Arrival date
Departure date
From CHF 0
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Silvaplana
7.5
2 Reviews
reviews Silvaplana

Would you like to know what other people thought of their holiday in Silvaplana? Then take look on this page at the reviews written by other travelers. Did you spend your holiday in Silvaplana? Then you can add your review here.
Silvaplana scores a 7.5 out of 10, based on 2 reviews
Are you curious about what other people thought of their holiday in Silvaplana? Have a look at the reviews of other travellers about Silvaplana on this page. Were you on a holiday in Silvaplana yourself? Make sure to add you review here. - - - -
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews have been added regarding destination Silvaplana. You can post a review regarding destination Silvaplana if you like.

Did you visit this destination?

Font size: A A A

There are 2 reviews of Silvaplana

7.5
2 Reviews
Appreciation
7.5
Nightlife
7.0
Culture
7.0
Surroundings
9.0
Atmosphere
7.0
Show score and reviews from:
reviews in language: 
With partner, August 2003
Michiel Vercauteren
Appreciation
8.0
Nightlife
7.0
Culture
7.0
Surroundings
10.0

08/02/2007 Silvaplana, ten Oosten van de Julierpass en ten Zuiden van St.-Moritz is mooi gelegen maar helaas veel druk verkeer 's ochtends en 's avonds. Wij zaten in Utoring De la Posta met uitmuntend uitzicht op de Piz Corvatsch maar ook bijna op het drukste kruispunt van het dorp. Dit dorp is wel een betaalbaar alternatief voor het mondaine St.-Moritz dat werkelijk surrealistisch is in de winter maar te doen in de Zomer. Heel het Engadin dal is een parel inzake wandelingen en 14 dagen is amper genoeg, het weer is helaas Oostenrijks dus regenjassen meenemen aub. Een bloemlezing van de to-do's op wandelgebied : Piz Nair, Fuorcla Surley/Cabane Coaz, Cabane Jenatsch. Diavolezza/Munt Pers, Georgy's hütte/Piz Languard, Cabana da Tschierpa, Morteratsch/Cabane da Boval, Cabane Segantini,... Kortom je zal je niet vervelen hier. Wel opletten als je de ondergrondse garage van Utoring De la Posta gebruikt, grote wagens krijg je bijna niet tussen de betonnen peilers geparkeerd. (Smal + Klein).

With partner, May 1988
"Steriel dorp"translate
Rinus
Appreciation
7.0
Culture
7.0
Surroundings
8.0
Atmosphere
7.0

08/17/2011 Silvaplana is een steriel aandoend dorp aan de drukke doorgaande route naar het Comomeer, we waren er in mei en het was er somber, koud en nat maar de natuur was er desondanks prachtig, het dorp ligt nabij de Silvaplanasee, een meer waaraan een fraaie burcht is gelegen.
Ten noorden van het dorp voert de weg naar de 2284 mtr hoge Julierpas, het is een prachtige bergroute, rond de pashoogte ligt half mei nog veel sneeuw en ondanks het barre klimaat rond de pashoogte beginnen er toch al heel wat bergbloemen te ontluiken.


Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

You’ll find the friendliest people in: