Home > Europe > Norway > Oppdal (Sør-Trødelag) > Hotel Quality Oppdal

6.9
6.6
7.6
Add testimonial

Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Quality Oppdal? Have a look at the reviews of Hotel Quality Oppdal in Oppdal (Sør-Trødelag), placed by other travellers.
  • Weather
  • Hotel info
  • Reviews (0)
  • Map
  • Photos (4)
  • Videos (0)
  • Suppliers
  • Advices (0)
Unfortunately no reviews from USA exist for Quality Oppdal Oppdal (Sør-Trødelag). You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A   A   A

9 reviews by Quality Oppdal

reviews in language:
US (0)
EN (0)
ES (0)
FR (0)

With partner, July 2010
Goed eten, maar de rest laat te wensen over!
Erik R Erik R
5.0
5.0
4.0
3.0
4.0
6.0
7.0
07/21/2010 Dit is ons 3e hotel op onze 21 daagse trip door Noorwegen. De kamers zijn een beetje gedateerd maar wel goed. Je kunt er vrij rustig slapen en hebt geen last van de trein die bijna naast je stopt! In Noorwegen zijn de mensen over het algemeen vrij stug/zakelijk, dit hebben wij in het restaurant ook meegemaakt. Omdat we HP hadden mochten we geen keuze maken waar gaan te zitten, de betere plaatsen waren voor de gasten die "normaal" binnen kwamen lopen of gereserveerd hadden, dit is schandalig. Ook de jongen aan de receptie begreep niet goed waar het om ging, hij stuurde ons naar een restaurant waar geen eten werd geserveerd, na 10 minuten zijn we zelf in de keuken gaan vragen waar we moesten gaan eten en dit was aan de andere kant. Het ontbijtbuffet was wel heel erg goed!

With partner, June 2009
Net hotel
Aukje & Peter Aukje & Peter
6.0
7.0
08/26/2009 Net hotel, mooie kamers (aan het spoor in oude gedeelte). Zeer ruime badkamer met bad. Hang bedden!!! Ik heb niet fijn geslapen (snel last van rug). In het station ernaast zit ook de VVV.
Het HP was de eerste avond perfect, maar toen waren we ook maar met een paar gasten en zaten we in het echte restaurant. De andere avonden waren ook veel bussen met touristen en kregen we de doorgegaarde daghappen met hoge snelheid opgediend. Voor weinig geld mag je misschien niet veel verwachten, maar toch... Het ontbijt was overigens wel zeer uitgebreidt en groots opgezet.

With partner, July 2009
Fantastische plek vor verdere uitstapjes
Ric en Ineke Ric en Ineke
8.0
07/28/2009 Uitstekend hotel met zeergoed Al a carte restaurant.
Gratis internet.
Langs spoorlijn zonder geluid overlast.

Find more information about Hotel Quality Oppdal at:

With partner, June 2009
Fijn hotel aan het station van Oppdal
Ger Ger
7.0
07/16/2009 Prettig hotel. Mooie bar en prachtig restaurant.
De kamers zijn eenvoudig, maar netjes,alleen de matrassen zijn erg dun.
Het hotel ligt aan het station van Oppdal, maar door het weinige railverkeer geen hinder.
Diner was redelijk en het ontbijtbuffet goed.
Wij waren hier voor de tweede keer en indien we hier weer in de buurt komen, gaan wij beslist weer naar dit hotel.

With partner
H.P. H.P.
7.0
09/09/2007 Wij waren hier voor 4 nachten vanaf 30aug. Het is een fijn hotel waar je gratis kunt internetten, zelfs de koffie en thee zijn gratis (mag je altijd zelf pakken in de lobby).
Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Onze kamer lag naast een treinbaan maar we hebben daar geen last van ondervonden.

With partner, July 2007
Johan en Jenny Johan en Jenny
7.0
08/08/2007 Leuk hotel, we hebben er heerlijk gegeten en rustig. de bussen vol met toeristen aten in een andere zaal. bediening zeer goed

Family, July 2007
fam. Schram fam. Schram
8.0
07/29/2007 Ons 2e hotel in de rondreis. Het hotel lag praktisch in het centrum aan de spoorlijn maar daar hadden wij geen last van. De ontvangst was goed. De bediening was wat afstandelijk. De kamer was ruim en netjes. Het eten werd met iets meer smuk opgediend en smaakte goed. Er kon gratis geinternet worden.

Family, June 2007
R.Oosting R.Oosting
06/30/2007 prachtig hotel,eten uitstekend,kamers perfect
personeel perfect

With partner, August 2004
A.M.J. Arts A.M.J. Arts
11/04/2006 Prachtig Hotel.
Prima keuken.
Mooie streek met veel mogelijkheden.
Het licht mooi centraal.

9 Reviews
6.9
6.6
7.6
7.0

Show score and testimonials from :
  Show all (9)

Mail a friend
Add acco information
Print reviews

Zoover Game

Zoover link on your website Copy the link below

Click here for all Zoover gadget options
Poll

Which European country has the best cuisine?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options. For more information, click here