Reviews Holiday home Casas do Frade

Appreciation
9.6
Location
9.6
Price / quality
9.2
Interior
8.7
Space
9.2
Weather

28  °C

30 August 2014

Casas do Frade
9.6
3 Reviews
Reviews Holiday home Casas do Frade
Lomba Da Fazenda

Would you like to know what to expect on your vacation in Holiday home Casas do Frade? Then have a look at the reviews of Holiday home Casas do Frade in Lomba Da Fazenda, written by other travelers.
Holiday home Casas do Frade scores a 9.6 out of 10, based on 3 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Holiday home Casas do Frade? Have a look at the reviews of Holiday home Casas do Frade in Lomba Da Fazenda, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 10 vacation photos of Holiday home Casas do Frade on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Casas do Frade Lomba Da Fazenda. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 3 reviews of Casas do Frade

9.6
3 Reviews
Appreciation
9.6
Location
9.6
Price / quality
9.2
Interior
8.7
Space
9.2
Show score and reviews from:
reviews in language: 
Family with older children, September 2012
"Wat een gastvrijheid"translate
Samantha Kornegoor
Appreciation
9.0
Location
9.0
Price / quality
8.0
Interior
8.0
Space
8.0

09/30/2012 Wij hebben 8 dagen bij Casas do Frade gelogeerd. Erg mooi en groot huisje. Afgelegen tussen de boeren. Wie van rust houdt is dit een ideale verblijfplaats. Het centrum van Nordeste is ongeveer 5 min rijden met de auto. Om ergens te komen op dit eiland heb je wel een auto nodig. De reistijd vanaf de luchthaven is ongeveer 50 min, in tegenstelling wat in de brochure van touroperator staat. De snelweg is inmiddels klaar.
Bij aankomst wachtte Antonio (de huisbaas) ons al op. Hij is een erg aardige man die goed Engels spreekt en alles graag wil uitleggen. Ook stond er een welkomspakketje klaar met vers fruit, brood, melk, kaas, vlees en sinasappelsap. Antonio komt ook regelmatig langs om te kijken of het goed gaat en of alles naar wens verloopt. Op een gegeven moment hadden we geen warm meer. Een telefoontje naar Antonio en met 5 min stond de tuinman op de stoep die even een gasbus heeft verwisseld.
Deze accommodatie is zeker een aanrader.

With partner, September 2011
"Fantastische lokatie"translate
Peter en Lily Dries...
Appreciation
10.0
Location
10.0
Price / quality
10.0
Interior
10.0
Space
10.0

10/16/2011 Casas do Frade zijn een aantal zeer oude, compleet gerenoveerde vakantiehuizen in Nordeste. De eigenaar Antonio doet er alles aan om iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De koelkast was bij aankomst gevuld en er lag vers fruit op de fruitschaal. De omgeving is agrarisch en het uitzicht prachtig. Een verademing om er wakker te worden. Het is erg rustig en een auto is een must! In Nordeste is een supermarkt en een paar restaurants. Er is een minimarkt in de buurt van de huisjes. Nachtleven is ver te zoeken evenals stranden. Wel een zwembad met open verbinding naar zee in Nordeste. Sao miguel is een prachtig eiland met veel uitkijkposten en overal goed onderhouden bbq-mogelijkheden.Momenteel wordt er een snelweg gebouwd om Nordeste te ontsluiten en zal de reistijd vanaf het vliegveld zo'n 45 min. worden. Kortom, we gaan zeker nog eens terug!

With partner
"Onvergetelijk !!!"translate
C. Riel
Appreciation
10.0
Location
10.0
Price / quality
10.0
Interior
8.0
Space
10.0

03/24/2010 Casas do Frade ligt in het dorpje Lomba da Fazenda. Het heeft ons hart gestolen. Het is een enige accommodatie, de locatie is grandioos en perfect gelegen om de westkant van Sao Migeul te verkennen.
Let op: het is er ERG rustig. Ook ietwat lastig te vinden, er staan 2 borden in het dorp, maar deze vallen niet goed op. Vaak staat Sig. Antonio zijn gasten beneden in het dorp op te wachten. Vlieg je met Sata, boek dan liever eerst een overnachting in de omgeving van het vliegveld. Deze vlucht komt 'savonds pas laat aan. Kleine supermarkt om het hoekje van de kerk (bij de Bar), grote supermarkt in Nordeste (4km). In de omgeveging 2 restaurants, goed voor een lunch en verder lekker zelf barbequen in de tuin. DOEN !!!


Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

You’ll find the friendliest people in:

Are you the owner?

Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant. Click here for more information