het was afwachten wat we van dit park moesten vinden er stonden weinig info op zoover...bij aankomst i.h. donker werden we vriendelijk ontvangen, daar stond een flesje wijn en wat te drinken voor ons. de volgende morgen zagen we hoe leuk het parkje was heel veel groen en heel schoon.. rustig park, (oktober)waren enkele gezinnen ivm vakantie uit duitsland en nederland rest veel oudere, die daar voor lange tijd bleven. wij hadden alleen laatste 3 dagen drukte van een spaans gezin t.o. ons
Op het park zelf is er niet veel te doen,omdat wij toch zelf activiteiten ondernamen is dit niet erg...bij de receptie was een kleine ruimte ingericht waar je de hoog nodige boodschappen kon doen.... de mevrouw bij de receptie oogde niet al te vriendelijk, (uitkijk maar dat hebben meerdere mensen)maar hielp je toch overal mee,
moet wel zeggen dat wij heel veel mazzel hebben gehad met de ligging v.d. bungalow, lekker rustig, aan de buitenkant van het park denk je waar komen we terecht maar eenmaal binnen is het een leuk park voor ons geweest