Arrival date
Departure date
Persons
From $ 126
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
New York****
29 Reviews
Reviews Hotel New York****
Koninginnenhoofd 1, 3072 AD, Rotterdam
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel New York****? Then have a look at the reviews of Hotel New York**** in Rotterdam, written by other travelers.
Hotel New York scores a 8.4 out of 10, based on 29 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel New York****? Have a look at the reviews of Hotel New York**** in Rotterdam, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 67 Holiday pictures of Hotel New York**** on Zoover. You can take a look at 2 videos of Hotel New York****. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for New York**** Rotterdam. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

7.4
7.5
8.6
6.5
Show score and reviews from:
With partner, July 2012
"Centraal, ruim en schoon!"
denios
9.0
08/03/2012 Een leuk hotel, net over de Erasmus brug, dus vlak bij het centrum, maar zonder al het verkeer.
Kamers zijn ruim, modern, de badkamer is mooi. Alles is netjes schoon, en de kussens zijn zo lekker zacht dat ik na navraag er zelf meteen 2 gekocht heb (waar krijg je tegenwoordig een kussen van 125 euro om je hoofd op te leggen?).

With partner, July 2012
"Trendy hotel"
Vanessa
9.0
08/04/2012 Dit hotel is helemaal in de sfeer van de Holland Amerika Lijn omdat op deze plaats de boten weggingen met emigranten naar Ellis Island bij New York. Wij werden op gewaardeerd naar een grote Wilhelminapierkamer. De kamer was heel groot, met een jacuzzi en een aparte douche in de badkamer. Alleen het raam was klein, maar dat was waarschijnlijk ook zo in het oorspronkelijke pakhuis.
Het restaurant is heel groot en het ontbijtbuffet prima. We hebben hier ook geluncht. Vlotte bediening en goed eten. De watertaxi stopt vlakbij en er tegenover het hotel ook een parkeergarage waar je je auto in kwijt kan. 's Avond gingen we op loopafstand naar het theater (Luxor). Het centrum is wel wat verder weg.

Business trip, June 2012
"Perfect hotel"
SalsaBorenco
9.0
09/30/2012 Vanwege een zakelijke bijeenkomst een nacht in een zeer grote kamer mogen overnachten in HNY. Geweldig, wat een ervaring. De ligging is grandioos, met uitzicht over het water. Kamer zeer schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. Fijne ruime badkamer, in een voormalige lift, heel leuk gedaan. Het ontbijt en lunch waren erg goed, de bediening vriendelijk en ook de vergaderzaal waar wij in zaten was prima. Ik raad het zakelijk aan, maar ook een prima uitvalsbasis voor een bezoekje aan Rotterdam.

With partner, May 2012
"Hartstikke leuke play"
Yvonnevansaase
5.0
08/03/2012 Hotel new york is een hele leuke plek om te logeren. Het restaurant is goed, alleen ietwat lawaaierig. Is zou hier best nog een keer naartoe willen.

Group trip, April 2012
"Je betaalt voor het uitzicht"
Joost
6.0
8.0
04/20/2012 De servive is wat onvriendelijk en afstandelijk en de toiletten mogen iets schoner, zeker als er net een groep is geweest moet daar even een dweil etc. doorheen. Het zou prettig zijn als er 2 touringcarparkeerplekken zouden komen, nu kunnen wij als chauffeur bijna nooit genieten van deze plek. Voor mij is dat iets minder erg, ga er wel privé wel heen met mijn vrouw.

Travelling alone, December 2011
"Absoluut aangenaam verrast"
sigrid
6.0
04/20/2012 hotel NY door vrienden aangeraden. balkonkamer geboekt, wat een prachtig uitzicht i! Ik had kamer 203, dat is met bad, . Qua ligging zijn de balkonkamers geweldig, klein balkon maar mensenlief wat een uitzicht . Heb met gordijnen open geslapen en keek naar verlichte Euromast. Kamer 205 lijkt het mooist gelegen. Qua hotel kan ik alleen maar zeggen dat het er leuk uitziet. Veel oude details en alles blijft in de sfeer.
Dan de service. Die vond ik 100% meevallen. Alles was perfect. Wellicht iets te zakelijk . Ik kreeg de kamer met bad waar ik om vroeg, . Toen ik de dag erna een high tea om 4 uur had besteld en om een raamtafel had gevraagd werd me gezegd dat ze dat niet konden beloven. Om 15.45 belde ik op dat het een uur later zou worden. Toen wij na 16.30 aankwamen was het restaurant TJOKvol, ..maar 1 tafeltje aan het raam was leeg en gereserveerd. Voor ons! UITSTEKENDE service dus, mijn complimenten. Ik ga zeker nog eens terug en raad dit hotel iedereen aan.
Chapeau!

Business trip, December 2011
"Historisch gebouw op bijzonder plek"
John
7.0
12/07/2011 Het hotel ademt de sfeer van het oude hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Zo kom je in de gangen oude hutkoffers tegen die herinneren aan de tijd dat emigranten hier op het stoomschip stapten. Het hotel is van de gemakken voorzien die je van een modern 4 sterrenhotel verwacht. De inrichting van de kamers is een combinatie van strak modern met verwijzing naar cruiseschepen. Apart zijn de grote lampen (formaat seinlicht) die aan het hoge plafond hangen.
Het hotel ligt aan het water, met naast de deur een parkeergarage, maar ook de aanlegplaats voor de watertaxi. Zo is de binnenstad, maar ook de Euromast en het Stoomschip Rotterdam (aanrader) makkelijk te bereiken.

Het hotel biedt een goed ontbijtbuffet, en ook het diner is van voldoende kwaliteit. Er is een gezellige bar (met overwegend zakelijke gasten) en een indrukwekkende oesterbar.

Al met al een bijzonder hotel, met een rotterdams maritieme uitstraling.

With partner, October 2011
"Heerlijk"
silvia
10.0
11/06/2011 Mooi hotel, met goed ingerichtte kamers, en heerlijke bedden. Ontbijt is erg duur

Friends, September 2011
"Perfect helemaal tijdens de wereldhavendagen"
Yvonne
9.0
10/07/2011 Wij hebben er overnacht met vrienden en vonden het een kadootje. Mooi hotel in de juiste style. Goed restaurant zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
Op de kamer was de airco zeer prettig en een goede douche.

Family with young children, July 2011
"Heerlijk hotel"
Liesbeth Quispel
8.0
07/26/2011 Wat een sfeervol en hip hotel! We hebben echt genoten van de gezelligheid en het heerlijke eten. Vanuit dit hotel kan je alle kanten op om activiteiten te ondernemen. Komen zeker terug!

1 2 3 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?