Select an international website Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Home Destinations Accommodations Add photos Netherlands Wadden Islands Texel Attractions Texel Boottocht TX10 "Emmie" Reviews Boottocht TX10 "Emmie" Reviews Photos & videos Tips Question and Answer Map 8.4 0 American reviews 47 international reviews There are no English reviews of History and culture Boottocht TX10 "Emmie" See reviews in other languages. Or write your own review 5° / 9° 19 Jan 2021 Weather Number 7 of 60 attractions in Texel Website 46 reviews Boottocht TX10 "Emmie" 8.4 46 Reviews Appreciation 8.4 Language: American (0) All (46) ------------ Dutch (45) German (1) English (1) Party types: All (46) ------------ Business trip (1) With partner (15) Family (2) Family with older children (6) Family with young children (16) Friends (3) Group trip (1) Other (2) Sort by: Date of visit Contribution date translate Geweldig 10 snijder, 28 June 2017 Niets, gewoon de geweldige ervaring voelen. translate Fantastisch 9 Nel Lodder, 08 September 2016 Ook mensen in een rolstoel konden mee. SuperDe verhalen en de humor van de kaptein.We hebben 1 dag gevist op garnalen en 1 dag wadlopen. Stralend weer en zeker de moeite waard. Als we weer op Texel komen gaan we zeker nog een keer mee. translate Reservering nutteloos 1 Harm, 23 August 2016 Vaak meegeweest op garnalen vissen zeehonden kijken tocht. Veel gasten meegenomen. Nu een keer wadlopen. Helaas twee keer niet doorgegaan door weetr. Nu ruim van te voren gereserveerd. 25 minuten van te voren aanwezig. Wat denk je kaarten doorverkocht: jullie zijn te laat en we zeggen altijd dat je 30 min voor vertrek er moet zijn. Bij ons bij alle 3 keer niet dus. Bij de eerste keer in mei niet, in juni niet en ook niet toen we in juni voor aug reserveerden. Wat een service. translate wat teleurstellend voor zijn prijs 7 paul, 21 August 2016 Een boottocht is altijd iets speciaals en zeker in de Waddenzee, daar kom je anders nooit. Op het wad zelf was niet veel te zien (zeker geen levende zeedieren tenzij je een schop en of een schepnet bij je had (deze zijn wel op het schip te verkrijgen - voor de kinderen).Harde ondergrond, dus laarzen hoeven niet echt. Is eigenlijk hetzelfde als een uurtje rondlopen op het strand als het pas eb is. Leuk maar niet voor herhaling vatbaar. translate Super! 10 Ingeborg, 23 July 2016 Kapitein voegde echt iets toe! translate Geweldig! 9 Maria, 15 July 2016 Met veel humor en enthousiasme vertelde de kapitein over het garnalen vissen en over de omgeving. translate Heel leuk om te doen 10 R Alma, 17 April 2016 Dit is een echte topper, leuk en leerzaam mooie tocht met kans op zeehonden en een portie garnalen mee naar huis.Enorm leuk voor jong en oud, wel een jas mee tegen de wind!Bemanning was heel goed in de omgang met in ons geval veel jeugd, we gaan dit beslist nog eens herhalen. translate Grappig 9 Marilse, 05 March 2015 Ontzettende leuke crew vd boot,geen nummer maar persoon.Leuke anekdotes worden verteld.Je word er echt bij betrokken.Het vissen met de sleepnet is heel spannend en zeker als de kinderen en volwassenen de over gebleven dieren in de zee terug gooien.Wie durft wat.We kregen allemaal een grote zak garnalen mee,zalig in mijn eentje opgegeten bij terug komst vakantiehuisje,terwijl we er met zijn 3-en waren.De geur en lucht en gevoel kan ik nog lang op teren,en zeker weten nog een keer translate Garnalen vissen en robbentocht 9 ageeth, 10 July 2014 Leuke tocht voor jong en oud. De schipper kan heel leuk vertellen. Aan het eind van de tocht krijgt elk gezelschap een zakje verse garnalen mee. translate Leuk om te doen! 8 Daan1976, 21 July 2014 Erg leuke boottocht met veel info. Super om te zien hoe de vangst op de boot verloopt. DE kinderen vonden het uitzoeken van de vangst geweldig! Duidelijke uitleg, en een lekker zakje verse garnalen mee naar huis! 1 2 3 4 5 next Would you like to know what other people thought of Boottocht TX10 "Emmie" in Texel? Have a look at the reviews of Boottocht TX10 "Emmie" on this page. Boottocht TX10 "Emmie" scores a 8.4 out of 10, based on 46 reviews read more Would you like to know what other people thought of Boottocht TX10 "Emmie" in Texel? Have a look at the reviews of Boottocht TX10 "Emmie" on this page. You can look at 7 vacation photos van Boottocht TX10 "Emmie". - - - Less text Actions for Boottocht TX10 "Emmie" Add photos Print reviews Best Accommodations in Texel Texelcamping Loodsmansduin*** Landal Sluftervallei***** Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen *** Fletcher Koogerend*** De Krim**** Roompot Kustpark Texel**** De 14 Sterren*** Information about Texel Map Texel Videos Texel Question and Answer Texel Attractions in Texel Ecomare Vuurtoren Texel Eierland Kaap Skil Museum van Jutters & Zeelui Landgoed de Bonte Belevenis Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora Texelse Bierbrouwerij Boottocht TX10 "Emmie" Are you the owner? Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant. Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options