Reviews Lodge AmaZulu****

Weather

24  °C

20 June 2013

Unfortunately no photos available Add the first photo
5 Reviews
Reviews Lodge AmaZulu****
107 Mc Kenziestreet , 3936, St. Lucia / Hluhluwe Umfolozi N.P.
Would you like to know what to expect on your vacation in Lodge AmaZulu****? Then have a look at the reviews of Lodge AmaZulu**** in St. Lucia / Hluhluwe Umfolozi N.P., written by other travelers.
Lodge AmaZulu scores a 8.6 out of 10, based on 5 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Lodge AmaZulu****? Have a look at the reviews of Lodge AmaZulu**** in St. Lucia / Hluhluwe Umfolozi N.P., placed by other travellers. Besides that you will be able to find 2 Holiday pictures of Lodge AmaZulu**** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for AmaZulu**** St. Lucia / Hluhluwe Umfolozi N.P.. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 5 reviews of AmaZulu****

5 Reviews
8.9
Show score and reviews from:
With partner, November 2010
"Fantastisch"
Wouter
9.0
11/20/2010 AmaZulu lodge is een gebouwd in Zulu stijl en ligt midden in St. Lucia. Kamers zijn ruim, keurig opgezet. Service is perfekt. Wij zijn hier drie dagen geweest en we hebben genoten. Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel. Belgische eigenaresse uitermate vriendelijk en behulpzaam. Ondanks een enorme onweersbui hebben we een fantastisch verblijf ervaren.

With partner, Febuary 2010
"Leuke Lodge midden in het centrum"
Sander en Karin Poe...
8.0
04/15/2010 Prima lodge met mooi zwembad. Kamer is mooi, wel miste we een koelkastje. Uitstraling is vooral in de binnentuin erg mooi en de voorste kamers kijken allemaal uit op het zwembad en de tuin. Ontbijt is goed en kan je 'buiten' nuttigen. Is niet echt een B&B, doet meer hotel-achtig aan.
Nadeel is dat de receptie om 19.00 uur sluit en dan moet je achterom om in de hoofdstraat te komen om te eten. Het is stikdonker en best een stukje lopen. De tweede avond hebben wij de auto genomen!

"Helemaal leuk"
liesbeth
10.0
02/13/2010 Een paar hele fijne dagen gehad in onze prachtige lodge.
We zijn heel vriendelijk geholpen en ons zijn mooie excursies geadviseerd waar we dan ook zeker geen spijt van hebben.
Al met al we komen hier zeker terug ook het platsje is geweldig leuk met veel restaurantjes en heel veel te doen.

Find more information about Lodge AmaZulu**** at:

"Mooi"
Jorrit
7.0
9.0
02/23/2009 De lodge is mooi van opzet. Leuke kamers in "Zuluhuisjes stijl". Mooi afgewerkt. Zwembad was waarschijnlijk opgeknapt, want toen wij er waren niet vervallen. Ontbijt was prima, bar was op goed vertrouwen te gebruiken.....:) ik hou dervan :)

Oh ja, lekker visrestaurant als je 100 meter naar recht loopt(Oceanbasket). Een enorme schaal met supergamba's voor een prikkie.

(Oceanbasket zit in heel veel plaatsen in Z-A, maar is helaas niet overal van hetzelfde niveau. Hier zeker een aanrader, maar wel goed opletten dus)

"Mooi"
Harrie van den Abee...
8.0
11/23/2008 Lodge ligt, net als de meeste andere lodges, aan de hoofdstraat van St. Lucia. Foto's op site doen vermoeden dat de lodge vrij van de andere lodges, echter dit is niet het geval. Binnen het terrein erg mooi opgezet. De kamers zijn, in vergelijking met de rest waar we vebleven, iets kleiner, maar erg mooi. Nadeel is dat er geen koelkast aanwezig is. In een tent waar men het ontbijt gebruikt, kan je koude drankjes halen, welke je op goed vertrouwen zelf op een lijst noteert. Het zwembad zag er wat vervallen uit. Leuk is dat er hagedissen en gekko's af en aan lopen over de muren van de lodge. Dichtbij alle trips en voor de meeste trips komt men je voor de lodge oppikken. Alleen voor Whale Watching moet je 200 m lopen naar een ophaalpunt. De wetlands zijn prachtig alsook de riviertocht.

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

Which European tourist is the best dressed?

Are you the owner?