Arrival date
Departure date
Persons
From $ 61
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Porto Trindade ****
13 Reviews
Reviews Hotel Porto Trindade ****
Rua de Camões, n.º 129 / 131, 4000-144, Porto
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Porto Trindade ****? Then have a look at the reviews of Hotel Porto Trindade **** in Porto, written by other travelers.
Hotel Porto Trindade scores a 8.4 out of 10, based on 13 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Porto Trindade ****? Have a look at the reviews of Hotel Porto Trindade **** in Porto, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 36 Holiday pictures of Hotel Porto Trindade **** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Porto Trindade **** Porto. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 next

There are 13 reviews of Porto Trindade ****

13 Reviews
8.8
5.9
Show score and reviews from:
With partner, November 2012
"Niks mis mee!"
m.compen
8.0
11/22/2012 Mooie kamer, erg vriendelijk personeel wat goed Engels spreekt. Prima zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
Ligging is prima, tegenover metrostation Trindade, 40 minuten van het vliegveld af. Naar het oude centrum is goed te lopen.

With partner, September 2012
"Hotel valt niet op aan straat,ligging centraal"
Rinieweichelt
5.0
10/18/2012 Erg genoeg vond taxichauffeur het hotel niet .hij wilde ons droppen bij snackbar porto trindade , hotel valt helaas niet op. Erg jammer dat geen enkele kamer een balkon had. Helaas had het hotel ook geen buitenterras. Wel zgn een dakterras, maar dat stelde niks voor.
Personeel aardig en ontbijt super goed. Metro lag vlakbij.

With partner, August 2011
"Goed hotel."
Carine De volder
8.0
08/13/2011 Het hotel is heel goed gelegen, dicht bij belangrijkste metrohalte en het centrum is gemakkelijk te voet te bereiken. Eerste indruk van het hotel is eerder negatief. De buurt is een beetje verwaarloosd (graffiti, leegstaande panden...) maar eens binnen in het hotel ziet alles er netjes en verzorgd uit. Modern ingerichte kamers, een goed verzorgd ontbijt, goede airco... Kortom niets op aan te merken. Prijs-kwaliteit uitstekend.

With partner, June 2011
"Vier sterren???"
MyriamC
6.0
6.0
4.0
06/08/2011 Begrijp echt niet waar dit hotel zijn vier sterren vandaan haalt. Onze kamer - beter gezegd ons kamertje - is piepklein, we kijken uit op een blinde muur, er is geen opbergruimte, de minibar is leeg. In het badkamertje kan je niet draaien of keren. Ik kan er niet eens mijn toilettas in kwijt. Het hele hotel is vreselijk donker, er kan nauwelijks daglicht binnen.
Het enige wat hier goed aan is is het ontbijtbuffet.
Gelukkig hebben we hiervoor niet al te veel betaald want dat had ik echt zonde van mijn geld gevonden.

With partner, September 2010
"Een aanrader op een uitstekende locatie"
Wim Heijnen
9.0
09/24/2010 we hadden 5 nachten op de 2e verdieping een kamer aan de achterzijde maar door de dubbele ramen absoluut geen last van de vele afzuiginstallaties op het lager gelegen platte dak. Het onderhoud van de kamer was niet geweldig. De receptie daarentegen functioneerde uitstekend en het ontbijtbuffet was goed. Met dagkaarten (er is hulp op het metrostation aanwezig) is de metro goed en goedkoop en valt zelfs het kabelbaantje nabij de rivier onder dit metroregime en is dan dus gratis. De LAN-aansluiting functioneerde niet, maar achter het bed (advies van de receptie) bleek nóg een aansluiting te zitten waardoor internetten mogelijk werd. De etage van de receptie is voorzien van een WiFi-verbinding en de receptie geeft je daarvoor de toegangscodes. Kortom, een geslaagd verblijf en zeker een aanrader (mits je geen kamer aan de straatzijde hebt want het verkeer raast over de "kinderkopjes").

Business trip, September 2010
"Ideaal!"
Annet
5.0
11/25/2010 Ideaal gelegen hotel, tegenover metrostation Porto Trindade, op loopafstand van het oude centrum en vele winkels, eettentjes, terrasjes enz.
Ook 's avonds laat kun je op je gemak terug naar je hotel wandelen, je voelt je geen moment onveilig in deze buurt.
Kamers niet echt ruim, maar wel erg schoon, zeker ook de badkamer. Ik zou hier zeker teruggaan. Het ontbijt was heerlijk, zeer uitgebreid, werd continu aangevuld. Hotel is ook nog helemaal design!

With partner, May 2010
"Mooi hotel."
Wolbert
8.0
07/31/2011 Ok in alle opzichten. Badkamer is niet groot maar voldoet aan de eisen.
Kamer ok.

With partner, May 2010
"Schappelijke prijs voor kamer met volledig ontbijt"
Belgisch paar uit B...
9.0
08/14/2010 We verbleven 1 nacht in Porto Trindade aan het eind van onze wandeltocht van Lissabon naar Porto.
De kamers zijn niet bijzonder ruim maar extreem proper. Zeer praktische badkamer.

Ontbijtbuffet op niveau.

We komer er zeker nog terug.

Family with older children, May 2010
"Een zeer goed hotel!!"
peter
9.0
05/08/2010 een zeer goed hotel met goede stille kamers en een goede ligging t.o.v. het centrum. voor de deur een metrostation waarmee het vliegveld kan worden bereikt. een zeer goed verzorgd ontbijt en gratis gebruik van computer en internet.

With partner, March 2010
"Design hotel met ideale ligging"
JACQUELINE
8.0
12/25/2010 Vanaf vliegveld bereikbaar met metro. Leuk designhotel met dakterras. Goede bedden, goed ontbijt en bij aankomst glaasje port. Met openbaar vervoer kun je gemakkelijk de stad ontdekken. Een portproeverij is aan te bevelen! Om de hoek zit een supermarktje dat 's avonds ook open is. Restaurantjes in de directe omgeving vond ik tegenvallen. Onze slaapkamer was aan de voorkant van het hotel. Het piepen van de metrorails was 's nachts wel te horen, maar niet storend.
Het oude centrum (Ribeira) staat op de werelderfgoedlijst. Tegenover het moderne voetbalstadion is een modern winkelcentrum met o.a. H&M en Zara.

1 2 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?