Home > Europe > Norway > Oppdal (Sør-Trødelag) > Apartment Vangslia Fjelltun

8.6
7.2
7.3
Add testimonial

Would you like to know what to expect on your holiday in Apartment Vangslia Fjelltun? Have a look at the reviews of Apartment Vangslia Fjelltun in Oppdal (Sør-Trødelag), placed by other travellers.
  • Weather
  • Apartment info
  • Reviews (0)
  • Photos (42)
  • Videos (0)
  • Advices (0)
Unfortunately no reviews from USA exist for Vangslia Fjelltun Oppdal (Sør-Trødelag). You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A   A   A

EN (0)
ES (0)
FR (0)

Family with young children, August 2010
mooi gelegen, veel te doen
Tom Tom
8.0
08/19/2010 Derde stop in zweden/noorwegen rondreis. Mooie ligging in de bergen, met schitterend zicht op het dal. Mooi, proper appartement, misschien aan de kleine kant maar uiteindelijk ben je daar alleen om te slapen en ontbijten dus weinig last van gehad. Verder heel proper, sauna aanwezig evenals gratis internet. De Nederlandstalige informatieavond is handig. Tips voor trips : neem de lift naar boven op de berg en wandel terug naar het appartement, watervallen van Magalaupet, family rafting met de kids (superleuk !!).

Friends, July 2010
Prachtig appartement!
Martin Martin
7.0
08/07/2010 Wij waren met vier volwassenen. We vonden het een prima appartement, het woongedeelte zeker. De slaapkamers waren vrij krap in de ruimte. Het stapelbed was voor ons minder slaapvriendelijk, het kraakte nl. nogal. Met kinderen zal dat minder lawaaierig zijn.

Uitstapjes gemaakt naar Trondheim, Amotan en we zijn met een lift de berg Hovden in Oppdal bestegen, waarna het prettig terugwandelen was naar beneden.
Er werd trouwens een uitgebreide Nederlandse informatie avond gehouden over de bezienswaardigheden en een leuk detail nog: de tv had het Nederlandstalige BVN-kanaal!

With partner, July 2010
Mooie appartement
WES WES
9.0
08/05/2010 De ietwat negatieve geluiden van hieronder delen we absoluut niet. Mooie schone gezellige appartement, prima uitzicht, alles aanwezig, van vaatwasser tot sauna, gratis internet, bvn-tv, wat wil je nog meer? Ok, misschien was de 2e slaapkamer aan de krappe kant en de badkamer iets te vol gezet, maar dat was het dan ook wel. Het dorpje Oppdal is een leuk gezellig plaatsje en in de omgeving is ontzettend veel te zien, tips: Amotan-Jenstad en Magalaupet!

Family with young children, July 2010
Ruime woonkamer
Yvonne Yvonne
6.0
07/23/2010 We komen er net vandaan en waren aangenaam verrast door de zeer ruime woonkamer met keuken. De opbergruimte voor kleding was zeer weinig, de douche en slaapkamers erg klein. Vooral waar het stapelbed stond kon je je amper bewegen. Ruime eettafel met 6 plaatsen.
Heel erg gehorig, snurken van de buurman was te horen, naast die van de mijne, bang om normaal te lopen doordat het zo gehorig was voor de benedenburen (en voor ons dus van bovenburen) en dat was erg vervelend. Je kon je niet vrij bewegen zonder bang te zijn om teveel lawaai te maken terwijl wij toch geen luidruchtige types zijn. Erg jammer want het uitzicht op de bergen vanaf de kamer en het balkon waren prachtig!
Sauna aanwezig en deed het goed. Wasmachinetje was erg luidruchtig en waste niet erg schoon. Er waren wel wasmachineblokjes aanwezig, afwasborstel en toiletpapier. Jammer dat er geen bezem was om het aan te vegen (wel een stofzuiger).
Ik zou er niet snel nog eens heen gaan maar het was niet slecht.

Family with young children
Kleine ruimte, oud en muf.
JZH JZH
4.0
07/22/2010 Mooi uitzicht, maar dat is ook het enige positieve. De ruimte was erg klein en donker, de keuken was heel erg klein, wel een grote eettafel, een 3-in-1 apparaat met kookgedeelte (4 pitten), oventje en kleine afwasmachine. Erg weinig opbergruimte in appartement. De douche was oud en kapot (douchescherm zat flink gat in) en het rook er muf. Sauna aanwezig. Erg gehorig in app., wij hadden het onderste appartement en als de bovenburen of zelfs de buren daarboven de wc doortrokken of douchten dan hoorden wij met veel kabaal het water door de afvoer welke door het stookhok bij ons liepen. Ook 's nachts dus! Ook het lopen op de vloer van de bovenburen was erg gehorig, maar minder erg. De bedden waren erg zacht, maar wel te doen.
Niet voor herhaling vatbaar voor ons.
Voor gezin te klein, voor 2 personen wel te doen.

With partner, June 2010
goede lokatie maar te weinig onderhoud
herman herman
10.0
07/20/2010 wij ( ouder echtpaar)kregen ipv een apartement een vrijstaande 10 persoons stuga, met prachtig uitzicht. interne voorzieningen in keuken, sauna en droogkast prima. De bedden/matrassen lijken erg oud, maar sliepen goed. We vragen ons af of de matrashoezen wel regelmatig gereinigd worden.In de matrassen zitten vieze (plas?)kringen. Aan onderhoud lijkt niet veel te gebeuren. De verf bladdert overal, de dakgoot lekt precies boven het balkon. De oprit naar de stuga is erg smal en steil. Omgeving zeer de moeite waard.
De apartementen hebben we alleen van buiten gezien. Klein balkon, pal tegen de buren, parkeren voor de deur meestal niet mogelijk. Ze ogen krap.

Family with young children, June 2010
Mooi appartement
fam. Gutter fam. Gutter
5.0
07/07/2010 Wij zijn hier 3 nachten geweest als onderdeel van onze rondreis, wij moesten eigenlijk verblijven in Oppdal Alpintun maar omdat wij daar de enige zouden zijn , werden we omgeboekt naar dit appartement, erg mooi, schoon en netjes appartement met geweldig uitzicht!!, het enige nadeel was dat er in beide slaapkamers geen campingbedje paste, dus wij noodgedwongen met matrassen in de woonkamer en de kleine met bed en al bovenop het 2-persoons bed, het was te doen maar wel jammer.
Verder prachtige omgeving, veel te zien en te doen, Oppdal is ook een leuk klein plaatsje waar je alles krijgen kunt wat je nodig hebt

Family with young children, July 2008
Mooi appartement met heerlijk uitzicht
SML&D SML&D
8.0
05/18/2010 Goede, comfortabel appartementen in leuke omgeving. Compleet ingericht. Biedt een mooi uitzicht over het dal. Wij waren er in de zomer; gezien de ligging zou ik hier graag nog eens terug komen in de winter!

Family with young children, August 2005
Appartement is van alle gemakken voorzien.
Klaver Klaver
7.0
04/10/2010 Appartement is van alle gemakken voorzien. Sauna, droogkast, oven, magnetron en vaatwasser. We hadden redelijk weer, maar het balkon op het noorden, dus te fris om buiten te zitten. Mooi uitzicht over de omgeving. Je moet wel de auto gebruiken om wat van de omgeving te zien. Slechte steile weg naar het complex.
Oppdal heeft een aantal winkeltjes en een supermarkt. Omgeving is schitterend om te wandelen.

Family with young children, August 2009
Geweldig uitzicht!!
Monique Monique
10.0
9.0
08/13/2009 Fijn appartement, compleet en gezellig ingericht met sauna. Gratis draadloos internet in het appartement. Nederlandse programma's op televisie via wereldomroep. De bakker komt wel erg vroeg (8.30 uur), maar heeft wel lekker vers brood. Op de 1e avond kreeg je uitleg van een Nederlandse dame die vertelde over de omgeving en activiteiten. Voor ons waren 3 dagen tekort om alles te doen wat we wilden. Aanrader is de watervallen bij Amotan. Voor ons was de kortste wandeling al een hele uitdaging, maar wel prachtig. Ook mooi om even te kijken bij de kloof Magalaupet.

24 Reviews
8.6
7.2
7.3

Show score and testimonials from :
  Show all (24)
With partner (7)
Family (4)
Family with older children (3)
Family with young children (7)
Friends (1)

Mail a friend
Add acco information
Print reviews

Zoover Game

Zoover link on your website Copy the link below

Click here for all Zoover gadget options
Poll

Which European country has the most beautiful islands?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options. For more information, click here