Arrival date
Departure date
Persons
From $ 98
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Novotel Rotterdam Brainpark****
21 Reviews
Reviews Hotel Novotel Rotterdam Brainpark****
K.P. Van Der Mandelelaan 150, 3062 MB, Rotterdam
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Novotel Rotterdam Brainpark****? Then have a look at the reviews of Hotel Novotel Rotterdam Brainpark**** in Rotterdam, written by other travelers.
Hotel Novotel Rotterdam Brainpark scores a 7.9 out of 10, based on 21 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Novotel Rotterdam Brainpark****? Have a look at the reviews of Hotel Novotel Rotterdam Brainpark**** in Rotterdam, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 34 Holiday pictures of Hotel Novotel Rotterdam Brainpark**** on Zoover. You can take a look at 2 videos of Hotel Novotel Rotterdam Brainpark****. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Novotel Rotterdam Brainpark**** Rotterdam. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

8.1
7.5
8.5
8.9
Show score and reviews from:
With partner, May 2013
"Hotel ok, restaurant bezorgde wrange nasmaak"
S&N
5.0
3.0
8.0
05/19/2013 Mijn vriend en ik verbleven in mei een weekend in dit hotel. De ontvangst was vriendelijk en efficiënt. De kamer was in orde op twee punten na: in de douche wisselen warm en koud water af en er lagen nog etensresten van een eerder bezoeker in een kast. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Het hotel ligt niet in het centrum, er is wel een metro die naar het centrum gaat op ongeveer een kilometer van het hotel.
!! Ik raad wel af om in het restaurant van het hotel te eten: ik betaalde 15 euro voor een lasagne die uit een verpakking kwam!! De fruitsalade van mijn vriend leek ingevroren en ontdooid...

Travelling alone, December 2012
"Goed hotel"
Marjolein
7.0
12/24/2012 Het personeel werkt bij zowel het in- als uitchecken erg efficiënt. Erg ruime kamer, maar zoals gebruikelijk in een Novotel hotel is het bed van matige kwaliteit, omdat een dun matras op een harde bodem ligt. De rest van de kamer is prima in orde. Het eten dat ik 's avonds besteld had via de roomservice was snel op de kamer en smaakte erg goed. Het ontbijt was in orde. Niet bijzonder uitgebreid, maar wel alles wat je verwacht bij het ontbijt (behalve yoghurt). De dame die 's ochtends dienst had bij het ontbijt, was niet behulpzaam. De rest van het personeel op de andere momenten wel.

Family with young children, May 2012
"Tegen verwachting in vriendelijk kinderhotel!"
c.v.thoor
9.0
05/23/2012 Hotel lig in een zakenwijk van Rotterdam, echter, de metro is op een steenworp afstand en het parkeren is gratis. Het is duidelijk een zakenhotel, maar we hebben met onze twee kinderen van 4 en 6 twee overnachtingen geboekt en kunnen alleen maar lof uitspreken over het kindvriendelijke personeel. De facilteiten zijn natuurlijk niet optimaal voor kinderen (alleen playstation en Jengablokken) maar er wordt wel moeite gedaan! De familiekamer is groot genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen en het uitzicht is super. De jongens konden heel Rotterdam zien vanaf de 8e etage. Zeer zuiver en ook de interieurverzorgers zijn zeer vriendelijk. Het restaurant is ook geschikt voor kinderen, voor de kleine en grote honger. Het ontbijt......... super!!!!

With partner, March 2012
"Goed verzorgd hotel"
Wendy
9.0
06/26/2012 ik ben hier twee nachtjes verbleven. En het beviel mij zeer. De service is echt uitstekend. De kamers zijn goed en ruim. Bed ligt goed, nette badkamer. Roomservice is ook snel en goed. Eten van ontbijt en lunch is ook goed verzorgd. Mooi uitzicht vanuit de kamer. prima hotel.

With partner, January 2012
"Goed hotel ideaal gelegen !"
Debbie
8.0
01/29/2012 Vanuit hier naar Ahoi in 45 min. Taxi vanaf Coolsingel naar hier 12 euro ! Dus al lijkt het misschien achteraf je bent overal zo.

Goede prijs kwaliteit en je kon zelf 's nachts nog wat uit de kiosk krijgen omdat receptie 24 uur open is. Zeer gastvrij, zelfs toen we midden in de nacht thuis kwamen mochten we in de lobby nog een afzakkertje nemen. Andere gasten hebben zelfs nog shoarma besteld ! Wij hopen hier zeker volgend jaar weer te komen !

Kamer: goed bed, koelkastje, kluisje, bad/douche, fohn, wifi, tv, bank, bureautje.
Hotel: metro kleine 10 min. Rustige omgeving, meteen aan snelweg, zo midden in het uitgaansgebied rond de coolsingel, taxi naar hotel 12 euro.

AANRADER !!!!

With partner, September 2011
"Mooi hotel voor een dagje Rotterdam"
Henk
9.0
05/04/2012 Mooi hotel, relatief dicht bij het centrum van Rotterdam gelegen. Vlak bij de snelweg. Mooie kamers. Geweldig ontbijtbuffet!

Family with older children, August 2011
"Zeer goed hotel!!"
david_camerlinckx
9.0
09/03/2011 Novotel Brainpark Rotterdam is heel goed gelegen,dicht bij openbaar vervoer(kralingse zoom).De kamers zijn zeer netjes,het personeel is super vriendelijk en een heel lekker ontbijtbuffet.Wij hebben 's avonds in het restaurant gegeten en het was heel lekker.
Kortom voor een weekendje Rotterdam is het hotel een heel goede keuze.

With partner, July 2010
"Leuke overnachting"
Anouk
9.0
07/18/2010 We hadden dit hotel geboekt, omdat we naar North Sea Jazz gingen. Leuk hotel, vriendelijk personeel en een mooie kamer.

Family with older children
"Super hotel."
Fam.Kuiper
9.0
11/16/2009 Snel in centrum met auto.Ruime kamer,schoon.Vriendelijk personeel.Ontbijt prima.Mooi uitzicht.

Family with young children, May 2009
"Goede uitvalsbasis aan interessante prijs"
Hildegard
9.0
05/11/2009 Het moderne hotel heeft typische Novotelkamers : praktisch, net gepast voor 4 personen. Goede bedden, perfecte badkamer, maar een kamer aan de kant van de autoweg is vrij lawaaierig. Uitstekend ontbijt en heel vriendelijk en correct personeel.

1 2 3 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?