Reviews Apartment Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda
4 Reviews
Reviews Apartment Havsdalsgrenda
Havsdalsvegen, NO-3580, Geilo
Would you like to know what to expect on your vacation in Apartment Havsdalsgrenda? Then have a look at the reviews of Apartment Havsdalsgrenda in Geilo, written by other travelers.
Apartment Havsdalsgrenda scores a 8.7 out of 10, based on 4 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Apartment Havsdalsgrenda? Have a look at the reviews of Apartment Havsdalsgrenda in Geilo, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 7 Holiday pictures of Apartment Havsdalsgrenda on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Havsdalsgrenda Geilo. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 4 reviews of Havsdalsgrenda

4 Reviews
7.5
9.7
Show score and reviews from:
Family with young children, August 2012
"Luxe appartement"
Van Asselt
7.0
9.0
08/19/2012 Wij zijn hier in de zomer geweest. Mooi appartement, alles is aanwezig. Bij de receptie zijn ze zeer vriendelijk. De kinderen vonden het zwembad ook geweldig. Je kunt er ook mooi wandelen in de omgeving ( prestholtseter, aanrader, wel veel klimmen). Geile ook een leuk plaatsje voor de boodschappen en andere winkeltjes. Wij hebben ons hier prima vermaakt.

With partner, July 2012
"Prachtig"
M. Ackermans
10.0
08/28/2012 Wij zijn hier in de zomer geweest, maar gaan van de winter zeker nog eens terug. Mooie appartementen gelegen aan de piste en zeer compleet en gezellig ingericht. Het centrum van Geilo is inderdaad een klein stukje rijden, maar dat was voor ons geen probleem.

With partner, December 2011
"Superplek maar een auto is handig!"
marco.anna
9.0
01/04/2012 Wij waren hier met Kerst en oud&nieuw 2011. Appartement D24 is ruim, schoon, compleet (behalve een wasmachine) en mooi ingericht met een eigen (kleine) sauna. Wij waren met het vliegtuig en dan is het lastig boodschappen doen omdat je een flink eind boven op de berg zit. Wij zijn 3x naar het dorp neer- en op (in dit geval) gelopen om boodschappen. Eigenlijk mis je daardoor veel skitijd omdat het al heel vroeg donker is rond deze tijd en het is gewoon zwaar lopen, vooral naar boven met sneeuw op de weg. Je bent daar nl. zo 3 uren mee kwijt. Taxi is een optie maar kost 210 NOK per rit naar boven. Je zit wel bovenop de piste en kunt alles wat je nodig hebt aan ski's etc. huren boven. Ook is er een eet/drinkgelegenheid in Havsdalen. In het appartementencomplex kun je brood kopen en koffie. De mensen bij de receptie zijn supervriendelijk en willen je overal wel mee helpen! Prachtige omgeving, ook leuke vooral sportwinkels, in Geilo. Neem wel een goed gevulde beurs mee!

Find more information about Apartment Havsdalsgrenda at:

Family with older children, December 2011
"Prachtige en zeer schone appartementen"
A.Siberie
10.0
02/05/2012 Wij waren hier met Kerst en Oud/Nieuw 2011 met 2 jongens van 16 jaar. Zij hebben zich ook prima vermaakt: appartement ligt tegen de piste aan. Fitnessruimte, sauna en zwembad zijn binnendoor te bereiken en een goede afwisseling omdat het al vrij vroeg donker is. Appartementen zijn zeer luxe en netjes met gratis internet. Alles is aanwezig, helaas hadden wij geen sauna, omdat we een meerpersoons appartement hadden, dan we hadden geboekt. Het enige minpuntje is dat er geen supermarkt in de buurt was, en er ook geen skibus reed naar het andere skigebied in Geilo. We hebben een hele fijne vakantie gehad, ook de ervaring van oud/nieuw op de piste was zeer mooi.

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Are you the owner?