Wij hadden Pavilion 5 gekozen voor een verblijf tussen kerst en oud en nieuw. De plek is mooi, het vakantiepark ziet er netjes uit en vanuit het park loop je zo de natuur in. Het huisje is krap voor vijf personen (wij waren met vier) maar heeft alles wat je nodig hebt. Wat minder was is de vieze mat en stoffen bank dat stonk. Dit moet echt vaker vervangen worden en een gemakkelijke schoon te houden bank is hygienischer. Daarnaast waren bijna alle stopcontacten verborgen achter de oven, kastjes, bedden etc. zodat deze moeilijk bereikbaar waren. Over service niets te klagen, we werden bij de (drive in) check in verwelkomd met broodje worst, erwtensoep, mini ontbijt en een tulpenbol. vriendelijk personeel.
Dag Jorrit,
Hartelijk dank voor de moeite die u hebt genomen om een review te schrijven. We zijn altijd blij met de feedback die we krijgen, zodat we ons kunnen blijven verbeteren.
Ik lees dat u een gemengd gevoel hebt overgehouden aan uw verblijf. Dat vinden wij uiteraard jammer, aangezien wij een zorgeloos verblijf proberen aan te bieden. Uw opmerkingen betreft de schoonmaak ga ik delen met ons schoonmaak team. Dat is namelijk niet de bedoeling en gaan we oppakken. Ik wil u wel adviseren om melding te maken van uw waarnemingen, zodat we de kans hebben om dit direct bij aankomst voor u op te kunnen oplossen.
Betreft de check-in proberen we inderdaad in deze tijd buiten in te checken en zoveel mogelijk contact tussen gast en medewerkers te beperken. Fijn dat u dit, en de snacks, kunt waarderen.
Hopelijk tot een volgende keer,