Holiday home Boerderij Mas Vidal***** Reviews. Vacation reviews Holiday home Boerderij Mas Vidal***** in Macanet de la Selva | Zoover

Reviews Holiday home Boerderij Mas Vidal*****

Holiday home Boerderij Mas Vidal***** Macanet de la Selva
45 Reviews

Reviews Holiday home Boerderij Mas Vidal*****

Calle manso Vidal 17, 17412, Macanet de la Selva
Would you like to know what to expect on your vacation in Holiday home Boerderij Mas Vidal*****? Then have a look at the reviews of Holiday home Boerderij Mas Vidal***** in Macanet de la Selva, written by other travelers.
Holiday home Boerderij Mas Vidal scores a 9.4 out of 10, based on 45 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Holiday home Boerderij Mas Vidal*****? Have a look at the reviews of Holiday home Boerderij Mas Vidal***** in Macanet de la Selva, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 43 Holiday pictures of Holiday home Boerderij Mas Vidal***** on Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spain. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Catalonia (Costa Brava and Costa Dorado). Vergelijk Holiday home Boerderij Mas Vidal***** met andere accommodaties in Macanet de la Selva.
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews from USA exist for Boerderij Mas Vidal***** Macanet de la Selva. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A A A

9.2
8.5
9.7
9.9
Show score and reviews from:
Friends, October 2011
"Geweldige vakantieplek in N-O Spanje"
henk hop
10.0
10/11/2011 Wij zijn met een groep volwassen voor 1 week in het prachtige Mas Vidal geweest. Dit landhuis voldeed aan al onze verwachtingen, 5 mooie stijlvolle ruime slaapkamers met goede bedden en een eigen inloop douche en toilet, hal met trap incl. mooie kast op overloop, grote keuken met alle attributen (oa senseo) 2 afwasmachines, woonkamer met sateliet tv en vele films, eetruimte met grote tafel. Vele grote handdoeken per kamer, zelfs voor het zwembad en die 1x per week vervangen kunnen worden. De plaats Maçanet de la Selva (met vele bakkers en 2 supermarkten) ligt tussen de aantrekkelijke plaatsen Barcelona en Girona in. Bij aankomst hadden de beheerders tegen betaling een lekkere maaltijd klaargemaakt. Wij hadden een zeer goede najaarsweek begin oktober in Spanje met +30 graden, konden nog gebruik maken van het zwembad en hebben constant buiten gegeten. Dit huis is zeer de moeite waard.

Family with young children, August 2011
"Fantastische vakantieplek"
Klaas
10.0
08/29/2011 goede ligging, niet ver van Barcelona, kort bij Girona en de kust.
Enkele goede winkels en restaurantjes op korte afstand.
Gewoonweg fantastische plek om samen met de familie tot rust te komen.
Een aanrader voor iedereen.

Family with young children, July 2011
"Schitterend!!"
Fam van de Weert- v...
10.0
08/22/2011 Wij hebben met vijf volwassenen en drie kinderen twee fantastische weken in gehad, prachtige locatie, prachtig luxe boerderij, echt schitterend. Ligging is heerlijk rustig en toch dicht in de buurt als je meer bedrijvigheid zoekt, zoals girona of 1 van de bekende spaanse badplaatsen.
Uitstekend verzorgd en hele fijne service door daniel en zijn ouders. Mooie fietstochten en prachtige golfbanen in de buurt.
We hebben het erg goed naar ons zin gehad!! Bedankt voor deze prachtige vakantie!!

Family with older children, July 2011
"Prachtig luxe huis voor heerlijke familievakantie"
familie Bolscher
10.0
08/08/2011 Met grootouders, kinderen en kleinkinderen hebben we een fantastische week in Mas Vidal gehad. Het huis is ontzettend smaakvol verbouwd en ingericht en aan alles is gedacht. Niets ontbreekt, alle mogelijke luxe is aanwezig en er staat ook niet teveel. Binnen is alles prachtig, ruim en praktisch ingericht, buiten een schitterend zwembad met mooi uitzicht en een heerlijk terras. Jong en oud kunnen zich er elk op zijn manier vermaken.
Het dorp Macanet heeft goeie supermarkten en andere winkels, een klein aantal restaurantjes en verder heeft het weinig te bieden. Girona, Barcelona en vele andere plekken zijn echter heel goed bereikbaar, je bent in 3 minuten op de snelweg.
De beheerders zijn ontzettend aardig en behulpzaam, ook al heb je nauwelijks het idee dat er nog meer mensen in het huis wonen.

Friends, August 2010
"Als een God in Spanje........"
Michiel Bongertman
10.0
09/06/2010 Met grote verwachtingen zij we begin augustus met 10 volwassenen en 2 kleine kinderen naar Mas Vidal vertrokken. Deze verwachtingen zijn meer dan uitgekomen! Het huis is in een woord fantastisch: het is schitterend afgewerkt en het ontbreekt aan werkelijk helemaal niets (heel handig, 2 vaatwassers!!). Erg prettig dat elke kamer een eigen badkamer heeft. Met name de gezellige zithoek buiten heeft voor lange spaanse avonden gezorgd....
Niet te vergeten grote complimenten voor de beheerder Daniel en zijn ouders. Je ziet ze niet maar staan altijd voor je klaar, ontzorging met hoofdletters geschreven. Met name de fietstochten (lees vele klimkilometers) met Daniel zullen de mannen niet snel vergeten!!
Wij komen zeker nog een keer terug!

Family with older children, July 2010
"Location avec prestations de qualité"
Philippe FREMONT
10.0
08/08/2010 salles de bains pour chaque chambre, propreté remarquable, discretion extreme du représentant du propriétaire, calme...Vraiment une location remarquable et correspondant aux détails de l'annonce
A conseiller sans aucune arriere pensée

Family with older children, June 2010
"Uitmuntend!"
Marieke
10.0
07/15/2010 De Mas heeft onze hooggespannen verwachtingen ruimschoots overtroffen!
Het begon al met een allerhartelijkste ontvangst van Daniel!
En toen de rondleiding...de oh's en ah's waren niet van de lucht. Sterker nog gedurende de hele week bleven ze regelmatig vallen.

Het mooie is dat als het weer wat minder is, het huis zoveel te bieden heeft dat het geen straf is om in de prachtige keuken te moeten eten!

We hebben er met onze volwassen kinderen dan ook een fantastische week doorgebracht.

Kortom alles was aanwezig om nog eens terug te komen.

With partner, May 2010
"Helemaal leuk"
anita
10.0
07/19/2010 Het is er helemaal fantastisch, heerlijk huis met alles erop en eraan. In de omgeving zijn er goede restaurantjes en ook hele luxe restaurants dus helmaal top. Dit was onze tweede keer en zeer zeker voor herhaling vatbaar groetjes Anita

With partner
"Na 3 x nog steeds heimwee:)"
Monique van der Doe...
10.0
03/07/2010 Inmiddels mochten wij 3 x verblijven in deze prachtige masia. In juni van dit jaar wilden we vd 4de x naar deze prachtige plek terug... maar helaas is de masia dan al weer verhuurd.

Het was echt een FEESTJE om hier te mogen verblijven. Heerlijk in alle rust en toch dichtbij de voorzieningen. Verder sfeervol & echt super schoon! & heerlijke kippetjes van de plaatselijke markt en smaakvolle aardappels in knoflook.....mmmmmmm.

We gaan nu op zoek naar een eigen masia zodat we nog vaker naar dit prachtige gebied kunnen, het geheel naar eigen smaak mogen gaan stylen & mogen genieten van het uitmuntende Barcelona!

Kortom, Mas Vidal is echt aan absolute aanrader. 1 nadeel... je wilt er eigenlijk nooit meer weg:)

Family with young children, September 2009
"Fantastische smaakvol ingerichte villa"
Tineke Hempenius
10.0
10/12/2009 Wij hebben een superleuke vakantie gehad in huize Mas Vidal! De kamers waren fantastisch mooi, fijne boxpringbedden, badkamers om van te dromen! Het huis en de prachtige woonkeuken zijn van alle gemakken voorzien. De villa ligt in de buurt van veel bezienswaardigheden en leuke badplaatsen. 's morgens heerlijk relaxen bij het zwembad of op het grote terras en 's middags er op uit. De heren hebben op een aantal DROOM-golfbanen gespeeld, ze hebben het er nu nog over. Ingrid en Robert zijn heel gastvrij. 1 kik en ze staan voor je klaar. Voor hen een dikke 10!

1 2 3 4 5 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

In which European country are the citizens the most welcoming/friendliest?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options.For more information, click here