Zeer rustige camping. Goed onderhouden, net sanitair, kleine ruimte om te zitten bij slecht weer. Hier stond nette koelkast en vriezer voor algemeen gebruik: ideaal! DVD's geen ruime keus, maar kinderen vonden Minions in Duits of Engels niet erg. Ook niet voor derde keer...
Campingeigenaresse oké, maar niet spontaan. Niet veel gezien, komt geen praatje maken tussendoor of alles naar wens is of i.d.. Op onze laatste dag vroeg ze niet hoe we het gehad hadden... gemiste kans! Als je haar wat vroeg hielp ze keurig/stond ze je netjes te woord. (Maar niet langer dan nodig.)
Mooie omgeving, strand en supermarkt op fietsafstand. Ook Domburg en Middelburg liggen niet ver. Hebben we leuke fietstochten naar gemaakt.
Bezoekers camping: Nederlanders en ook aardig wat Duitsers. Fijne onderlinge sfeer.
Af en toe komt ijssman Lorus met zijn ijskar aanrijden, leuk! (Einde middag-avond)
Goed om te weten: weinig activiteiten. Twee keer per week ponyrijden voor kinderen. Lange wachtrij. Het meisje dat dit verzorgde deed het super, ondanks dat de pony niet altijd meewerkte. Daarnaast nog éen activiteit (eenvoudige, maar leuke spelletjesochtend of kookworkshop). Voor ons voor deze vakantie genoeg, maar verwacht hier dus niet bij teveel van.
Tijdens ons verblijf oogsttijd, tot half 1 hoorden we vele avonden machines. Voor ons geen probleem, maar goed om te weten.
Fietsverhuur op camping zelf in samenwerking met handelaar, goede service.