08/08/2011
Wij hebben (3 gezinnen met jonge kinderen) een superleuke vakantie gehad. Mooi park (!!), de kinderen hebben heerlijk in de zwembaden geplonst. Je zoekt je eigen zwembad uit, druk of niet druk, en genieten maar. Wij zaten bij het middelgrote zwembad met de bar. Je mag er met allerlei (opblaasbaar) speelgoed spelen, het was er redelijk rustig. De huisjes zijn prima, helaas geen airco, en toch de ramen maar dicht gehouden vanwege (een enkele) kakkerlak. Maar: geen muggen en wespen, heerlijk! Eten was oké, van alles wat, maar na 10 dagen verlang je toch weer naar gewone boterhammen en broccoli met aardappelen. In het aangrenzende 4* vakantiepark, waar wij ook mochten zwemmen was het aanzienlijk minder leuk: maar 1 zwembad, en dus druk, bovendien mochten de kinderen niet met zwembanden en luchtbedden spelen.
De ligging is iets minder, alleen maar hotels en vakantieparken, een terrasje pikken in een dorpje is er niet bij, helaas. Taxi's spotgoedkoop, in Playa des Ingles is het goed shoppen.
07/28/2008
eten was best lekker, wel weinig variatie, de kamers waren heel schoon, elke dag verse handoeken, wel last van kakerlakken, maar ja: Nl heeft vliegen en muggen , GC heeft die beestjes.. Een nacht wad de airco kapot, buiten was het midden in de nacht was het 32 graden dus dit hou je niet vol, s ochtends was er iedereen kapotmoe. Als je een stoel ( of een parasol ) aan het zwembad wilt hebben, moet je je aan andere gekke gasten aanpassen en om 5 u s ochtends je eigen handoek neerleggen, anders heb je pech. ijsjes zijn rond 14 uur op, dus wees maar snel. Animatie voor de kids: heel leuk, veel variatie, helaas alleen in het Duits.
Over het algemeen hadden we wel een leuke vakantie had, als je meer wilt, moet je ook dubbel betalen :-)