Arrival date
Departure date
Persons
From $ 77
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Do Caracol****
50 Reviews
Reviews Hotel Do Caracol****
Estrada Regional, Nº1, P-9700, Angra do Heroismo
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Do Caracol****? Then have a look at the reviews of Hotel Do Caracol**** in Angra do Heroismo, written by other travelers.
Hotel Do Caracol scores a 7.8 out of 10, based on 50 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Do Caracol****? Have a look at the reviews of Hotel Do Caracol**** in Angra do Heroismo, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 37 Holiday pictures of Hotel Do Caracol**** on Zoover. You can take a look at 2 videos of Hotel Do Caracol****. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Do Caracol**** Angra do Heroismo. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

7.5
7.1
7.7
5.9
Show score and reviews from:
With partner, September 2012
"Gezellig hotel"
Lia
9.0
10/09/2012 Dit hotel ligt op 10 minuten lopen van het centrum van Angra. Het is mooi gelegen aan een baai waarin je goed kunt zwemmen. Ook is er een buiten zwembad. Als hotelgast kun je ook gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna, turks bad en jacuzzi. Het eten in het restaurant is aardig, zeker de traditionele gerechten. Bij de receptie word je vriendelijk geholpen en ze zijn bereid van alles voor je te regelen.

With partner, September 2012
"Ver van centrum"
Dina
8.0
09/25/2012 Prima hotel. Jammergenoeg hadden we een kamer met zijzeezicht en dus klein balkon. Gevraagd om kamer met zeezicht en groot balkon. Niet gekregen maar wel twee stoelen voor op balkonnetje :-). Geen koffie en thee faciliteiten op de kamer. Wifi werkte wel. Trek voor een wandeling naar Angra gerust een half uurtje uit. Er wordt gezegd 10 tot 15 minuten lopen. Neem anders een taxi is maar een paar euro.

Family with older children, August 2012
"Prachtig gelegen"
rgmvk
10.0
7.0
08/31/2012 Kamers met zeezicht zijn duurder dan kamers met zij-zeezicht. maar het is zeker het overwegen waard. zeezicht heeft veel mooier uitzicht+groter balkon. Balkon van kamer met zij-zeezicht zijn erg klein. Op kamer is verder weinig aan te merken. hooguit dat de bedden aan de harde kant zijn. Ontbijt is in orde. Receptiepersoneel is heel vriendelijke en behulpzaam. Bedienend personeel in de ontbijtzaal daarentegen...vriendelijkheid was daar de uitzondering.
Minpunt: WiFi werkt niet. Zou aan de instelling van de computer liggen, maar daar hebben we zo onze twijfels bij. Wel computer in de lobby, maar die is vaak bezet.

With partner, September 2011
"Fantastische Huwelijksreis Terceira De Azoren"
René en Rena
7.0
11/27/2011 Hotel Do Caracol op het eiland Terceira was super, we hadden een prachtige kamer met uitzicht op zwembad & zee gekregen (incl.groot balkon). De kamer was netjes en werd elke dag schoongemaakt (incl.schone handdoeken). Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het is maar 20 minuten lopen naar het Centrum. Het restaurant zag er netjes uit en elke dag een ander dagmenu (3-gangen voor Euro 14,00), maar A la Carte was ook mogelijk (dit was ook heerlijk). Restaurants in de buurt: Beira Mar in Sao Mateus: vooral vis (10 min rijden); Ti Chao in Serreta: gespec.in streekgerechten (30 min rijden); Caneta in Altares: spies met 3 grote malse stukken gekruid rundervlees (± 35 min.rijden).

Friends, August 2011
"Zeer vriendelijke, behulpzame mensen op Terceira!"
paulien
9.0
08/20/2011 Do Caracol is een prachtig hotel gelegen aan de Atlantische Oceaan. De hotelkamers hebben zowel aan de voor- als aan de achterkant seaview (voor met een groot balkon en achter met een klein balkon). De mensen van het hotel zijn erg vriendelijk en helpen je graag. Het eten is er prima en de kamers zijn er mooi en schoon. Het hotel ligt aan een baai met een plateau van waar je de zee in kan. Je kunt er mooi snorkelen. Het is ongeveer 20 minuten lopen naar het centrum. In het centrum zijn wat restaurantjes en een paar kleine winkeltjes. Whale and Dolphin watching met Aquiatur was top, beide keren succes! Aanrader is de Jeep Tour van Rodrigo, hij brengt je naar de meest mooie plekjes van het eiland (en het localrestaurant Ti Choi met heerlijke gerechten). Verder is het eiland prachtig. Groen, mooie bergen, NL koeien ;-) en een prachtig uitzicht over de zee. Er zijn wel maar weinig zandstranden, bijna alles is rots, maar vaak wel met trappetjes. Eiland is echt een aanrader!!!

With partner, August 2011
"Prettig hotel en fijn personeel"
L. de Ridder
8.0
09/11/2011 We hadden een prima kamer aan de achterkant. Wel mooi uitzicht maar balkon vrij klein. Voordeel is dat je geen last hebt van de partijen die ze hier organiseren b.v. bruiloften. Leuk en origineel eiland. Aanrader voor rustzoekers!

With partner, August 2011
"Super vakantie!"
Chantal
8.0
09/27/2011 Wij zijn een week op de Azoren geweest, waarvan 3 nachten in hotel do Caracol. We hebben het hier super gehad. De ligging is ideaal, niet in de drukte van de stad maar met een wandeling ben je er zo. Verder ligt het direct aan de oceaan! Het eten van het ontbijt is prima en meer dan genoeg keuze! We hebben één avond in het hotel gegeten en ook dit was uitstekend! Ik denk het meest luxe dat we in de vakantie hebben gehad. Het enige dat ik jammer vond is dat we een erg klein balkon hadden en daar dan ook geen meubels stonden. We konden dus niet buiten zitten.

With partner, June 2011
"Zeer net en modern hotel."
Joost Frantzen
6.0
09/17/2011 Zeer schoon en modern hotel . Mooie en nette kamers.Ruime parkeergarage voor hotelgasten , en enkele plekken voor de deur. Bediening in het hotel is ook erg vriendelijk ! Angra do Heroismo ligt op loopafstand [20 a 30 minuten].De hoofdstad is leuk om te bekijken . Als je in Angra een biefstuk besteld , krijg je een runderlap ,met daar bovenop een hele laag Knoflook. Verwacht geen culinaire hoogstandjes op de Azoren . Verder is het eiland ,qua verkeer , zeer rustig [behalve Angra ] ,het lijkt de hele week wel zondag.

Group trip, 2011
"Fantastische plek!"
Michael
7.0
06/06/2011 Een fantastisch zicht op baai en Monte Brasil vanuit een kamer met Oceanzijde. Kamers met tuinzijde hebben uitzicht op een tropisch tuin. Eten is goed. Vriendelijk personeel. zwembad is klein maar de baai is beneden. Kamers zijn aan de kleine kant maar netjes schoon en luxe en prima service qua handdoeken ed leuke sauna en bubbelbad en sportruimte beneden. Angra is de mooiste stad van de Azoren. het centrum is ca. 15 à 20 min lopen. Ook stopt bus voor de deur en voor €0,70 ben je in no time in het centrum.Bezoek de grotten op het eiland. Zeer de moeite waard.Lekker eten bij Aqua emotion in de haven van Centrum, en beste vis in het dorpje Sao Mateus. zeker doenWe hebben mooi weer gehad met af en toe bewolking. We zijn drier keer terug geweest naar dit eiland voor ons is er geen mooiere eiland te Azoren dan Terceira.

Family with young children, October 2010
"Goed hotel"
Kamiel
5.0
11/19/2010 Na een noodlanding te hebben gehad op de Azoren ondergebracht in hotels aldaar en wij dus in dit hotel. Erg mooie ligging aan een baai. Hotel is wat verhoogd, met een paar trappen kom je bij het zwembad(je). Kamers waren prima. Wij hadden landzicht met balkon. Balkon was erg klein, stoel kon er staan maar zitten was dan niets meer. Los van het feit dat er maar 1 stoel stond.

Babybedje was niet meer beschikbaar, moesten baby maar tussen ons inleggen of 2 kamers nemen. Na wat aandringen was er ineens toch een babybedje hetgeen we kregen.

Op de 1e verdieping is de bar met balkon/zitgedeelte buiten. Mooi zicht over de baai.

Ontbijt was ruim voldoende maar portugees.

1 2 3 4 5 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?