Choose an international website
8.7
Weather
12 °C
26 May 2013
Weather forecast and climate...
31 Reviews
Reviews Campsite Petrushoeve
Heideheimseweg 3, 5954 PB, Beesel
Would you like to know what to expect on your vacation in Campsite Petrushoeve? Then have a look at the reviews of Campsite Petrushoeve in Beesel, written by other travelers.
Campsite Petrushoeve
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite Petrushoeve? Have a look at the reviews of Campsite Petrushoeve in Beesel, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 25
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Campsite info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Petrushoeve Beesel. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
31 Reviews
8.9
8.2
8.7
Show score and reviews from:
Show all
Family with young children, 2013
"Direkt wieder gefahren!"
EuroCamper
05/14/2013
Absolut unfreundlicher und arroganter Auftritt des Platzchefs - wir sind sofort wieder gefahren!
May 2013
"Fantastische plek"
Angelie Kolsters
05/06/2013
camping petrus hoeve in Beesel is een rustige,gezellige en vooral schone camping.Ook het bed en breakfast is geweldig goed en schoon.
Onze kinderen hebben er ook geweldig genoten ,ze hadden er echt de ruimte om te spelen en ravotten.
Mijn ouders hebben genoten van de wandelingen en vooral van de mooie natuur en de vogels die er vliegen.
Wij hebben genoten van de rust om even op adem te komen.
Komen er graag nog een keer terug.
With partner, September 2012
"Voor herhaling vatbaar"
Riek Ouwehand
09/25/2012
Een leuk onderkomen als Bed & Breakfast, zeer netjes en schoon. De beheerders zijn zeer vriendelijk en gastvrij.
Group trip, 2012
"Een prima en vooral gastvrije, schone camping."
H. van der Ploeg
7.0
09/17/2012
De Petrushoeve is een prima vakantie verblijf. Schoon en een geweldige gastvrije eigenaar. Niets is hen teveel.
With partner, 2012
"We komen zeker terug!!"
Johan en Marga
10.0
08/26/2012
Het Floriadearrangement van de Petrushoeve is ons prima bevallen.
Het appartement waarin we zaten was van alle gemakken voorzien en heel schoon. Iedere ochtend werden we verwend met een heerlijk ontbijt: versgebakken broodjes en een ruime keuze aan broodbeleg.
Na een lange dag Floriade werden we ’s avonds door de eigenaar van een restaurant uit Swalmen opgehaald. In zijn restaurant hebben we genoten van een super heerlijk 3-gangendiner. En we werden na afloop weer netjes voor de deur afgezet.
We hebben genoten van onze dagen op de Petrushoeve:
- van de rust, van de gemoedelijke sfeer,
- van het , onder leiding van de eigenaar, wild spotten in het nabijgelegen Brachter wald tijdens het invallen van de avond,
- van de wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving.
Met dank aan de vriendelijke en zeer behulpzame eigenaars. We komen zeker terug!!
With partner, August 2012
"Heerlijke, rustige camping"
Fam. Dijkhuizen
09/16/2012
We hebben eind augustus een week op de Petrushoeve doorgebracht met onze caravan. Na een hartelijke ontvangst werden we door Rob naar de plaats gebracht en hij hielp ons (uit eigen beweging!) daarna om de caravan op de plek te zetten. Dit hebben wij nog nooit eerder meegemaakt van een campingeigenaar. Fantastisch!
's Ochtends hebben wij een aantal keren heerlijk, warme broodjes gehaald.
De camping is heerlijk rustig en over het sanitair niets dan lof.
Rob en Arja hebben wij ervaren als een uitermate vriendelijk en hulpvaardig beheerdersechtpaar. Ook altijd tijd voor een praatje.
Wij komen zeker nog een keer terug op deze camping! Een aanrader!
Family with young children, 2012
"Met kinderen zeker niet aan te raden"
Isa
5.0
3.0
08/23/2012
De camping ligt in een mooie rustige omgeving. Sanitair is goed onderhouden en schoon, wel ontzettend veel muggen aanwezig.
Voor kinderen is er weinig tot niets te doen op deze camping, een trapveldje, trampoline en een overdekte speelruimte met uitsluitend speelgoed voor peuters. De skelters/ traktors waar de iets grotere kinderen met kunnen spelen waren niet aanwezig. Verder kan de eigenaar totaal niet met kinderen omgaan en blaft deze (4 en 6 jaar) met zeer luide stem af, onze kinderen hebben nog nachtmerries van deze man! Wat ons vooral opviel en wat we zelf ook ervaren hebben is dat communicatie iets is wat deze mensen nog echt moeten leren. Nee absoluut geen gastvrij gevoel hebben wij hier ervaren.
With partner, July 2012
"Fraai plekje"
Boeli
07/17/2012
Petrus Hoeve is een leuk en intiem plekje in een stilte-gebied.
Wij hebben gebruik gemaakt van het floriade arrengement.
Een geweldig arrangement zeker ook gelet op de prijs.
Het beheerders-echtpaar is zeer vriendelijk en behulpzaam.
We kunnen geen reden bedenken om hier niet naar toe te gaan.
With partner, July 2012
"Ssssssssssst"
Elzinga
09/01/2012
Eigenlijk willen we niemand vertellen over deze parel in Limburg. Het zou geheim moeten blijven dat er nog zulke plekken in ons land te vinden zijn...;een mooie camping, met ruime plaatsen, goed sanitair, een prachtige omgeving en vriendelijke eigenaars!! Ga er vooral niet heen gaan als je van herrie, disco en dat soort vertier houdt! Wij hebben erg genoten en wensen Rob en Arja héél veel gasten toe.
With partner, June 2012
"Puur natuur"
Fam. Lebens
06/17/2012
Net terug van 2 weken kamperen op deze heerlijke camping. Grote staanplaatsen, goed en schoon sanitair en super-vriendelijke eigenaars. 's Morgens heerlijke broodjes (nog warm) Het weer zat niet erg mee maar we hebben tóch mooie fietstochten gemaakt in het zeer uitgestrekte en rustige natuurgebied waarin de camping ligt. Ook voor te wandelen is het een heel mooie omgeving. Op ong. 4 km vindt je 2 supermarkten, bakker, slager, restaurantjes enz. De camping ligt op nog geen 5min. vanaf de snelweg, maar daar merk je niks van. Een echte AANRADER!!
Actions for Petrushoeve
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Beesel
Weather Beesel
Map Beesel
Photos Beesel
Videos Beesel
Question and Answer Beesel
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information