Arrival date
Departure date
Persons
From $ 80
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Dunas Suites & Villas Maspalomas****
277 Reviews
Reviews Aparthotel Dunas Suites & Villas Maspalomas****
Avda. Sunair s/n, E-35100, Maspalomas (Campo Golf/Internationaal)
Would you like to know what to expect on your vacation in Aparthotel Dunas Suites & Villas Maspalomas****? Then have a look at the reviews of Aparthotel Dunas Suites & Villas Maspalomas**** in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal), written by other travelers.
Aparthotel Dunas Suites & Villas Maspalomas scores a 8.1 out of 10, based on 277 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Aparthotel Dunas Suites & Villas Maspalomas****? Have a look at the reviews of Aparthotel Dunas Suites & Villas Maspalomas**** in Maspalomas (Campo Golf/Internationaal), placed by other travellers. Besides that you will be able to find 222 Holiday pictures of Aparthotel Dunas Suites & Villas Maspalomas**** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Dunas Suites & Villas Maspalomas**** Maspalomas (Campo Golf/Internationaal). You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

There are 277 reviews of Dunas Suites & Villas Maspalomas****

277 Reviews
7.7
7.9
8.4
Show score and reviews from:
Family with young children, May 2013
"Kindvriendelijk"
Raymond
9.0
05/10/2013 Wij verbleven met 3 kind. en 7 volwass. all inclusive in 3 huisjes. We arr. rond 10u maar konden helaas pas om 15u ons huisje betrekken. De koffers werden tijdelijk in een ruimte bij de receptie gestald. Prachtig park, mooie huisjs met ruime badkms. Eten zag er mooi uit en smaakte heerlijk, elk wat wils en veel fruit. Met 28gr was water, frisdrank en ijsjes ongelimiteerd af te halen bij de bar. Strand, boulevard, winkeltjes is op 20 minuten lopen vanaf het park. met de taxi voor E 2.80. Playa Del Ingles op 10 minuten afstand met de taxi : E 5,00 (!) Animatie voor de kinderen word door een paar leuke meiden gedaan, alle talen worden gesproken. Huisje worden iedere dag schoongemaakt. Wij hadden 3 huisjes rond 1 van de 3 zwembaden, perfect. De laatste dag moesten wij uiterlijk om 12u ons huisje verlaten, we kregen de sleutel van een suite waar wij nog een douche konden nemen, omdat wij pas om 19u door de bus opgehaald zouden worden, super! Weekprogram van entertainment tot +- 23u.
Comercial Natisha Mahadeosing, 05/12/2013
Owner says::  Geachte Raymond, Dank u wel voor het nemen van uw tijd om uw mening te geven over ons hotel. Wij zijn erg blij om te horen dat u en uw familie het naar hun zin heeft gehad. Ook zijn wij blij om te horen dat u zo positief bent over de huisjes, het eten en het animatieteam. Wellicht mogen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen in hotel Dunas Suites & Villas Resort. Met vriendelijke groeten, Natisha Mahadeosing Guest relations

Family with young children, 2013
"Me robaron el móvil en el bungalow"
Abian
1.0
04/30/2013 Estuve alojado un fin de semana en este hotel,deje mi móvil cargando un Samsung galaxi s3 valorado en 500 euros, cuando fui a buscarlo habían 4 limpiadoras en el bungalow donde me encontraba alojado,nada mas entrar me preguntan todas a la vez ¿que estas buscando? les conteste mi teléfono mvl me responden aquí no hay ningún teléfono mvl... dice una de ellas cuando llegamos la puerta estaba abierta... a todo esto les puse una reclamación y la correspondiente denuncia policial, la directora del hotel quedo en llamarme al día siguiente ha pasado una semana y no he recibido ninguna llamada no recomiendo este hotel creo que les sobran esas 4 estrellas.

March 2013
"Prachtig resort, mooi aangelegd"
Egbert
9.0
04/07/2013 Met het hele gezin (12 personen) 1 week genoten in dit park. omdat er geen villa's meer waren met airco ter compensatie all incluse aangeboden gekregen. Erg goede service. Kindvriendelijk.
Comercial Natisha Mahadeosing, Guest relations, 04/09/2013
Owner says::  Geachte familie Hofsink, Wij danken u voor het geven van uw mening over ons hotel. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo positief bent over het hotel. Het is ook goed om te horen dat u een fijne vakantie heeft gehad en dat alles goed is bevallen. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in hotel Dunas Suites & Villas Resort. Met Vriendelijke groeten, Natisha Mahadeosing Guest relations

Friends, March 2013
"Mooi, proper en verzorgd resort."
Lambrechts-Rogiers
9.0
03/31/2013 Prachtige tuin, je komt helemaal tot rust,lekkere keuken, een vakantie om over te doen.

Family with young children, March 2013
"Heerlijk!"
j. smit
10.0
04/02/2013 In maart een week verbleven in 1 van de villa's. Deze liggen mooi verspreid in een prachtig aangelegd park. Wij hadden uitzicht op een van de zwembaden. Het was een groot complex maar door de indeling heel gezellig en zeker niet massaal. Heerlijk weer en prima eten. Kortom genieten!
Comercial Natisha Mahadeosing, Guest relations, 04/03/2013
Owner says::  Geachte familie Smith, Wij danken u voor het geven van uw mening over ons hotel. wij vinden het fijn om te horen dat u het naar uw zin heeft gehad en dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in Dunas Suites & Villas Resort. Met vriendelijke groeten, Natisha Mahadeosing Guest Relations

Family with young children, March 2013
"Ontzettend genoten!"
Fam. Schilperoort
10.0
03/24/2013 Deze maand een week verbleven in Dunas suites en villa's .
Het was er werkelijk fantastisch! Zeer vriendelijk personeel,superschoon en alles goed onderhouden! Het eten was erg gevarieerd en goed, het enige wat ik zou kunnen bedenken wat iets beter kan is dat het avondeten iets meer gericht kan worden op kinderen. Patat was er wel elke avond, maar dat is nu net iets wat ons zoontje van 4 niet lust. Entertainment was ontzettend leuk en er was geen overlast in de avond. Kortom...wij gaan zeker vaker terugkomen!
Comercial Natisha Mahadeosing, Guest Relations, 03/25/2013
Owner says::  Geachte familie Schilperoort, Hartelijk dank voor uw reactie op zoover.nl over ons hotel. Wij vinden het fijn om te horen dat u een fijne vakantie heeft gehad, en dat alles naar wens was. Onze excuses dat er geen andere eten aanwezig was voor uw zoontje van 4 jaar. Wij stellen het op prijs dat u uw mening geeft zodat wij dit mee kunnen nemen en voor verbetering kunnen zorgen. Wij hopen u nog eens te morgen verwelkomen in Hotel Dunas Suites & Villas Resort. Met vriendelijke groeten,

Family with young children, Febuary 2013
"Geweldig hotel"
egging
8.0
02/15/2013 We zijn net terug van een geweldige vakantie. De villa's wren top zwembaden super lekker verwarmd de kinderen hebben genoten (en wij dan natuurlijk ook). Het eten was gevarieerd en lekker en de animatie was goed.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
Comercial Guest Relations, 03/03/2013
Owner says::  Geachte heer/mevrouw Egging, Hartelijk dank voor uw tijd van het geven van uw mening van uw verblijf. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo positief bent over de villa’s, de verwarmde zwembaden, de animatie team en over het eten. Ook zijn wij blij om te horen dat uw kinderen hebben genoten. Wij zien u graag terug tijdens uw volgende verblijf met ons. Met vriendelijke groeten, Natisha Mahadeosing

Travelling alone, January 2013
"Zeer goed bevallen"
hans van herwijnen
9.0
01/25/2013 heb weekje gelogeerd in Dunes,v.a. de ontvangst tot het vertrek zeer tevreden, schone nette kamer, douche en slaapkamer.. werd netjes schoongemaakt dagelijks.ontbijt buffet was gewoon DIK GOED aan aanbod en kwaliteit,alleen dat er niemand controleert dat veel gasten hun tassen vol voedsel proppen en meenemen,gewoon schandalig, hoofdzakelijk duitsers namen tassen vol voedsel mee...ik erger me zelf daar mateloos aan .ik vindt de accomodatie een DIKKE 8 waard...ga zo door met dit en je ziet mij zekere binnenkort weer terug..
Comercial Marion Cohrs, 02/03/2013
Owner says::  Geachte heer van Herwijnen, Hartelijk dank voor uw tijd van het geven van uw mening van uw verblijf. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo positief bent over de ontvangst, de kamer, de schoonmaak en het ontbijt. Wij danken u voor het doorgeven voor het geen dat u gezien heeft in het restaurant. Hierdoor kunnen wij onze service verbeteren. Wij gevn dit door aan het personeel van het restaurant om daar meer op te letten. We zien u graag terug tijdens uw volgende verblijf met ons.

With partner, January 2013
"Hopeloos Resort"
Weiwortel
4.0
6.0
5.0
9.0
02/26/2013 Ondanks het feit dat dit hotel als familie-hotel wordt verkocht verbleven er veel meer kinderen dan redelijkerwijs mocht worden verwacht.
De hele opzet van het resort is gericht op kinderen;komt in Uw brochure met slechts de opmerking "familie-hotel".
Het all-inclusive eten was slecht. Wij hebben geklaagd aldaar waar het receptie personeel later op heeft gereageerd doch zonder resultaat. Klacht was dat al het (van goede kwaliteit) vlees volslagen werd doorgebakken. Arme gasten met een gebitje. Zo werd de keuze minimaal. Verzoek aan de niet engels sprekende kok(s) had geen effect. Daarbij dikwijls hectische taferelen in het te kleine restaurant, te lang leeg staande schalen, enz.
Ter plaatse geklaagd over de herrie van het kinder-entertainment. Dit vindt plaats naast de bar, waardoor na het eten nog even een drankje nemen onmogelijk is. Dan maar naar de villa, echter hier is buiten zitten eveneens onmogelijk door het lawaai van de muziek van het naburige italiaanse restaurant (22.30)

With partner, January 2013
"Nette en rustige resort (in januari)"
annick bellens
8.0
03/21/2013 wij verbleven in nr 3306, aan de straatzijde en vlak bij een van de zwembaden. Van niets of niemand last gehad. Geen kakkerlak gezien. Lekker gegeten maar niets speciaals. Personeel aan de balie mocht iets vriendelijker zijn.
Top-vakantie op een mooi en proper eiland!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?