We hebben vele hotels op Gran Canaria en Tenerife met elkaar vergeleken. We besloten Seaside Palm Beach te boeken. Wat een super keuze. Op dit moment verblijven we nog in het hotel en we wilden deze review nu al schrijven. Dit hotel maakt namelijk alle beloftes waar!
Tegenwoordig is het ver te zoeken, maar het bestaat nog! Service met een hoofdletter S. Wij hebben vele 5* hotels mogen bezoeken, maar Palm Beach overstijgt allen. Overal waar je komt, viert service hoogtij. Van receptie, obers en kamermeisjes. Je wordt gezien en gehoord. Elke vraag wordt met uiterste zorg beantwoord. Zelfs de General Manager Nicole en haar management team Lelianne en Elisa staan altijd persoonlijk voor je klaar om het volledig naar je zin te maken.
Het hotel is simpelweg heerlijk. Ook al is het hotel volgeboekt, het ademt rust uit. Genoeg zonnebedden bij de diverse zwembaden. Geen gedoe met vroeg je bed uit om een handdoek neer te leggen. De kamers zijn top. Goede bedden. De badkamer is in een mooie retro stijl en voorziet in alle gemakken. De douchestraal is eindeloos lekker. Het heerlijke zandstrand is binnen 1 minuut te bereiken.
Wij zijn hier met onze 21 maand jonge dreumes. Hij is helemaal gek van de zwembaden en het strand. Het hotel is zeer kindvriendelijk. Een verwarmd kinderbad. Gratis speeltjes. Het hotel voorziet zelfs in eten dat speciaal voor hem wordt klaargemaakt plus kregen zelfs een kinderstoel op onze kamer.
Het eten, ook voor vegatiers, is van zeer hoge kwaliteit en met een geweldige variatie. Geen dag is hetzelfde. Met uiterste zorg wordt het bereid. Alles is vers! Van de smoothies, tot fruit en groenten, tot vlees en vis, tot desert.
Kortom, wil je een vakantie die relaxt is, een super locatie heeft, waarbij je in de watten wordt gelegd, een geweldige kamer en douche hebt, kindvriendelijk is, die ook ingericht is op vegatiers en waarbij je echt een gast voelt... dan rest maar 1 ding... Seaside Palm Beach te boeken.
Wij kijken nu al weer uit naar ons verblijf bij Seaside Palm beach in 2018!