Reviews Campsite Laguna

Laguna
127 Reviews
Reviews Campsite Laguna
Apartado de Correos 55, 17486, Castello d Empurias
Would you like to know what to expect on your vacation in Campsite Laguna? Then have a look at the reviews of Campsite Laguna in Castello d Empurias, written by other travelers.
Campsite Laguna scores a 7.6 out of 10, based on 127 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite Laguna? Have a look at the reviews of Campsite Laguna in Castello d Empurias, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 61 Holiday pictures of Campsite Laguna on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Laguna Castello d Empurias. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

There are 127 reviews of Laguna

127 Reviews
8.3
7.5
6.3
8.0
Show score and reviews from:
With partner, May 2013
"Saaie camping in laagseizoen"
I Buitendijk
5.0
10.0
06/11/2013 Wij waren er in t laagseizoen. Er was dus niets te doen, geen animatie en de zeilbootverhuur was niet te doen door de harde wind als gevolg van de pyreneeen.
Echter de prijs, voor ons met 3 hondjes, was te duur voor hetgene wat de camping te bieden had voor het laagseizoen.(€ 35.- per dag!)
In Kroatie zijn er campings die, ook in het laagseizoen, met de ACSI kortingskaart slechts € 14.- per dag rekenen en waar je dan ook veel en veel meer te doen hebt!(bv bi-village).
Voor de ouderen die ouder zijn dan 60 zijn er leuke kortingen voor een verblijf van 3 maanden, maar voor diegenen die korter verblijven wordt er geen korting aangeboden.(en dus duur!)
Sanitair was super, t restaurant simpel.
In de buurt was Roses t enige plaatsje wat leuk was, voor de rest is t uitgestorven.
Belangrijk om te camperen in deze regio is om er rekening mee te houden dat er, 1 keer per week, een behoorlijke wind opsteekt, kracht 8/9(!) die een aanslag doet op je luiffel.

Family with older children, 2012
"Prima"
Marion van den Ham
9.0
09/10/2012 Fijne camping om te verblijven met kinderen.

With partner, August 2012
"Internet"
gerry
9.0
10/16/2012 Op Laguna komen we al 8 jaar in het najaar,er is iedere jaar wel weer een verbetering aangebracht,dit jaar mooie bakken om de afvalzakken. Dit jaar vond ik toch enkele min punten.Het verwarmde zwembad was koud is nog niet eerdere geweest.Terwijl het in de brochures staat verwarmt.Ook internet is een kriem en je betaald er veel voor 50 euro voor één maand en het werkt erg slecht.je word er zomaar uit gegooid binnen de tijd en hij is erg langzaam,als je een mail binnen wilt halen duurt erg lang.Ik vraag me af of dit niet anders kan in deze moderne tijd.Als je rechts klikt welk internet online is en je gaat er op staan is het niet beveiligd,dus ik zou er maar niet op internet bankieren.Zelfs bij pompstations is de wifi gratis.Ik denk dan ook dat ze meer service moeten bieden voor camping gasten tegen een veel mindere prijs.Op verschillende campings in de buurt kost het soms niets dat vind ik klantvriendelijk.

"Décevant"
Véronique
5.0
6.0
6.0
9.0
08/25/2012 Malgres un beau mobile home trés propre prévu pour 6 il vaut mieux être 5 car l'espace est restreint mais bon à cette époque on vit dehors , le camping est propre et calme mais une grande deception quand aux personnes de services (90%) qui ont oubliés la bonne humeur . La nourriture reste médiocre ,pizza congelée servie à table comme celles à emporter. Les horaires d'ouverture de la piscine restent limités de 10h à 19h seulement surtout en espagne ou il fait chaud tot et tard.
Je vous le déconseille si vous ne parlez pas un minimum espagnol ou anglais car le français est la langue la moins utilisée même au point info ou il faut essayer de se faire comprendre ... bref déçu par l'accueil. Dommage car le cadre était sympa mais avec des enfants de 10/12/15 ans heureusement que nous ne sommes restés qu'une semaine car les animations sont sympas mais restent répétitives... un camping idéal pour le calme et la vie avec la nature mais pas à la hauteur du montant payé

"Heerlijk dicht bij zee"
karinkwak
7.0
03/17/2013 Het is een grote camping maar dat merk je niet echt, wij stonden in de 2 rij van af zee dus een lekker windje.
Het nadeel was wel al je echt de zee in wil een eindje moet lopen door het riviertje die soms hoog staat en soms bijna droog en dan begint het wel te stinken.
Het zwembad was prima en de badmeester waren heel correct.
De douches zijn wel schoon maar je moet vaak in de rijstaan.
S' avonds is het er heerlijk rustig.
Als je naar de winkels wilt om de grote boodschappen te doen dan moet je wel een eindje rijden.
Je kunt ook evt lopend er heen via de zandbank maar dat is wel te doen voor een kleine boodshap of zo even te shoppen.

Travelling alone, August 2012
"Fantastisch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
raangelina
10.0
08/22/2012 kom er al jaren in het voorseizoen. nu een paar dagen hoogseisoen beiden bevallen mij goed het is voor mij als thuiskomen!!!

Family with older children, 2012
"Even een ander geluid"
monicawallie
9.0
08/06/2012 Lekker dichtbij het strand, dat is super. De avonden zijn nog heerlijk warm. Sanitair is top. Vriendelijk personeel. Surfen is leuk, duiken in de buurt.
Maar dan...let op: vaak veel herrie tot 's nachts. Drukke camping, wij zijn er als ouders helemaal! niet bijgekomen. Af en aan mensen langs je tent; 'n drukte van jewelste! Karaoke, musicals, dj's, disco; elke avond feest! Voor mensen met kinderen van 12 - 14 jaar is het ideaal die zijn elke avond horten! Veen mensen uit Amsterdam enz. Geef maar mij een rustige Franse camping aan 'n mooie rivier!

"Mooie plek"
Vulker
08/22/2012 nette en mooie camping aan zee en met zwembad

Family with young children, July 2012
"Top vakantie en wie weet in 2013 weer"
robbertjan en karin
9.0
08/11/2012 prima camping met aardige medewerkers die alles keurig bijhouden, sanitair is goed en schoon en up to date, afval halen ze dagelijks weg en ook veel security aanwezig. winkeltje is prima met veel nederlandse items en nette mede vakantiegangers. dus zeker voor herhaling vatbaar. strand is te lopen vanaf de camping en een soort binnenmeertje aan het strand (monding van La Muga) maakt het voor de kleintjes ook aangenaam. grote supermarkt binnen 8 minuten rijden (Carrefour) maar ook winkels als Lidl en Spaanse supermarkten.

Family with young children, July 2012
"Een heerlijke vakantie!! Volgend jaar weer!"
Fam. Snijder
9.0
08/11/2012 Wij zaten in een mobile home voor 6 personen. Jammer dat deze niet op de cijferlijst staat want de MH krijgt een 10!!! De MH was heel schoon, ruim, modern ingericht en een heerlijke veranda! Het was zo'n 5 minuten lopen naar het strand en 5 minuten lopen naar het zwembad! Bij het zwembad werd goed toezicht gehouden! Er werd elke dag iets georganiseerd vanuit het animatie team. Knutselen, minidisco, olympische spelen ed. In de periode dat wij op de camping zaten waren er 2 avonden in de week een grote disco, deze muziek hoorde je goed, maar om 0.00u was het dan ook stil. Wij hebben hier geen hinder van gehad en onze kinderen ook niet! Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad! Volgend jaar gaan we gewoon weer!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

Which European tourist is the best dressed?

Are you the owner?