Reviews Apartment De Egmonden****

De Egmonden****
24 Reviews
Reviews Apartment De Egmonden****
Sportlaan 2, 1931 AV, Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef
Would you like to know what to expect on your vacation in Apartment De Egmonden****? Then have a look at the reviews of Apartment De Egmonden**** in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef, written by other travelers.
Apartment De Egmonden scores a 9.4 out of 10, based on 24 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Apartment De Egmonden****? Have a look at the reviews of Apartment De Egmonden**** in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 23 Holiday pictures of Apartment De Egmonden**** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for De Egmonden**** Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 next

There are 24 reviews of De Egmonden****

24 Reviews
8.8
8.9
9.6
Show score and reviews from:
Friends, April 2013
"Super appartementen !!"
van den Deijssel
10.0
05/08/2013 Hebben 3 appartementen gehuurd met onze "fietsclub". Was helemaal top, ruim, schoon en van alle gemakken voorzien ! Op loopafstand van het centrum. Hebben een heerlijk weekend gehad, zeker voor herhaling vatbaar ! Misschien al volgend jaar met ons jaarlijks uitje !
Ben en Afra nogmaals bedankt voor alles !
Leo en Gerda, Elbert en Marjan, Johan en Marga

With partner, April 2013
"Een heerlijk rustig vakantieplekje."
Hanneke
9.0
05/05/2013 De Egmonden is centraal gelegen en is een prima uitval basis om uitstapjes te maken. Het appartement is van alle gemak voorzien. De voorzieningen geven je het gevoel van een hotel. Veel ruimte in het appartement.
Fijne plek met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Friends, Febuary 2013
"Heerlijk"
G Buitenwerf
9.0
02/26/2013 We zijn hier nu voor de 2e keer geweest en het was weer fantastisch! Van alle gemakken voorzien en een heerlijk rustig plekje!

Family with older children, October 2012
"Iets meer van verwacht."
carla.frank
6.0
9.0
10/28/2012 Onlangs een weekend hier doorgebracht. Na het lezen van onderstaande reacties was mijn verwachting erg hoog maar dat viel toch iets tegen. Misschien had dit te maken met het feit dat het herfst was en alles toch anders is als in de zomer.
Wel was het erg fijn dat de bedden bij aankomst al opgemaakt waren, er meer dan voldoende handdoeken aanwezig waren en er gratis wifi was.
We hebben wel last gehad van ongenode gasten want zodra we in bed lagen, begonnen de muizen op het plafond te trippelen. Ik heb dit gemeld maar dit werd afgedaan met "ja, die komen elk jaar weer en we maken steeds alle gaatjes dicht". Tja, daar los je het toch echt niet mee op want muizen kunnen door de kleinste gaatjes. Een schoteltje met "voedsel" heeft toch een betere werking want nu hebben we echt niet lekker kunnen slapen.

With partner, September 2012
"Super appartement!!!!!!"
marianne martinus
10.0
09/11/2012 superschoon,ruim,en alles bij de hand ,alles klopt! je kijkt vanuit je appartement in een fraai verzorgde tuin met ligstoelen en gezellig zitje! de apprtementen liggen dicht bij de weg maar daar merk je weinig van ,er is veel privacy! de familie die de appartementen verhuurt ,is erg behulpzaam en vriendelijk! prijs kwaliteit is prima,in de buurt zijn ontzettend veel eetgelegenheden.een superlocatie!!!

With partner, July 2012
"Super vakantie"
Nico en Esther Vern...
08/26/2012 Al 8 jaar gaan we met veel plezier naar de Egmonden
we worden altijd goed ontvangen door Ben en Afra
het voelt elk jaar weer als thuiskomen.
We hebben voor volgend jaar al weer geboekt.

Group trip, May 2012
"Mooie plek in Egmond aan Zee"
Fam. van Wezel
10.0
07/18/2012 Wij zijn in De Egmonden aller hartelijkst ontvangen. Het appartement was ruim en prima ingericht. Zeer zeker de moeite waard om nogmaals te bezoeken. Wij zijn er helemaal tot rust gekomen. Ben en Afra van Balen geven je echt het gevoel dat je welkom bent.

Group trip, May 2012
"Geweldig weekend in De Egmonden"
Sascha
9.0
06/27/2012 Wij hebben een geweldig weekend gehad. Het begon al met de gastvrije ontvangst, prachtige en ruime appartementen en bovendien zeer kindvriendelijk. Er waren fietsje voor de kinderen en een speeltuintje. Super kwaliteit en dat voor een zeer gunstige prijs! Complimenten aan de familie Van Balen.

Family with young children, April 2012
"Luxe appartement, goede service!!"
e
8.0
06/09/2012 Luxe ingericht, zeer netjes en schoon 2-4 persoons appartement met een keuken waar je ook echt alles hebt, genoeg pannen, keukengerei in tegenstelling tot vele andere accomodaties. Ook erg makkelijk een afwasmachine, zelfs de afwasblokjes waren aanwezig! ruime slaapkamer met gordijn voor afzondering van de kinderbedden( dus geen aparte slaapkamer). Als extra mag je in de garage fietsen, bolderkar, kinderzitjes, fietskar gratis uitzoeken!! De fietsen zijn oud maar voor ons voldoende om een fietstochtje naar het strand en bergen aan zee te maken (de kinderfietsen hadden we zelf meegenomen). ook een prima service!

Friends, July 2011
"Zeer goed appartementen complex"
Willem Hendriksen
10.0
10/02/2011 apartementen complex de Egmonden bezoeken wij al tien jaar en het verveelt ons nog steeds niet volgend jaar weer .Hier staat gastvrijheid nog steeds boven aan, de appartementen zijn schoon en van alles vooezien toppie.

1 2 3 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?