03/29/2013
Bilderberg Hotel de Bovenste molen is echt de moeite waard. Direct achter het hotel ligt de Jammerdaalse Heide wat een erg mooi natuurgebied is.
Het hotel zelf is voorzien van een heel mooi terras gelegen aan een grote vijver met een zwaan en diverse eenden. Het hotel is zeer schoon (iets wat ik erg belangrijk vind) en het personeel is uiterst vriendelijk. Niets is hen teveel. Ook heeft het hotel een erg mooi zwembad waar het ook lekker vertoeven is.
Dit hotel kent een zeer lange geschiedenis die terug gaat naar de 15e eeuw, wat dan ook erg leuk is om te lezen op wikipedia, na dit gelezen te hebben ga je het hotel en de omgeving nog meer waarderen.
Dit hotel is zijn 4 sterren meer dan waard en verdient een grote pluim. Ik vond het erg jammer dat ik vanmorgen weer naar huis moest want ik was graag langer gebleven.
Beste Miriam,
Bedankt voor de erg mooie complimenten in uw review over ons hotel. Daar doen wij het voor! Erg leuk dat u voor ons hotel gekozen heeft voor uw overnachting in het Venlose.
Ik geef uw complimenten door aan ons team. U bent van harte welkom als u uzelf nog eens lekker in de watten wilt laten leggen.
Alvast een fijne dag en hopelijk tot snel.
Met vriendelijke groet
02/18/2013
Geweldig weekend gehad in De bovenste Molen. Prachtige ligging. Kamer prima, heerlijke bedden, super schoon! Zwembad en sauna een verrassende toevoeging. Echt van genoten. Ontbijt was lekker en voldoende variatie.... Omdat we nog een welness behandeling hadden geboekt mochten we zonder probleem later uitchecken, wat een service!!
Personeel vriendelijk en correct. Niets op aan te merken. We gaan zeker nog eens met veel plezier terug naar dit hotel!
Beste heer en mevrouw Bos,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw review te schrijven over ons hotel en voor de mooie complimenten. Erg fijn om te lezen dat u zo genoten heeft van uw verblijf.
Wij verwelkomen u graag opnieuw bij De Bovenste Molen. Fijne dag en hopelijk tot snel.
12/29/2012
Met drie gezinnen kerst 2012 doorgebracht bij Hotel De Bovenste Molen.
Zeer vriendelijk en professioneel ontvangst, zeker ook omdat wij (als hoofdboeker) niet als eerste van de drie gezinnen aankwam. Kamers super, op de 1ste verdieping, Jr. Suite en twee regular kamers. Super georganiseerd.
Tijdens het etentje kwam een van de receptie medewerkers ons melden dat een van de kinderen aan het roepen was. En we hadden niet eens de babysitservice aangevraagd (en nee ze gaven geen overlast). Net als kerstavond en 1ste kerstdag, als beide ontbijt ochtenden was de keukenbrigade en het bedienende staff zeer professioneel en zeer hulpvaardiger. En we zijn wel wat gewend.
Heerlijk gewandeld, aan de hand van de geplastificeerd routebeschrijving. aan de hand van de plaatjes kan je gewoon weg niet verdwalen, en optimaal genieten.
Het was onze tweemaal, maar het is zeker niet de laatste.
Dames en Heren, petje af voor wat jullie hebben neergezet deze kerst.
Tot een volgende keer.
Beste Jomi,
Bedankt voor de ontzettend mooie complimenten naar aanleiding van uw verblijf in ons hotel tijdens de kerst. Ik ga uw complimenten graag overbrengen naar de rest van ons team. Nogmaals bedankt en wij kijken er naar uit u weer te verwelkomen in ons hotel.
Fijne dag.
12/19/2012
Van 13 t/m 16 december in dit hotel verbleven, in één woord GEWELDIG. Onze kamers waren direct bij aankomst beschikbaar (13.30 uur). Fijne, ruime kamers met zithoek en balkon (executive). Welliswaar ietswat verouderd maar alles keurig verzorgd en schoon, én heerlijke bedden.
Het personeel, zowel receptie als restaurant, was enorm vriendelijk en gastvrij! De ligging van het hotel is prachtig, laat staan als straks de zon weer schijnt en je gebruik kan maken van het heerlijke terras. Tevens kan je direct vanuit het hotel heerlijke wandelingen maken. Daarnaast is het hotel zeer centraal gelegen. Op ca. 1 uur van Maastricht, 40 minuten van Valkenburg en op nog geen half uurtje van Roermond. Grootste pluspunt van het hotel was voor ons absoluut het ontbijt:) heerlijk!
Bedankt voor ons verblijf, we komen zeker nog eens terug!
Beste Hans en Anita,
Bedankt voor dat jullie de tijd hebben genomen om deze erg leuke reactie achter te laten op Zoover. Ontzettend leuk om deze complimenten te krijgen. Ik breng ze over naar de rest van ons team.
Binnenkort gaan wij onze Executive kamers renoveren, waardoor deze weer helemaal up-to-date worden gebracht.
Fijne dag en hopelijk tot snel! Wij kijken er naar uit.