Choose an international website
Add videos
Add new accommodation
Add point of interest
Suriname
Awarradam (Gran Rio River)
Find Hotels Deals
Arrival date
Departure date
Persons
Rooms
From
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
7 Reviews
reviews Awarradam (Gran Rio River)
Would you like to know what other people thought of their holiday in Awarradam (Gran Rio River)? Then take look on this page at the reviews written by other travelers. Did you spend your holiday in Awarradam (Gran Rio River)? Then you can add your review here.
Awarradam (Gran Rio River)
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Are you curious about what other people thought of their holiday in Awarradam (Gran Rio River)? Have a look at the reviews of other travellers about Awarradam (Gran Rio River) on this page. Were you on a holiday in Awarradam (Gran Rio River) yourself? Make sure to add you review here. - - - -
Less text
Videos (0)
Map
Tips (0)
Question and Answer (0)
Unfortunately no reviews have been added regarding destination Awarradam (Gran Rio River). You can post a review regarding destination Awarradam (Gran Rio River) if you like.
Did you visit this destination?
Add your own review
Or
View photos of Awarradam (Gran Rio River)
View other destinations in Suriname
Font size:
A
There are 7 reviews of Awarradam (Gran Rio River)
7 Reviews
2.3
8.9
9.5
9.5
Show score and reviews from:
Show all
ES(0)
FR(0)
ALL
Family with older children, July 2012
"De plek om de Surinaamse jungle te ontdekken"
Marianka
08/09/2012
Het onderkomen is sober, een schone toilet/ koude douche aangevuld met een wastafel is maar de ligging van de huisjes zijn top.Kompleet andere wereld. Het programma is leerzaam en onderhoudend. Elton (Elly) was onze gids en ik kan hem een ieder aanbevelen. Hij heeft veel kennis in huis van het gebied, is begaan en zorgzaam. De stroomversnelling is heerlijk voor een verfrissende duik. Ook de vlucht met een Cessna, en de landing op een grasveld was meer dan spannend !
Group trip, April 2012
"De stilte van het regenwoud"
VANDERVEKEN VICTOR
2.0
8.0
05/05/2012
Uitsteekende bestemming mooie om door het woud met de kano te varen en met de cultuur in kontact te komen.
zeer ontspannend men vergeet de drukte.
luisteren naar de dieren geluiden.
Friends, January 2012
"Verblijf jungle lodges Awarredam"
Paul Hoos
02/09/2012
Op aanraden van vrienden gekozen voor de locatie Awarredam. Het vliegveld van Kajana was gesloten door de hevige regenval en we gingen naar Djumu. Mooie tocht met overstap op de Grandan. Zelfs een grote anaconda gezien ( zie foto)
Awarredan is een prachtige locatie op een eilandje in de Granrio. Voor de jungle zijn de hutten vrij lux met eigen toilet en douche. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en het eten is echt super. De natuur is overweldigend, wat je ervaart bij de wandeltochten en de tripjes met de korjalen. Het resort ligt aan een stroomverselling met strand, alwaar je kunt zwemmen. Leuk was de avond met de locale marronbevolking, die een aantal oude dansen uitvoerde. De terugtocht per korjaal in de nacht was een bijzondere ervaring. Een bootsman, die 20 min vaart in het pikkedonker en dan moeiteloos de weg vindt tussen de rotsen met sporadisch een zoeklicht aan.
Een echte aanrader; wel relatief prijzig, maar ik zou er zo weer heen gaan.
With partner, September 2011
"Wat een ervaring"
Sanne
09/20/2011
Wij zijn net terug van Suriname. Wij zijn met een gezelschap van 14 personen naar Awarradam gereisd. We sliepen hier in een gezellig hutjes, ieder stel had hun eigen houten hutje. We hebben hier verschillende dorpjes bezocht die aan de Gran Rio Rivier liggen dit was erg leuk om te zien, maar ook indrukwekkend om te zien dat anno 2011 er nog steeds mensen zijn die zo primitief leven. Verder hebben we heerlijk gezwommen in de Gran Rio Rivier, in een natuurlijke jacouzie en stroomversnelling. Ook hebben we een flinke wandeling in de Jungle gemaakt, we kregen uitleg van de meidicinale werkingen van verschillende bomen en planten dit was erg interressant. Ook hebben we verschillende dieren gespot, heel veel vogels, kikkers, hele mooie vlinders. Kortom wij vonden het een hele ervaring om dit allemaal mee te mogen maken. We vonden het geweldig.
Group trip, July 2011
"Palumeu: onthaasten tussen de inheemsen"
Marrit Rebel
08/02/2011
Voor de derde keer in Suriname, voor het eerst naar Palumeu. Een midweek genoten van de prachtige natuur, cultuur en de rust. Mooie boswandelingen gemaakt waarbij we verschillende soorten apen en andere dieren hebben gezien en uitleg kregen over de medicinale werking van de verschillende bomen.
Ik heb veel geleerd over de cultuur van de inheemsen, wat voor mij nog helemaal nieuw was. Ik heb erg genoten van de activiteiten die georganiseerd werden, het heerlijke eten en de profesionaliteit van de gids van het tourbedrijf. Zeker de moeite waard als je in Suriname op vakantie bent!
Marrit Rebel
Travelling alone, December 2010
"Awarradam, paradijs op aarde!!"
mirjam van pelt
01/11/2011
wat een ervaring opzich!! midden in de bush bush van de binnenlanden van suriname ligt dit prachtige eilandje Awarradam. prachtige stroomversnellingen, ontzettend mooie ongerepte natuur, een geweldige gids en zeer lieve mensen. een 5 sterren resort is er niks bij!!
Group trip, 1997
"Fantastische plek"
stegeman1
7.0
4.0
8.0
02/11/2010
als je van overweldigende natuur houdt, dan ben je hier aan het goede adres
Actions for Awarradam (Gran Rio River)
Add photos
Add videos
Add new accommodation
Add point of interest
Mail a friend
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Awarradam (Gran Rio River)
Weather Awarradam (Gran Rio River)
Map Awarradam (Gran Rio River)
Photos Awarradam (Gran Rio River)
Videos Awarradam (Gran Rio River)
Question and Answer Awarradam (Gran Rio River)
Nearby destinations
Brokopondo
Pokigron
Cajana
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Belgian