Er werd gerenoveerd, de huisjes waren duidelijk aan een opknapbeurt toe.
Wij zaten al in een gerenoveerd huisje, twee slaapkamers en een ruime woonkamer. mooi net huisje. Nieuwe bank, bedden, alle keuken spullen nieuw. Helemaal geen klagen dus.
De huisjes staan super leuk opgesteld, in een soort camping gevoel opstelling.
Het zwembad is gewoon goed, voor de kinderen niet veel bijzonders, één glijbaan. Maar onze kinderen hebben zich er 15 dagen goed in vermaakt. Nagenoeg altijd wel plek op de ligbedden. Speeltuintje zit vast aan het zwembadterrein net als de biljarttafel. Animatie is wel grappig, die jongen doet erg z'n best en de meeste kinderen waren ook aardig gek met hem.
Eten is prima te doen daar.
Service is super. Een probleem wordt snel opgelost of verholpen. Op het park is ook iedereen vriendelijk.
De afstand naar het strand is inderdaad iets van 10 minuten lopen, wij gingen wat verder naar de boulevard omdat daar het strand wat meer uit de wind lag.
De echte boulevard begint eigenlijk pas na 20 minuten lopen. En het echte gezellige gedeelte bij de haven is misschien wel 40 minuten lopen. Wij hebben daarom ook 2 fietsen gehuurd, wat overigens ook echt een aanrader is want het scheelt een hoop energie. Taxi's zijn ook niet duur.
We hebben ook nog een auto gehuurd om nog wat dingen te bekijken van het eiland.
Apart eiland, natuurlijk een dorre natuur. Met als hoogtepunt de vulkanen.
Ik zal niet gauw terug gaan voor het eiland. Wel voor Hyde park lane.