Home > Europe > Norway > Balestrand > Hotel Kviknes

7.6
8.7
6.9
Add testimonial

Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Kviknes? Have a look at the reviews of Hotel Kviknes in Balestrand, placed by other travellers.
  • Weather
  • Hotel info
  • Reviews (0)
  • Map
  • Photos (19)
  • Videos (0)
  • Suppliers
  • Advices (0)
Unfortunately no reviews from USA exist for Kviknes Balestrand. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A   A   A

With partner, July 2010
Prachtig gelegen.
ine ine
7.0
07/22/2010 Voor wie van rust houdt is dit een prachtig hotel. Opvallend was het aantal ouderen.
In het plaatsje zelf is niet veel te doen. Voor wie van wandelen en natuur houdt is dit een prima plek. Het hotel ligt aan de Sognefjord en heeft een prachtig uitzicht. De kamers zijn eenvoudig maar goed. Het diner waarvan we overigens geen gebruik van hebben gemaakt vonden we erg duur. (600 kr. p.p.)

With partner, July 2009
25 años de casado bien merece un homenaje
ramiro arjona ramiro arjona
10.0
07/25/2009 El hotel es una joya y esta ubicado en un lugar precioso con unas vistas impresionantes. La comida es inmejorable, cenar las viandas bien preparadas al borde del fiordo, es un lujo. El servicio es atento y servicial, que más se puede pedir, olvidandonos del precio. Por cierto la habitacion 218 tiene las mejores vistas. He pasado una semana que tardare mucho en olvidar.

With partner, July 2009
Prijs-kwaliteitverhouding matig
Jan en Jannie Jan en Jannie
5.0
5.0
07/22/2009 Wij hebben 2 nachten geslapen in het nieuwe gedeelte van het hotel.
De kamer is erg gedateerd met ontzettend zachte bedden, waarvan je acuut rugpijn van zou krijgen. Ontbijtbuffet was goed met voldoende keus.
Dinerbuffet hebben wij niet gebruikt vanwege de prijs NOK 500, terwijl wij bij andere hotels gemiddeld NOK 250 kwijt waren.

Find more information about Hotel Kviknes at:

With partner, June 2009
Prachtig historisch pand, jammer van de aanbouw
Edith Edith
6.0
07/13/2009 Het originele pand is werkelijk schitterend. Mooie ruime lounges, karakteristiek meubilair. Prachtig uitzicht op de Sognefjord. Botanische tuin aan zijkant van het hotel.

Wij sliepen in de aanbouw, een acht verdiepingen hoge betonnen kolos uit de jaren '60. De deuren zijn bij wijze van spreke van karton, daarom is er een extra tussendeur tegen geluidsoverlast. De kamer spreekt niet erg aan, maar voldoet verder prima. De badkamer is nieuw gerenoveerd en schoon. Balkon is groot, maar de staat van het betonnen hek? Ik durfde er niet overheen te leunen. Wel mooi uitzicht.

Het restaurant in het historische pand is groots en stijlvol. Het buffet is zeer uitgebreid en erg goed van kwaliteit. Ook het ontbijt is erg uitgebreid.

With partner
Elly en Koene Elly en Koene
6.0
07/06/2008 Wij verbleven hier in juni 2008. Het oude hotel is prachtig en schitterend gelegen aan het fjord. Wij hadden een kamer in het nieuwe gedeelte (in een soort flat wat achter het hotel is gebouwd) en deze viel erg tegen qua sfeer en interieur. Het buffet was zeer goed.

With partner, August 2007
Roy ter Weele Roy ter Weele
7.0
09/07/2007 prachtig karakterestiek hotel. Het oude deel ademt de sfeer van vervolgen tijden uit. De kamers in de aanbouw zijn niet echt bijzonder, wel schoon en ruim genoeg. Dit hotel bewijst dat het avondeten in buffetvorm wel perfect kan zijn. Enorm veel keus (koud en warm) met veel gerechten die je niet op een buffet verwacht. Ook het ontbijtbuffet was uitgebreid en zeer verzorgd. Het personeel is vriendelijk en zeer gastvrij. Na het eten is er gratis koffie en/of thee. Het hotel heeft een ruime parkeerplaats.

unknown
J. Brouwer J. Brouwer
9.0
01/05/2005 Heerlijk hotel in geweldige omgeving.
Wel een eindje rijden maar dan heb je wel wat! Kamers in nieuwe gedeelte niet bijzonder. In het oude gedeelte waan je je in vroegere tijden met voortreffelijk fjordenuitzicht. Heerlijk royaal buffet.

unknown
J. Lette J. Lette
9.0
09/26/2004 Prettig hotel, goede service en een uitstekende keuken. Probeer kamer in het oude gedeelte en met fjordzicht te krijgen. Subliem

8 Reviews
9.4
8.2
7.6
8.7
6.9

Show score and testimonials from :
  Show all (8)

Mail a friend
Add acco information
Print reviews

Zoover Game

Zoover link on your website Copy the link below

Click here for all Zoover gadget options
Poll

Which European country has the most beautiful islands?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options. For more information, click here