Wij zijn netjes en professioneel ontvangen. De kamer en de badkamer waren netjes en schoon. Elke dag wordt de kamer schoongemaakt, wifi is goed en er is een prima kluisje in de kast. De ligging van het hotel is, zoals al velen geschreven hebben, geweldig midden in het centrum. Volop restaurantjes en bars op loopafstand.
Heel jammer dat er geen aandacht is voor het opknappen en schoonmaken van de trappen naar de kelder. De entree naar de ontbijtruimte in de kelder is niet uitnodigend. De trappen zijn vies, kapot en de leuningen plakken. De matten die in het halletje liggen hebben nog nooit een stofzuiger gezien, de vloer is smerig. Zie bijgevoegde foto’s!
Wat wij als vreemd ervaren hebben, maar in geen enkel review gelezen hebben, is dat je zelf de broodjes moet afbakken. Er liggen afbakbroodjes en er staat een oventje. In eerste instantie dachten wij dat het personeel dat zou doen, maar bij navraag bleek dat de gast dat zelf moet doen. Er staat zelfs een bordje bij de broodjes met de tekst: Freshly baked with love. Wij hebben dit nog nooit meegemaakt. Het ontbijt zag er wel goed uit maar wij hebben het maar gehouden bij koffie en vers sinaasappelsap. Hoop dat de keuken wel goed schoon gehouden wordt. Het is wel vreemd dat de ontbijtruimte in de kelder is terwijl het restaurant op de begane grond is.