Choose an international website
5.1
Weather
9 °C
22 May 2013
Weather forecast and climate...
13 Reviews
Reviews Chalet Bjorli Hytter
N - 2669, Bjorli
Would you like to know what to expect on your vacation in Chalet Bjorli Hytter? Then have a look at the reviews of Chalet Bjorli Hytter in Bjorli, written by other travelers.
Chalet Bjorli Hytter
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Chalet Bjorli Hytter? Have a look at the reviews of Chalet Bjorli Hytter in Bjorli, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 5
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Chalet info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Bjorli Hytter Bjorli. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
3.9
4.9
3.5
5.1
Show score and reviews from:
Show all
"Nooit meer"
hedi
07/10/2011
communicatie verliep via brievenbus
huisje van binnen onvoorstelbaar smerig
park ook niet al te netjes wat betreft onkruid e.d.
With partner, September 2010
"Tja..."
Wilma Mensink
09/15/2010
Bjorli hytter zijn traditionele Noorse huisjes. Een aantal jaren geleden al eens eerder in dezelfde accomodatie gezeten en we wisten dat we niet al te hoge verwachtingen mochten hebben.Ergens op Internet gelezen dat de hytter zijn gerenoveerd en dat gaf de doorslag om toch maar te boeken. In de hytte is alles aanwezig wat je nodig hebt en daar is ook alles mee gezegd.Vanuit Bjorli zijn wel hele mooie autotochten te maken naar bijvoorbeeld de Trollstigen en Geirangerfjord. Dat maakt weer een hoop goed. Mochten we er echter ooit weer voor kiezen om in Bjorli te verblijven dan niet meer in Bjorli Hytter.
Family with young children, July 2010
"Leuk maar eenvoudig chalet"
paul
08/14/2010
Leuke plek om te zitten om uitstapjes te maken. Meubilair is eenvoudig, keuken dito (we misten opscheplepel) Door de ligging tussen de bomen, lijkt het me in de winter erg knus met die donkere lange nachten. Schoonmaak wordt niet uitvoerig verricht.
Family with young children, July 2010
"Vieze ski-chalets, veel gesloten in de zomer"
Ph. Komen
View photos
07/23/2010
De chalets zijn zeer eenvoudig ingericht. Ze liggen direct aan de skipiste van Bjorli en zijn duidelijk ook hiervoor bedoeld. In een aantal chalets zaten bouwvakkers uit de regio. Er is geen speeltuin en de beide zwembaden in het dorp zijn dicht (zomer is laagseizoen). De omgeving van de chalets is sober, geen bankje buiten o.i.d. De chalets zijn vies van binnen, er is geen stofzuiger (alleen een veger) en er ligt grijs zeil. Niet echt de moeite waard dus. Het hotel Bjorli is gesloten in de zomer (de receptie is een paar uus per dag bezet), dus wassen kan alleen in die uren. Wireless internet werkt in een paar huisjes (dichtbij het hotel).
Family
"Niet wat je ervan verwacht...helaas"
Familie Israel
08/03/2008
Zijn er geweest in de zomer van 2008. Enige positieve? Er is een zwembad, dus de kinderen vonden het top. Verder de huisjes zijn beduidend minder dan de men doorgaans tegenkomt. De receptioniste erg stug (niet echt Noors moet ik zeggen). En omdat het in een bosrijke omgeving ligt stikte het van de muggen. De hytter zijn normaal gesproken voor wintersporters in de winter en dat merk je aan de inrichting en service. Geen echte aanrader.
Family with young children, July 2008
"Vies huis en geen receptie"
Nienke
View photos
12/27/2009
Het huisje was duidelijk onlangs gerenoveerd. Jammer alleen dat men vergeten was een fatsoenlijke bezem of liefst nog een stofzuiger te plaatsen, want het was enorm stoffig. Omdat het er stikte van de muggen was het ook niet mogelijk de ramen open te zetten. Verder was wel alles aanwezig, maar helaas was het hotel met receptie maar 1 avond geopend, dus konden we ook niemand aanspreken. Wassen kun je in het hotel, maar alleen als het open is! De omgeving is wel schitterend en we hebben ons dan ook prima vermaakt. De watervallen die op loopafstand liggen zijn erg de moeite waard. Verwacht verder helemaal niets qua vermaak, maar veel van de natuur. Als je het kunt vinden: een rit naar het Storvatnet, over een stenig weggetje omhoog dwars door de natuur, is erg de moeite waard.
Family, July 2008
"Dit nooit meer"
J.Dalmulder
07/22/2008
Afschuwelijk donkere huisjes, achterstallig onderhoud, versleten meubilair met gaten in de bekleding en totaal versleten beddengoed met vlekken en beestjes. Onkruid halve meter hoog, geen privacy en nergens tuinstoelen. In al onze vakanties nooit zoiets slechts meegemaakt. Andere huisjes tijdens onze reis waren overigens prima.
With partner, August 2007
"Sutterich (dit is Fries voor zwaar beneden peil)"
Johan
2.0
01/16/2011
ongeloofelijk dat ze daar geld durven te vragen voor een overnachting. Smerig, klein, donker, een stoffen gordijn als douchegordijn en geen ventilatie...
Family with young children, July 2007
"Nooit meer"
nicole winters
12/22/2009
het chalet was slecht gepoets buiten stond er veel onkruid zeker wel een meter,veel muggen.Toen we aankwamen was de receptie dicht en de sleutel lag in de brieven bus met een envelop met je naam op geschreven. een warm welkom dus
depoortere
9.0
8.0
06/21/2007
We zijn er geweest in de zomer van 2006, en prijs/kwaliteit best wel in orde. Bij boeking wisten we dat het niet de grote luxe zou zijn. Akkoord, het zwembad was dicht ( domper voor de kinderen ) veel onkruid rond de huisjes, maar de omgeving maakt veel goed. Mogelijkheid om veel natuurpracht te zien en daarvoor zijn we ook gegaan. Zonnen en baden doe je in Spanje.
Actions for Bjorli Hytter
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Bjorli
Weather Bjorli
Map Bjorli
Photos Bjorli
Videos Bjorli
Question and Answer Bjorli
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information