriendelijke gastvrouw dan ben je daar aan het juiste adres
Gr Paula en Arie

Friends, May 2011
"Geweldig adres voor vakantie met paard!"
Celine
7.0
9.0
05/25/2011 Op zoek naar een adres om op vakantie te gaan met of zonder paard? Stop met zoeken, Meulegoorn is dé plek. Samen met een vriendin heb ik er 4 dagen doorgebracht met onze eigen paarden en een beter adres hadden we niet kunnen treffen. Zowel mens als dier worden er goed verzorgd. Elsa en Michaël weten heel veel over de omgeving en kunnen veel tips geven voor mooie (dag)tochten te paard. Alles is er heerlijk schoon en opgeruimd, de appartementen zijn erg leuk ingericht met oog voor detail. Voor de paarden is er ruimte genoeg op het land en er zijn mooie, ruime boxen. Elsa is paardencoach en instructrice Bitloos Paardrijden, Michaël is hoefsmid en kan bovendien heerlijke gerechten klaarmaken in zijn rookoven (hebben wij van mogen genieten!). Beiden zijn zeer gepassioneerd en geinteresseerd, kortom: als paardenliefhebber kom je hier volledig aan je trekken!

Friends, May 2011
"Heerlijke plek voor zowel mens als paard!"
Melanie
9.0
05/04/2011 Gelegen dichtbij het prachtige Drents-friese Wold, dus meer dan genoeg uitrijmogelijkheden. Schone en prachtig ingerichte accomodatie. Heerlijk ontbijt en zeer gastvrije gastvouw en gastheer. De paarden kwamen op het weiland en in de schone en nette stallen niets te kort. Echte paardenmensen die op een respectvolle manier met paarden omgaan. Echt een aanrader voor iedereen die er met of zonder paard even lekker tussenuit wil!

With partner, April 2011
"Meulengoorn is fantastisch om tot rust te komen"
Astrid en Nico
10.0
06/30/2011 Een schitterende omgeving om met je paard erop uit te trekken. Zeker in het voor- en najaar. We zijn nu al diverse keren in het mooie Wapse geweest en het verbaast ons nog steeds. De laatste keer in het voorjaar, waar we de eerste Drentse Trail hebben gereden. Zeer gastvrij onthaal door Elsa en Michaël. Ruime mooie appartementen. Maar bovenal een liefdevolle en uitstekende verzorging voor onze paarden. Kortom een plek waar je heerlijk uit de dagelijkse sleur kunt komen en weer volledig jezelf kunt opladen. Een echte aanrader. Astrid en Nico

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

In which European country are the citizens the most welcoming/friendliest?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options.For more information, click here