Arrival date
Departure date
Persons
From $ 96
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Dorado Beach***
520 Reviews
Reviews Aparthotel Dorado Beach***
Avenida De Los Canarios 1, E-35120, Arguineguin
Would you like to know what to expect on your vacation in Aparthotel Dorado Beach***? Then have a look at the reviews of Aparthotel Dorado Beach*** in Arguineguin, written by other travelers.
Aparthotel Dorado Beach scores a 8.7 out of 10, based on 520 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Aparthotel Dorado Beach***? Have a look at the reviews of Aparthotel Dorado Beach*** in Arguineguin, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 606 Holiday pictures of Aparthotel Dorado Beach*** on Zoover. You can take a look at 1 video of Aparthotel Dorado Beach***. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Dorado Beach*** Arguineguin. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

There are 520 reviews of Dorado Beach***

520 Reviews
7.8
8.9
8.5
8.8
Show score and reviews from:
Family with young children, May 2013
"Prima hotel"
Dekkers
05/14/2013 Zeker voor herhaling vatbaar-hebben genoten van alles

Friends, May 2013
"Fantastisch"
Kristel Lauwers
10.0
05/21/2013 Wij zijn net terug en hebben 9 dagen genoten.
Prijs/kwaliteit mag dit hotel een 4de ster krijgen!
Mooie kamer, lekker eten, alles was super!
We gaan zeker nog terug (en dit was al de 2de keer)

With partner, May 2013
"Niks ontbreekt, super hotel!"
Jurgen den ouden
10.0
05/12/2013 Prijs kwaliteit is uitstekend, de geweldige grote welness onderin het hotel is helmaal gratis! Mooi zwembad, goed eten (veel keuze en elke dag nieuwe dingen, zelfs dure vlees en vissoorten) en zelfs buitenlandse alcohol wordt geschonken! Mooie ruime kamers met allemaal zeezicht! Dichtbij mooie dorpen en het uitgaansleven. Erg kindvriendelijk en toegankelijk voor iedereen. Klein minpuntje gevonden: de bediening aan de (snack)bar mag wel wat vriendelijker/behulpzaamer zijn. Maar verder niks te klagen we komen er zeker terug!

With partner, April 2013
"Prachtig !!!!!"
chris denolf
9.0
05/09/2013 Super Hotelletje, personeel vriendelijk, eten en drank superheerlijk !!!!
Zowel 'smorgens en 'smiddags en 'savonds kunnen buiten eten , eerlijke
prijs-kwaliteit verhouding........ zeker voor herhaling vatbaar.

With partner, Febuary 2013
"Geweldige vakantie"
René M.
9.0
03/01/2013 Wij verbleven er van 18 tot 25 februari 2013. We kunnen verzekeren dat er buiten het aanbod van kip ook nog andere diverse vis en vleessoorten dagelijks aangeboden werden. Het eten werd ook met regelmaat van een klok gecontroleerd. Wij hadden eigenlijk niks aan te merken op het hotel. We hebben er een prachtige week gehad en gaan beslist terug. Nu voor een langer periode.
En inderdaad, de Mojito's zijn heeeeeeerlijk.

With partner, January 2013
"Vierde keer en al weer beter"
Anja Lardenoye
7.0
01/24/2013 Sinds onze vorige keer zijn er weer 3 verbeteringen zoals handdoekenservice, lcd-tv's en overal wifi dus die 4e ster zou er nu toch moeten komen. Het eten vinden wij wel hartstikke goed en we hebben echt wel genoeg vergelijkingsmateriaal. Personeel is top.

With partner, December 2012
"Zeer goed als je niet gaat om lekker te eten ..."
NiMa
5.0
3.0
12/16/2012 alle positieve dingen over het hotel op zich kunnen wij beamen maar ... het eten vonden wij niet echt fantastisch : aanbod is zeer vaak hetzelfde, de presentatie van het eten trekt op niks, showcooking lijkt nergens op, er wordt zeer slecht aangevuld, fruitaanbod is zeer beperkt en de helft is overrijp (rot), saladebar ziet er niet fris uit, veel te weinig personeel om de tafels af te ruimen (dus besmeurde tafellakens), dessert buffet stelt niks voor. Een ander minpuntje van het hotel vonden wij de drukke weg die voor het hotel loopt en daarvan heb je 's nachts last (tenzij je een kamer vraagt boven de poolbar met zicht richting haven). Het hotel is inderdaad vooral zeer geschikt voor een ouder, rustiger publiek. Het personeel verdient wel een pluim !

With partner, November 2012
"Als je alleen maar tot rust wilt komen."
marco
6.0
11/12/2012 Zitten momenteel in de Poolbar met mooi uitzicht op de zee. De snacks zijn super.Het zwembad ligt verkeerd heeft erg veel schaduw van het complex.
Als je tot rust wil komen en voor de rest niks wil doen en het niet erg vind om tussen ouderen te zitten dan zit je top hier!
De gemiddelde leeftijd in het hotel 75 + is. Het is dus echt een overwinter hotel en wij zouden niet met onze kinderen hierna toe gaan. De animatie is gewoon slecht, dus onderstaande berichten snap ik niet helemaal.Echter als je een aparthotel boekt is dat er ook bijna niet, omdat de prioriteiten ergens anders liggen. Hierdoor is inderdaad de avond entertainment ook gericht op 75+ net als de bar.
Verder veel Finnen cq Zweden, door het gehele stille niks belevende leegstaande plaatje.
Kortom het is wel een goed aparthotel als je op leeftijd ben of overspannen ben, want hier hoef je niet te vechten voor een plekje bij t zwembad

With partner, November 2012
"Fantastische plaats"
diana64
9.0
11/15/2012 het is een mooi hotel goede kamers eten goed ulinclusief perfect van alles kon je nemen kwa eten en drinken animatioe was niet veelalleen op maandag was het wel goed en dan had je 2x in de week muziek van karlos was ook wel leuk maar vroeg afgelopen en omdat er een hoop ouderen zijn was er ook haast geen animo voor animatie want alles ging vroeg naar bed volgens ons het dorp op zich niet veel te doen dus als je voor je rust komt prima en op dinsdag de markt wel leuk en groot personeel de meeste wel aardig maar er staat dat er nederlands gesproken word nou dat hebben wij niet mee gemaakt nadeel er zijn heel veel uit noorwegen zweden denenmarken en nederlanders waren in onze periode ook niet veel wij zijn van 5nov tot 14 nov geweest maar op zich een leuke fijne vakantie gehad met mooi weer met weinig wind voor oudere mensen een aanrader wij zullen niet zo gauw meer gaan toch liever playa de ingles wat drukker en winkels die heb je daar niet moet je naar porto rico welnes was super

Family with older children, October 2012
"Mooi rustig hotel"
De vries
3.0
7.0
10/22/2012 Dorado beach is een mooi hotel met alles erop en eraan. Jammer alleen dat het afgelegen is. De strandjes in de buurt stellen niks voor,en er zijn geen leuke winkeltjes/ boulevard in de buurt.Kinderanimatie voor kinderen tot 8 jaar is leuk. Animatie 'avonds stelt niet zoveel voor en vind binnen plaats in een erg gedateerde bar. Met name in de avonden dan ook erg rustig.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?