08/29/2010
Prachtig balkon waar je meestal verblijft en uitkijkt over de bananenplantages, Hotel Sol la Palma, boulevard van Puerto Naos en de zee. Wij hadden een verrekijker mee en het is leuk om s`morgens de vissers te volgen.
Leuk strand : playa Nueva, surfers, klein en hoge golven.
eettentjes : La Nao, Thais ( bij Bombilla helemaal doorrijden, laatste tentje, ziet er niet uit maar is erg lekker, een verrassing )en in Santa Cruz hebben we Venezulaans gegeten, was ook erg lekker.
En ach die vliegen, koop een mepper en wees blij dat het gewone vliegen zijn en geen engerds.
Heerlijk zwembad en alles was schoon.
Leuk ook dat ze vissen in de watertanken hebben die je uit je hand kunt laten eten.
Een aanrader als je van rust houdt ( het hotel had wel iedere avond muziek wat je op je balkon hoort )
Wij vonden Tazarcorte leuk om een paar keer heen te gaan ( koffie drinken tussen de spanjaarden ), loop vooral het oude gedeelte eens in.
12/20/2009
Een perfecte locatie wat uitzicht betreft en de rust.
Wel een stijle klim/afdaling.
En s,avonds donker om terug te gaan (lopend) als je uit eten bent geweest, dus zaklantaarn mee.
Iedere dag verse bananen voor de deur of mango,s.
om de dag schone handdoeken, niet in het weekend.
kijkt uit op het grootste hotel van Puerto Naos, via de oprijlaan van het hotel is het een kortere weg naar de boulevard, eten is daar ook goed voor 16 euro een buffet.
Daar is ook een kleine supermarkt bij het hotel, en een grote spar in het dorp.inderdaad veel vliegen, ook in december, soms wordt je er gek van en moet je binnen zitten. s,nachts geen last van de vliegen.
Een perfecte locatie wat uitzicht betreft en de rust.
Wel een stijle klim/afdaling.
Iedere dag verse bananen