Mooie camping, midden in de natuur. Je loopt zo het bos in.
Wij zaten in een chaletje, mooi, nieuw en gezellig ingericht. Het huisje was niet schoon, ben er de eerste dag zelf met een dweil en doek doorheen gegaan. Prima zwembad, echter een ontzettend onlogische Corona maatregel nl. Max. aantal bezoekers 40/50 met steeds tijdsloten van twee uur. Tot zover logisch. Maar je kunt niet reserveren. Gevolg: een ontzettend lange rij, iedereen hutjemutje voor wanneer het volgende tijdslot begint en dan maar hopen dat je bij de eerste 40/50 zit. Zo niet, sta je dus wederom 2 uur in de rij of tot wanneer er mensen uit gaan. Maar dan sta je dus lang te wachten en kun je nog een half uurtje zwemmen (want niemand verlaat binnen een half uur het zwembad uiteraard). Ze hoeven iig niet bang te zijn dat je Corona op loopt in het zwembad want dat is in de rij dan allang gebeurd. Erg onlogisch En Jammer met hete dagen, weinig kans op het zwembad dus:(
Goedemorgen Sabrine,
Bedankt voor de moeite die u hebt genomen om een review te schrijven. Het is voor ons altijd prettig om feedback te krijgen op onze service zodat we ons kunnen blijven verbeteren.
Ik zie dat u over het algemeen blij bent met uw verblijf, al hebt u zich wel geïrriteerd op de manier waarop wij omgaan met de regels bij het zwembad.
Ik zal proberen wat toelichting te geven op de regels die wij hanteren.
Het aantal personen dat wij kunnen toelaten is gebaseerd op het aantal m2 van het zwembad en de ligweide. Dit is berekend en daar is het aantal 55 (peuterbad en normaal bad) uitgekomen. Wanneer er een aantal mensen uit het bad gaan, kunnen er ook weer mensen bij. Na het einde van het tijdsslot ontruimen we wel het hele zwembad, waardoor alle mensen die staan te wachten er in kunnen. Met lijnen op de grond proberen we aan te geven dat mensen afstand horen te houden, en ook hebben we op drukke moment toezicht bij het zwembad en attenderen we onze gasten hier ook op.
Helaas kunnen we door het maximum dus niet iedereen blij maken, maar aan de andere kant krijgen we ook veel complimenten dat het niet te druk is in het zwembad, en onze gasten op een prettige en veilige manier kunnen zwemmen.
Hopelijk heb ik u van wat toelichting kunnen voorzien, en natuurlijk hopen we dat de corona snel weer voorbij is zodat we niet meer zo vast zitten aan de huidige maatregelen.
Wellicht zien wij u nog weer terug op Resort de Wije Werelt, en wensen we u nog een fijn restant van de zomer toe.
Met hartelijke groet,