Reviews Safaripark Beekse Bergen

232 Reviews
Reviews Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek
Safaripark Beekse Bergen scores a 8.5 out of 10, based on 232 reviews
Would you like to know what other people thought of Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek? Have a look at the reviews of Safaripark Beekse Bergen on this page. You can look at 598 Holiday pictures van Safaripark Beekse Bergen. 26 videos have been made of Safaripark Beekse Bergen. - - -
Please wait a moment...
Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

There are 232 reviews of Safaripark Beekse Bergen

232 Reviews
8.5
Show score and reviews from:
"Een aanrader!"
elsstalinga
10.0
05/20/2013 Safari Park Beekse Bergen is een geweldig park. Je kunt met de bus, eigen auto, wandelend of per boot op Safari gaan. Daarnaast is er nog van alles te zien aan dieren die niet per Safari te bezichtigen zijn. De Roofvogelshow is een ook een aanrader. Het was onze eerste keer, maar wij komen zeker terug ook al is het voor ons ruim 2 uren rijden. Het was een mooie dag, en best wel druk, maar daar speelde men goed op in, wij hebben er geen hinder van ondervonden. Een dikke pluim!

Family with young children, May 2013
"De leukste dierentuin in de omgeving."
Yvonne Vliegen
05/18/2013 Je kunt het park op 3 manieren bekijken :
-wandelsafari
- bootsafari
- bus safari

"Super ervaring."
Beemer
9.0
05/14/2013 We hebben het heerlijk gehad op het park. Alle beesten goed van dichtbij kunnen bekijken.

"Leuk park"
D
8.0
05/10/2013 Leuk park. Dierentuin op een andere manier. Gezellig in de bus en boot zodat de kinderen meer over de dieren komen te weten.
Erg leuk

Family with older children, May 2013
"Absolute aanrader, zelfs met minder mooi weer!"
Budel
8.0
05/13/2013 Beekse bergen is een prachtig safaripark (met bijbehorende dieren) die mooi rond lopen op grote stukken grond. Door met de safariboot of safaribus een stuk te gaan kom je dichter bij de dieren (je kunt het "gevaar" lopen een giraf recht in de ogen te kijken!!!) en hoor je leuke wetenswaardigheden door de kundige dierenverzorgers.

Family with older children, May 2013
"Mooi om de dieren van zo dichtbij te kunnen zien"
Sandra
8.0
05/11/2013 We hadden niet verwacht dat het zo groot was. We vonden het erg leuk om de dieren van zo dichtbij te zien en in de bus was ook erg leuk ranger gaf duidelijke uitleg. Wij vonden het echt heel erg de moeite waard!
Alleen het parkeren vonden we wel erg duur 7,50 bij Speelland betaal je dus voor hetzelfde muntje 5 euro dus als je naar het Safaripark gaat kan je beter eerst een uitrijmuntje bij speelland halen dat scheelt toch weer! Wij hadden een combiticket maar speelland viel ons erg tegen meer van verwacht en niet zo leuk meer voor oudere kinderen 11 en 9. Dus daar maar eventjes geweest en toen gauw weer terug naar het Safaripark want vanwege de drukte bleven ze ook nog een uurtje langer open. Echt een superleuke dag gehad!

Family with older children, 2013
"Dieren hebben het beter dan de mensen!"
LM
7.0
05/09/2013 Het verbaast me dat vrijwel niemand hier iets zegt over de toiletten..? De dieren hebben het goed, genoeg ruimte, mooie verblijven en toch mogelijkheden genoeg om ze van dichtbij te ervaren. Echter het sanitair.. het toilet bij de ingang (terecht kakhuis genoemd).. iedereen kwam er kokhalsend uit, enorme urine stank, geen verlichting, geen gegenheid tot handen wassen! Toiletten elder in park iets beter. Ik verwacht meer van een park waar 21 euro pp wordt betaald. Ook de aanrijroute: enorme file op deze lentedag, maar doordat wegwijzers niet duidelijk genoeg waren kostte en in en uitvoegen uit een rij vele auto's problemen. Ook binnen park weinig plattegronden. Horeca viel mee, ook gezonde keuzes te maken. Door de roofvogel show met Amerikaanse arend gingen we toch zeer tevreden naar huis.

Family with young children, 2013
"Leuk voor jong en oud"
cjbollen_1
8.0
05/06/2013 Zowel bus, loop, auto als boot safari en een roofvogelshow. In combi met speelland ook erg leuk

Family with older children, 2013
"Leuk dierenpark"
heikaselling
7.0
05/05/2013 Dit safaripark ligt dicht bij droomgaard.Heel leuk om op de laatste dag als je de accemodatie vroeg moet verlaten aan te doen.

Family with young children, May 2013
"Unieke ervaring, met je auto door het safaripark"
ronaldencarla
10.0
05/18/2013 Mooie ruime dierentuin, veel safarimogelijkheden, auto, bus, boot, benenwagen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Best Accommodations in Hilvarenbeek

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?