Home > Europe > Portugal > Algarve > Oura > Apartment Casa Velha**

8.8
8.6
9.2
Add testimonial

Would you like to know what to expect on your holiday in Apartment Casa Velha**? Have a look at the reviews of Apartment Casa Velha** in Oura, placed by other travellers.
  • Weather
  • Apartment info
  • Reviews (0)
  • Map
  • Photos (36)
  • Videos (0)
  • Advices (0)
Unfortunately no reviews from USA exist for Casa Velha** Oura. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A   A   A

EN (7)
ES (7)
FR (0)

With partner, June 2006
Rustig gelegen, maar toch alles in de buurt
biancavanlieshout biancavanlieshout
8.0
08/23/2010 Mooi kleinschalig complex met 1 zwembad en kinderbadje. Strand wel stuk lopen door woonwijk en veel traptreden! Strip in de buurt, daarvoor een straat met goede restaurants. Spar in de buurt. Ruim appartement met zeer grote keuken! Met allerlei apparatuur. Terrasje met stoelen. Bedden waren toen niet zo. Alles schoon, maar in slaapkamer veel stof. Mooie badkamer! Veel marmer overal. Vriendelijke mensen. Bij het zwembad was voor weinig koffie etc. te krijgen.

Family with young children, July 2010
Een mooie plek en mooi accomodatie
Marco, Madelon en Floor Marco, Madelon en Floor
9.0
08/04/2010 Wij zijn zeer tevreden over de accomodatie met de gastheren Jeff en Randy.
Bij aankomst word je al verwelkomt door de heren en staat er een kop koffie klaar. Waar vind je dit nog ?
Mooie en schone appartementen.

Wij waren er met een baby van 3 maanden en alles voor de kleine was al voor mekaar.

Alles was mogelijk bij deze heren, van klein zwembadje tot wipstoeltje.

Wij vinden het zeker een aanrader.

Family with older children, July 2010
fantastische plek voor gezinnen
Andre Andre
9.0
07/25/2010 van 7 - 21 juli 2010 vakantie gevierd bij Casa Velha. Broers Jeff en Randy zijn aardige en behulpzame gastheren. Jeff, bedankt dat je Sharmila naar de dokter hebt gebracht. Belangrijke zaken m.b.t. het complex zijn: zeer mooie en vooral schone appartementen, 3x per week schone handdoeken, 1x per week schoon beddegoed. Groot en kindvriendelijk zwembad, hier veel plezier gehad met onze zoons. Winkeltjes, eettentjes en supermarkt op loopafstand aanwezig. De Strip (uitgaansgelegenheid) op 10 minutenloopafstand en het oude centrum van Albufeira is met de taxi (4,50 Euro) maar 10 minuten weg. Mooie dagtrips gemaakt op aanraden van onze gastheren. Jeff, Randy...nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid, wij komen zeker terug. Groeten van Sharmila, Andre, Sharan & Vinand.

Family with young children, July 2010
een heerlijk app. om zeker bij terug te komen
marjolein van kats marjolein van kats
9.0
07/23/2010 wij zijn heel tevreden over app. casa velha.
het was een mooi en ruim app. voor ons was alles aanwezig
ook een mooi kinderbed (wat zeldzaam is) een kinderstoel en jeff kwam ook nog met een wipstoeltje aanzetten dus voor onze kleine was alles compleet.
ook het kinderbad hebben we de hele week voor ons zelf gehad dus voor ons kon het niet meer stuk:-)

jeff en randy,
bedankt voor de heerlijk vakantie die wij bij jullie, met onze zoon van 8 maanden, bij jullie hebben mogen beleven. we hebben het super naar ons zin gehad en onze tigho mist het kinderbad nu al!

Geweldig kleinschalig complex!
Robin Slijkhuis Robin Slijkhuis
8.0
07/18/2010 Zijn in de zomer van 2010 in Casa Velha geweest.
Een echte topper onder de kleinschalige appartementencomplexen.
Nederlandssprekende leiding dus alles is makkelijk te regelen inclusief informatie over excursies en auto huren.
Heerlijk afkoelend zwembad en mooie kamers.
Uit elk appartement een mooi uitzicht en overal een balkon of terras waar je lekker kan ontbijten of lunchen. `s Avonds koelt het niet echt af maar het blijft aangenaam.

With partner, July 2010
uitstekende locatie!
Willem van Veldhuisen Willem van Veldhuisen
9.0
07/16/2010 Mooie ruime schone appartementen, uitstekende bedden, een prima accomodatie!

With partner
Uitstekende vakantieverblijf
kees kees
10.0
06/28/2010 Net buiten centrum gelegen kleinschalig, maar zeer toegankelijk vakantiecomplex en alle noodzakelijke voorzieningen binnen loopbereik. Mooi, schoon en ruim appartement. Vriendelijke en behulpzame leiding. Centrum van PrairadÓura op loopafstand. Dit geldt ook voor het mooie zandstrand St. Eulalia. Gewoon een adres waar je terug wilt komen.
Bezocht met partner van 16 t/m 23 juni 2010
Kees

Friends
Prima appartement
Marian Marian
10.0
06/20/2010 Wij hebben een heerlijk weekje gehad, in het ruime 3 kamer appartement met zee-zicht!! Jeff en Randy was niets te veel en met alle vragen konden we bij hun terecht.Het appartement is zelf rustig maar binnen 10 min lopen ben je bij de strip, erg gezellig!!
Wij waren hier van 3 t/m 10 juni 2010

Friends, July 2009
Gezellig appartement
rbm rbm
6.0
9.0
06/14/2010 Vorig jaar juli in Casa Velha geweest en hier een hele leuke tijd gehad.
1 kamerappartement ruim en erg schoon.
In de buurt de supermarkt en verschillende restaurantjes.
en met de taxi ben je zo in Albufeira. (rond de 5/6 euro)

Friends, June 2010
voor herhaling vatbaar
Tonnie, Marian en Marjan Tonnie, Marian en Marjan
10.0
06/11/2010 heel goed appartement, wij hadden een drie kamerappartement (S) veel ruimte alles erop en eraan mooi uitzicht over zee. De ontvangst door Randy was heel hartelijk. Jeff en Randy maakten alles mogelijk, regelen van excursies, taxi's tips etc. Heerlijk zwembad met genoeg stoelen. De sfeer was heel goed, kortom we hebben heel erg genoten van onze vakantie. Een zekere aanrader!!!!!!
Jeff en Randy bedankt.

131 Reviews
8.8
8.6
9.2

Show score and testimonials from :
  Show all (131)
With partner (51)
Family (13)
Family with older children (6)
Family with young children (5)
Friends (5)

Mail a friend
Add acco information
Print reviews

Zoover Game

Zoover link on your website Copy the link below

Click here for all Zoover gadget options
Poll

Which European country has the most beautiful islands?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options. For more information, click here