Reviews Hotel Riu Monica****

Riu Monica****
126 Reviews
Reviews Hotel Riu Monica****
C/ Playa De La Torrecilla s/n, E-29780, Nerja
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Riu Monica****? Then have a look at the reviews of Hotel Riu Monica**** in Nerja, written by other travelers.
Hotel Riu Monica scores a 8.6 out of 10, based on 126 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Riu Monica****? Have a look at the reviews of Hotel Riu Monica**** in Nerja, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 48 Holiday pictures of Hotel Riu Monica**** on Zoover. You can take a look at 2 videos of Hotel Riu Monica****. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Riu Monica**** Nerja. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

There are 126 reviews of Riu Monica****

126 Reviews
8.8
9.1
8.5
7.3
Show score and reviews from:
With partner, January 2013
"Prima hotel met uitstekende service."
jacqueskluin
8.0
01/24/2013 Zojuist teruggekeerd van twee weken verblijf.
We hadden een keurige kamer op de oostkant met zon in de ochtend op ons balkon en uitzicht op zee.
Het hotel is rustig gelegen....we hoorden alleen de branding van de zee.
In dit fijne hotel hebben we het uitstekend naar ons zin gehad.
Zeer uitgebreide en smakelijke buffetten......veel afwisseling en regelmatig werd iets extra's geserveerd. Keurige drankprijzen.
Het personeel in het restaurant, de receptie en schoonmaak is zeer klantgericht en vriendelijk.
De kamers worden iedere dag goed schoongemaakt.
Heerlijk was ook het kleine binnenzwembad, handdoeken hiervoor bij de receptie te leen.
Ook was er een ruimte ingericht waar je kon tafeltennissen, snookeren, tafelvoetbal e.d.
Bovendien was er een aparte kaartruimte waar we nog enige keren gebridged hebben. Contact hiervoor werd gelegd bij de receptie met een aanmeldingsformulier.
Kortom een prima vakantie in een fijn hotel.

Family with older children, October 2012
"Prima hotel"
Jeff
8.0
10/31/2012 Hier een week in de herfstvakantie geweest. Prima hotel. Heerlijk eten. Vriendelijk personeel. Goede service. Drankjes zeer redelijk geprijsd. Overwegend Engelse bejaarden en in mindere mate Duitse en Nederlandse bezoekers. Als ik toch verbeterpunten moet noemen: gratis wifi overal in het hotel zou beter zijn dan alleen in de lounge tegen betaling. De fitness kan met eenvoudige middelen een stuk worden verbeterd. De kamers zijn gehorig, maar dat lijkt in elk Spaans hotel het geval.

With partner, September 2012
"Goed en rustig hotel met goed personeel"
John en Carla
9.0
10/13/2012 RIU Monica is een hotel waar je weer lekker tot rust komt, 's Ochtends een uitgebreid ontbijt en 's avonds een lekker diner waar je uit verschillende dingen kunt kiezen. Management en personeel proberen het voor iedereen naar de zin te maken. De kamers zijn goed en schoon. Je kunt bij het zwembad liggen of op het strand voor de deur. Het centrum is op loopafstand en 's avonds erg gezellig. Geen last van luidruchtige disco of jongelui. Kortom hier kun je lekker weer bijtanken. Het enigste minpunt is het door sommige mensen al vroeg reserveren van zonnebedjes door er een handdoek op te leggen en pas in de middag komen. Ondanks dat er staat dat het niet mag en de handdoeken worden weggehaald heb ik dit nog nergens meegemaakt. Maar voor een rustige vakantie is dit hotel een aanrader.

Find more information about Hotel Riu Monica**** at:

With partner, August 2012
"Heerlijk hotel"
Dicky
8.0
09/04/2012 Net terug van een weekje "Monica". Heerlijk hotel, goede service. Ontbijt en diner super. Er is voor iedereen wel iets te vinden, wat ie lekker vindt. De oubolligheid valt reuze mee. Dit is volgens mij een beetje de huisstijl van Riu, Het strandje is aan de kleine kant, maar om een duik in zee te nemen is het prima. Animatie tot 1 september daarna niet meer. Kortom een heerlijke week gehad.

With partner, August 2012
"Prima vakantie"
Silla
7.0
08/20/2012 Hotel goede ligging, kamers ruim.strand voor de deur maar niet al te breed.
Eten zoals altijd voor elk wat wils.hotel ligt tussen de appartementen van de plaatselijke bevolking op voldoende afstand, personeel is altijd behulpzaam. Directie komt zelf tijden diner informeren of alles naar zin is. Het zwembad is niet groot, maar prima te doen omdat het hotel niet veel kamers bevat. Maar handdoek leggen komt helaas hier ook voor. Er wordt voor kinderen t/m 10 jaar wel het e.e.a gedaan, de oudere kunnen meedoen met sjoelen,kegelen,darten, water volleybal e.d.kamers worden goed schoongehouden en wil je schone handdoeken of beddengoed kun je dit zelf aangeven.'s avonds wel animatie, voor elk wat wils. Wij hadden het geluk dat West Life er was. Centrum Nerja erg gezellig veel straatjes met winkeltjes en eetgelegenheid, 10 min. lopen, geen overvolle plaats.

"Blijft een goed hotel"
J.P
7.0
07/29/2012 Net terug van een derde vakantie in de riu monica . Weer was het goed . Kwaliteit - vriendelijkheid - service - wat wil je meer . Zeer goede ligging vlakbij stadje Nerja . Dat het hoetel wat aan renovatie toe is neem je er dan maar bij .
OPM.: Ga niet naar dit hotel als je kinderen hebt en zeker niet met tieners . Hotel is eerder gericht op ouder publiek . Gaan zeker nogmaals terug

With partner, July 2012
"Geweldig hotel en pracht ligging"
fred/margo
9.0
07/20/2012 Wij hebben heerlijk genoten van ons verblijf in Riu Monica. Wat een vriendelijk personeel. Het ligt direct aan de zee. Een geweldige keuken, keus voor iedereen. De bedden waren alleen aan de harde kant. Wij misten een lampje op het balcon. De ligging t.o.v. het plaatsje is uitstekend. Dit is een hotel om zeker terug te keren.

With partner, July 2012
"Goed hotel met harde bedden."
Tessa
6.0
08/03/2012 goed hotel, goed gelegen, aan strand, met leuke tuin, zwembad aan kleine kant, ook worden er ligstoelen gereserveerd met handdoekje leggen. Personeel vriendelijk, en kamers worden goed schoongemaakt. Wel jaren 80 stijl. Eten is erg goed. Wel 1 minpuntje, matras is erg hard, werd opgelost door middel van een deken op matras te leggen. Veel engelsen. Een hotel voor ouderen, maar wel zo rustig!

With partner, November 2011
"Prima plek kom zeker terug"
richard
8.0
12/05/2011 prima hotel kan niet beter heel vriendelijk personeel mooi ligging leuk uitzicht op zee de buurt ook goed voor wandelen mooie huisje s en terrasje s genoeg winkels genoeg veel te zien bus voor de deur voor 1 euro strand wel klein maar goed verder een prima vacantie gehad .

Travelling alone, November 2011
"Een fijne november week in de zon"
verhagen
10.0
12/05/2011 Een fijn hotel, direct naast het hotel een stadsbushalte en op loopafstand van het centrum. Wel licht hellend!
Ik heb in de periode 20/11 t/m 30/11 temperaturen van rond de 20c gehad en elke dag volop zon!
Bijzonder aardig en correct personeel door het hele hotel, welke behulpzaam is.

Het ontbijt is vanaf 8 uur en geen vaste plaats in het restaurant. Het diner kan om 18.00 uur of 19.45 genoten worden hierbij wel een vaste tafel.

Ruime kamers welke iedere dag schoon gemaakt worden.

Kortom even er tussenuit? een aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

Which European tourist is the best dressed?

Are you the owner?