Arrival date
Departure date
Persons
From $ 96
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Iberostar Malaga Playa****
338 Reviews
Reviews Aparthotel Iberostar Malaga Playa****
Ferrara s/n, E-29793, Torrox
Would you like to know what to expect on your vacation in Aparthotel Iberostar Malaga Playa****? Then have a look at the reviews of Aparthotel Iberostar Malaga Playa**** in Torrox, written by other travelers.
Aparthotel Iberostar Malaga Playa scores a 8.4 out of 10, based on 338 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Aparthotel Iberostar Malaga Playa****? Have a look at the reviews of Aparthotel Iberostar Malaga Playa**** in Torrox, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 171 Holiday pictures of Aparthotel Iberostar Malaga Playa**** on Zoover. You can take a look at 2 videos of Aparthotel Iberostar Malaga Playa****. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Iberostar Malaga Playa**** Torrox. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

8.6
8.1
8.2
8.3
Show score and reviews from:
Family with older children, May 2013
"Goed verzorgde vakantie"
Mirim
8.0
05/15/2013 Mooi hotel ;Schone kamers, ontbijt en diner perfect in orde ( zeer divers), personeel zeer vriendelijk.
Wij zijn in meivakantie geweest, vooral ouder publiek aanwezig.
Strand van zeer slechte kwaliteit ( opgespoten met zand uit gebergte).
Zwembad voldoende ligbedden ( handdoeken tegen borg verkrijgbaar bij receptie). Buiten dineren en ontbijten is niet mogelijk. Zitstoelen buiten zijn niet comfortabel ( ijzer zonder kussen), ligstoelen bij zwembad wel.
Omgeving saai. Een boulevard ( met restaurantjes, geen winkeltjes) zonder uitstraling.
In de nabijheid Nerja ( 1 euro pp met de bus die voor het hotel stopt) leuk plaatsje. Malaga en Granada 1 uur rijden.

With partner, April 2013
"Heerlijk hotel"
M de Jongh
9.0
04/15/2013 Zeer goed hotel, elke dag afwisseld eten, nooit 1 dag hetzelfde. Geen handdoeken op de stoelen bij zwembad, voldoende ligbedden. We hadden de snenior suite. Heerlijk ruime kamer met zicht op zwembad/zee. Torrox is een rustig, niet toeristisch dorp. Animatie kan beter.

Family with older children, April 2013
"Uitstekend hotel"
Wink
9.0
05/12/2013 Anderhalve week in dit hotel verbleven.
Mooie ligging, goed eten en zéér vriendelijk personeel!
Hebben er een geweldige vakantie gehad! Echt een aanrader!

With partner, April 2013
"Prachtig hotel"
Margriet
10.0
04/11/2013 Mooi hotel, goed gelegen aan de dijk en aan het strand (toegang via poort met kaart). De kamers waren prima in orde evenals het terras. Het eten was heel afwisselend, elke morgen verschillende soorten brood, kleine broodjes, koekjes, kazen, charcuterie, tomaten en andere groenten en fruit, verse yoghourts en granen, gebakken spek, worstjes, pannekoeken, te veel om op te noemen. 's Avonds idem. We hebben geen twee dagen hetzelfde gegeten en alles was steeds heel vers. Het enige minpuntje is dat de drank er vrij prijzig is maar dat is bij alle Iberostars wel zo.
Aan de receptie hoorden we zelfs Nederlands praten en dat was de eerste keer in het buitenland na meer dan 30 jaar reizen.

Family with young children, April 2013
"Zeker geen 4 sterren meer waard"
martens
5.0
04/10/2013 een hotel wat de CRISIS zeer sterk voelt. Pas terug. Eten wat zeer beperkt!!! een dag alleen wit brood anderedag enkel donker brood,weinig smaak het warme en zeer beperkt. een ganse week hetzelfde met restverwerking. hotel moet dringend kleine renovaties laten uitvoeren: vloerbekleding in de gang op verschillende plaatsen stuk, badkamer met gebarsten plafon en wasbak,met ook nog schimmelplekken. Aan receptie houden ze hun woord niet en moet je de dag erna ineens meer betalen om de kamer te verlengen . 56 € voor 3 uur extra is best toch veel. Verschillende bars gesloten waardoor je aan het zwembad voor je drankje best ver moet lopen tot binnen. Snacks een ganse week hetzelfde(een sandwich of 2 soorten koffiekoekjes van 's morgens. Neen , na 20 jaar vakantie op verschillende plaatsen en hotels valt dit heel erg tegen

With partner, March 2013
"Prima hotel, een aanrader."
Karel
10.0
04/04/2013 Alles is er tiptop in orde. Mooie kamers, lekker en verzorgd en afwisselend eten, voldoende en vriendelijk personeel, mooie ligging aan het strand, mooie tuin, mooi zwembad,.... Zeer kindvriendelijk hotel: wij waren er in de "Semana Santa" en de kinderen konden gaan paaseieren zoeken in de tuin van het hotel. Een hotel waar alle leeftijden aanwezig zijn. Goede uitvalsbasis voor uitstappen in de omgeving. Het mooie Nerja ligt vlakbij.

With partner, November 2012
"Ligging oké maar eten slecht"
Tresia
3.0
3.0
2.0
5.0
11/17/2012 Ligging van t hotel is prima. Eerste avond was het eten oké maar de rest van onze vakantie was het eten slecht. Smakeloos en zeker niet wat we van een Iberostar of 4 sterren gewend zijn. Binnenzwembad het water ijskoud, dat hoort in een welness niet zo te zijn. Wij zullen dit hotel zeker niet nog een keer bezoeken. Was een tegenvaller.

With partner, October 2012
"Heel fijn hotel, zeer vriendelijke mensen"
wjb57
9.0
10/28/2012 Voor de vierde keer in dit mooie hotel geweest (3x toen het nog een RIU hotel was). Wij hebben genoten! De medewerkers waren allen buitengewoon vriendelijk, de service was prima en het eten gewoon heel goed!
Wij komen zeker weer terug.
Zo begin - half oktober is het in het hotel nét wat rustiger bij het zwembad, terwijl het toch prachtig zonnig en warm was!
Onze kamer werd heel goed schoongehouden, is niet zo groot maar precies goed. Van gehorigheid hebben wij niets gemerkt. De prijs-kwaliteit verhouding vinden wij prima!
Wij bevelen het hotel van harte aan.

With partner, September 2012
"Hotel is verbeterd tegenover vorig jaar!!"
Vanessa Keysers
9.0
10/01/2012 Wij verbleven hier van 16 september tot en met 25 september (net zoals vorig jaar) maar nu dit jaar in een appartement! Veel beter dan een gewone kamer! Alleen heel slechte bedden, bijna 8 dagen geen oog dichtgedaan! Bedden (en douchekop) zijn dringend aan vernieuwing toe! Maar voor de rest alles prima! Niet druk in het hotel, dus je moest niet reserveren aan het zwembad, zoals vorig jaar! Inderdaad heel vriendelijk personeel! Maar we gaan volgend jaar wel niet terug, hotelverblijf voor ons toch iets te druk! Maar hotel is zeker een aanrader, en zijn vier sterren waard! Zeker ook een aanrader: auto huren, want die heb je daar wel nodig, wil je iets anders zien dan het hotel!

Family with young children, September 2012
"Mooi hotel"
Cuijten
8.0
09/15/2012 Wij hebben het erg goed naar ons zin gehad in dit hotel.
Wij boeken altijd de grote met minimaal 9* door zoover beoordeelde hotels dus waren erg benieuwd wat dit hotel ons ging brengen.
Het is een schoon, gezellig niet al te groot hotel, lekker eten zowel in de middag, ochtend als avond. Standaard wordt afgewisseld met verse vis (zalm/mosselen/garnalen/zwaardvis etc.), verschillende toetjes enz
Personeel loopt de benen uit z'n lijf.
Het hotel kun je niet vergelijken met de grote 5* resorts in het carribisch gebied waar wij er ook een aantal iberostars van bezogd hebben maar voor een 4* in spanje is dit prima te doen.

Enige nadeel vond ik het bed maar dat is iets persoonlijks denk ik (al sliep al mijn reisgezelschap (5 personen) ook erg slecht) en vrij gehorige kames.
En bij aankomst (24:00) konden we niks anders meer krijgen dan een flesje water, dit hebben we weleens anders gezien bij late aankomst.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?