Choose an international website
out of
, based on
reviews
read more
Would you like to know what other people thought of Archeon in Alphen aan den Rijn? Have a look at the reviews of Archeon on this page. You can look at 379
Holiday pictures
Photos (379)
Videos (10)
Tips (0)
Question and Answer (0)
Did you visit this attraction?
Add your own review
Font size:
There are 61 reviews of Archeon
61 Reviews
8.5
Show score and reviews from:
Show all
ES(0)
FR(0)
ALL
Family with older children, May 2013
"Erg leuk park, en educatief verantwoord"
Helene
8.0
05/11/2013
Veel te doen en te zien hier. Wij waren hier met 2 kinderen (9 en 11 jaar), hebben zich de hele dag uitstekend vermaakt. Wel een mooi weer park want het meeste is buiten te doen. Tip: orienteer je vantevoren goed op wat je wil doen en zien want de dag is zo om! Eten, drinken en toiletten allemaal goed van kwaliteit en kwantiteit. Zeker een keer doen!
Family with young children, 2013
"Back to the past!"
busyroy
8.0
05/07/2013
Mooi en educatief park en zeer leuk voor de kinderen.
Family with young children, April 2013
"Interessante ervaring"
Peter Willemsen
View photos
04/23/2013
Goed overzichtelijk park met vooral veel ervaren en kundige werknemers.
Family with young children, 2013
"Leuke uitje tussendoor"
Roy
7.0
04/10/2013
In het Archeon waan je je terug in een omgeving uit lang vervlogen tijden. De prehistorie, de middeleeuwen, en de Romeinse tijd. Overal kom je hutten, gebouwen, & boerderijen tegen die nagebouwd zijn zoals je ze destijds tegenkwam. Leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Ik heb het in elk geval naar mijn zin gehad.
Family with older children, April 2013
"Absolute aanrader"
Sandra
10.0
04/02/2013
We hebben een superleuke dag gehad. Onze kinderen 11 en 9 vonden het in 1 woord geweldig! In het klooster werd wat verteld en onze zoon zei hey dat hebben wij op school met kerkgeschiedenis gehad. We hebben ons heel goed vermaakt en veel geleerd in het park! Onze kinderen vergaten zelfs te kibbelen wat ze anders nog wel eens doen ook tijdens dagjes uit maar dit vonden ze echt superleuk. Ze hebben ook allebei meegelopen in de paasprocessie. Onze dochter als koster die moest ook eerst 2 minuten lang de klok luiden. Die 2 minuten vond ze trouwens wel lang. Onze zoon was wierrookdrager. Al met al een leuk en gezellig dagje uit en zeker een aanrader voor mensen met kinderen.
Friends, 2013
"Historisch pretpark"
Linda
10.0
02/21/2013
Helaas niet meer zo uitgebreid als in het begin, maar nog steeds de moeite waard. Hier vindt je de steentijd, prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen op loopafstand van elkaar. Regelmatig wordt er door vrijwilligers geprobeerd om de geschiedenis tot leven te brengen; bijvoorbeeld door het zingen in het middeleeuws klooster, gladiatorengevechten in de middeleeuwen of het vuur maken met een boog in de prehistorie. Alles gebeurt ook zeer getrouw; zelfs de muren van de gebouwen worden met mest en modder door vrijwilligers ingesmeerd.
Family with young children, January 2013
"Winter Archeon was super"
Ellie
01/04/2013
Het is een overzichtelijk park met zeer vriendelijke enthousiaste medewerkers die je meenemen terug in de tijd.
De tijd tovenaar, kaarsen maken, de muzikanten, alle vertellers, de vuurshow, de vogelshow, boogschieten, schaatsen en als klapper de fakkeltocht waarbij veel kinderen een fakkel kregen.. teveel om op te noemen..wij kwamen tijd tekort..er was nog zoveel meer te doen..
Family with older children, October 2012
"Geweldig uitje zonder achtbanen !"
Kristina
10/25/2012
Wij hebben een fijne dag gehad op 23-10-12. Verwelkomd door een romein zijn wij via de prehistorie door de tijd gelopen. De mensen die de tijd uitbeelden konden geweldig over hun bezigheden/tijd vertellen. Zeker het meisje uit de ijzertijd heeft ons weten te pakken. Het gladiatorengevecht was hilarisch. In een romijnse harnas een wedstrijdje lopen, dat is pas een echt avontuur en niet alleen voor jongens leuk. Vuur maken met vuursteen en aanslager, is iets anders dan gewoon een aansteker te gebruiken....
Tuurlijk is het een dagje uit en aan de prijs, maar wij hebben de achtbanen niet gemist. Super-fris en lekker eten, geen dwangmatig fast-food-gedoe. Heerlijke koffie!
Family with young children, October 2012
"Veel te leren"
C. Pol
7.0
10/16/2012
interessante dorpjes, huisjes, verhalen uit de verschillende tijden.
Family with young children, 2012
"Duur en onverzorgt"
rewi
4.0
09/30/2012
voor wat je krijgt is dit park zeker te duur.
alles zag er onverzorgt uit. activiteiten moet tegenwordig extra voor betaald worden. Dit kan echt niet als je al z'n hoge entree betaald.
Met regen loop je hier in de modder.
Dus alleen met mooi weer is leuk.
Actions for Archeon
Add photos
Add videos
Add point of interest
Mail a friend
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Best Accommodations in Alphen aan den Rijn
WiebelBiebel/ZegerPlaza
Steektermolen
Zeegersloot Golfclub
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information