Choose an international website
Persons
Rooms
From
$ 73
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
449 Reviews
Reviews Bungalow Parque Romantico**
Dinamarca, 4, E-35100, Playa del Inglés
Would you like to know what to expect on your vacation in Bungalow Parque Romantico**? Then have a look at the reviews of Bungalow Parque Romantico** in Playa del Inglés, written by other travelers.
Bungalow Parque Romantico
scores a
out of
, based on
449
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Bungalow Parque Romantico**? Have a look at the reviews of Bungalow Parque Romantico** in Playa del Inglés, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 294
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Bungalow info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Parque Romantico** Playa del Inglés. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
8.3
8.8
8.4
8.2
Show score and reviews from:
Show all
ES(4)
FR(5)
ALL
With partner, May 2013
"10e keer nog steeds super !"
Eric en Brigitte de...
05/18/2013
we hebben weer 8 super dagen gehad op dit mooie, schone park met zeer vriendelijk personeel. schoonmaak, receptie, bungalow, ligging alles helemaal perfect. wij komen hier al 5 jaar met veel plezier 2x per jaar.
eten kan je bij de receptie bestellen en bij je bungalow eten en is heel veel voor zeer weinig geld en heerlijk. we hopen snel weer terug te gaan missen het nu al. temparatuur was gemiddeld 28 graden
Family with young children, April 2013
"Super hotel. Zeker met kleine kindjes."
Patrick Botter
04/25/2013
Kleinschalig park met zeer nette bungalows gesitueerd rondom het zwembad. De huisjes met keukentje zijn vijf jaar geleden helemaal opgeknapt. Ziet er allemaal netjes uit. Wordt ook goed schoongehouden. Tussen de huisjes is het een groene oase vol met planten. Rondom het zembad ligt een soort tapijt waardoor de kindjes zich niet bezeren wanneer ze vallen. De maaltijden in het restaurant kunnen ook allemaal afgehaald worden. Heel handig wanneer je een babytje hebt en niet altijd uit eten kunt gaan.
Friends, April 2013
"Dit nooit meer"
anna
4.0
4.0
04/17/2013
Bungalows zijn absoluut niet geschikt voor 4 volwassen personen. In piepklein huiskamertje maar 3 stoelen! In 1 van de twee slaapkamers geen ruimte voor koffers en GEEN kast! Op piepklein teras geen ruimte voor 4 volwassen,kortom bungelows alleen geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Zijn door touroperator gelukkig perfect geholpen aan een andere accomodatie
Find more information about Bungalow Parque Romantico** at:
TotalStay
Trivago
More suppliers
Family with young children, March 2013
"Hoge waardering op Zoover meer dan verdiend!"
Wim
View photos
03/11/2013
Voor het eerst op dit park verbleven. Het park en de vakantiewoningen zijn keurig. Elke ochtend wordt het park en de vakantiewoning schoongemaakt. Een probleem met onze airco werd binnen 10 minuten na het melden opgelost. Het personeel is zeer vriendelijk en het eten in het restaurant is goed. Toppark om met jonge kinderen te verblijven. Playa des Ingles zelf is te bestempelen als vergane glorie, zeker het naast het park gelegen winkelcentrum. Maar wie van zon en een relaxte vakantie houdt komt hier volledig aan zijn trekken.
With partner, 2013
"Heerlijk genieten en tot rust komen!!!"
inge
02/17/2013
Het is een mooi park, goed onderhouden. Er wordt, m.u.v. de zondag, elke dag schoongemaakt in het huisje.
Het zwembad is schoon en wordt vanaf nov. verwarmd.
Voor kids is er aan het begin van het park een klein speeltuintje en er is een klein deel bij het zwembad ondiep en afgescheiden van het diepe deel.
Het eten is er heerlijk! Je kan het in het restaurant eten, je kan het ook bestellen. Als het klaar is bellen ze en kan je het ophalen en bij je huisje eten. Het zijn grote porties!
Mooie omgeving. Wij hebben veel te voet gedaan of met de bus. De bus kost niet veel en je komt zo wel overal.
Wat ik wel jammer vond is dat er eigenlijk voldoende ligbedden zijn maar mensen het nodig vinden om er 's ochtends vroeg al handdoeken over te leggen (te reserveren) en er dan halverwege de middag pas gebruik van te maken. Dit is op het grote deel van het park vooral het geval omdat daar ook de gezinnen zitten. Bij het kleine deel valt dit reuze mee en is het lekker rustig.
Family with young children, Febuary 2013
"Super park"
van-gelder-oss
02/23/2013
het park was mooi , veilig , kindvriendelijk gezellig goede bediening heerlijk warm zwembad leuke speeltuin voor de kids en zandbak en schoon nix op aan t merken eigenlijk !!
Family with young children, January 2013
"Uitmuntend park"
Hielke
02/12/2013
Prachtig onderhouden kindvriendelijk verblijf. Personeel is super aardig voor ons en vooral kleine kinderen. Enige minpunt is wellicht het verouderde winkelcentrum vlakbij. Heerlijk weer gehad 22/23 graden in de schaduw. Handdoeken en beddengoed worden zeer vaak gewisseld en zelfs de afwas wordt nog even meegenomen!
Park wordt uitstekend onderhouden, is afgesloten voor onbevoegden door hekwerk waardoor ook onze kinderen niet zomaar het park kunnen verlaten. Zwembad is heerlijk verwarmd, kindvriendelijk peuterbadje.
Echt een aanrader, wij gaan weer!
Family with older children, December 2012
"Dat willen we niet nog eens meemaken. Overboekt."
Bodewes
01/11/2013
Aangekomen op het park krijgen we te horen u kunt er niet op. Belt u maar met touroperator. We hadden ruim op tijd geboekt en stonden ook gewoon op de lijst van het park voor die periode. Je weet niet wat je hoort als er wordt gezegd sorry, maar er is geen plek. Klagen, vriendelijk zijn of boos worden het helpt niets.
Het hotel dat touroperator aanbood was voor ons geen oplossing. Ook het alternatief, een veel te kleine bungalow, pal aan een hele drukke weg was het niet.
Touroperator deed z'n best om iets beters te vinden, maar vanwege de kerst zat alles vol. Na 2 dagen hadden we eindelijk iets waar wel ruimte en rust was, maar ver van het strand en veel mindere kwaliteit dan wat we verwacht en betaald hadden. Dat Parque Romantico overboekt, heeft ons 2 dagen vakantie gekost en een heel vervelend gevoel.
Family with young children, December 2012
"Topvakantie gehad"
Dirkmans
03/05/2013
Wij zijn hier in dekerstvakantie met de hele familie geweest.
Prima park met zeer vriendelijke mensen.
Elke avond uit eten geweest (bijna goedkoper dan koken), het eten op het park is prima. Verwacht echter geen culinaire hoogstandjes.
Het winkelcentrum Cita heeft wel zijn beste tijd gehad, maar daar is het prima boodschapopen doen.
Let wel op je kinderen op het park, er staat namelijk geen hek om het zwembad!
With partner, December 2012
"Een perfect park om je vakantie te laten slagen."
aardema
01/05/2013
Een fantastisch mooi schoon park. Het zwembad en de tuin worden zeer goed onderhouden. De schoonmaaksters maken iedere dag behalve de zondag de huisjes perfect schoon. Om de twee dagen schone handdoeken en twee keer in de week schone lakens op de bedden. Het personeel van de receptie verdient een pluim! Een probleem zij zorgen voor de oplossing.
Het park ligt lekker centraal gelegen dicht bij het strand en de winkels.
Actions for Parque Romantico**
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Playa del Inglés
Weather Playa del Inglés
Map Playa del Inglés
Photos Playa del Inglés
Videos Playa del Inglés
Question and Answer Playa del Inglés
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information