Choose an international website
Departure date
Persons
From
$ 62
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
37 Reviews
Reviews Hotel Merlin Beach Resort****
99 Muen-Ngoen Rd., 83150, Patong Beach
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Merlin Beach Resort****? Then have a look at the reviews of Hotel Merlin Beach Resort**** in Patong Beach, written by other travelers.
Hotel Merlin Beach Resort
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Merlin Beach Resort****? Have a look at the reviews of Hotel Merlin Beach Resort**** in Patong Beach, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 14
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Hotel info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Merlin Beach Resort**** Patong Beach. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
8.7
7.9
8.1
8.0
Show score and reviews from:
Show all
ES(0)
FR(2)
ALL
Family with young children, December 2011
"Very good hotel, and brilliant vacation"
Gert Højgaard
01/12/2012
ligger fantastisk , og super hotel som vi kommer tibage til.
Lidt dyrt, men trods de fantastiske pool områder alle pengene værd !
spørg os endelig, vi har været på Phukt mange gange :-)
With partner, March 2010
"Ideaal om uit te rusten"
Eddy
03/25/2010
prachtig resort, wel wat ver van patong maar om uit te rusten na een rondreis ideaal !!
vriendelijk personeel, ontbijten goed, maar voor mij persoonlijk waren de buffetten 's avonds waardeloos, natuurlijk altijd tuktuk nodig wil je in Patong geen eten (wel prijzig 250 Bath per rit => neem een taxi of een busje en deel met enkele andere personen
Family with young children, January 2010
"Super place i will come agian"
Gert Højgaard
01/12/2012
This hotel is brilliant for alle kinds off guest. Pairs....pairs with children !
Find more information about Hotel Merlin Beach Resort**** at:
Collapse
Hotel deals
Booking.com
TotalStay
Trivago
More suppliers
With partner, July 2008
"Prachtig hotel, wat een service!"
Eric van Engelen
07/28/2008
Wij hebben met veel plezier in dit schone en comfortabele resort verbleven. Personeel was van ongekende kwaliteit. De restaurants waren goed. De hotelkamer was netjes, ruim, met heerlijke bedden, waaruit we een prachtig uitzicht over de zee hadden. We voelden ons de koning te rijk!
Family
Kruithoed
03/24/2008
Schitterend hotel, jammer genoeg iets te ver van patong beach maar in principe goed te doen met taxi. Erg schoon en de kamers zijn erg comfortabel! Eten is goed en bediening is vriendelijk. Privéstrand stelt echter weinig voor maar je kunt je er wel heerlijk laten masseren voor omgerekend nog geen 6 euro! Absoluut aan te raden dit hotel vooral als je van rust en comfort houdt en met kinderen is dit ook een ideaal hotel!
Friends
Floris
03/09/2008
Net terug van Phuket. Het hotel is echt aan te raden voor ouders met kinderen. Het zit vol met Finnen, Noren, Zweden en Australiërs. De prijzen zijn fors en het vervelende is dat bij alles 17% service en belasting wordt opgeteld. Dan is een biertje of een kopje koffie opeens erg prijzig. Het eten is ook erg algemeen, en dat is met kinderen wel fijn, maar als je eens niet Europees wil eten, wel een afknapper. Dus ideaal voor mensen die lekker de hele dag aan het zwembad willen hangen, pizza en burgers willen eten en 's avonds animatie. Maar... niet alleen kritiek. De kamers zijn prima, de service goed en de staf attent en alert. Maar voor het Thailand gevoel lekker ergens anders gaan logeren!
With partner
C. Bessem
02/03/2008
Een fantastisch hotel, vriendelijke mensen, mooie ruime kamers en mooie zwembaden. Het is er schoon en met een taxi ben je zo in het centrum van Patong Beach (de taxie service zit tegen over het hotel) wij hebben geen gebruik gemaakt van de pendelservice die het hotel biedt omdat deze om rare tijden rijdt. Lopen is haast geen optie omdat het hotel nogal hoog ligt. Maar de locatie is perfect, als je van rust houdt en de drukte kun je dan zelf op zoeken. De prijzen in Phuket zijn hoger dan in bv Hua Hin maar over het algemeen toch goedkoper dan in Nederland, gewoon lekker Thais eten in een echt thais tentje (geen restaurant) daar eet je samen voor 450 bath en dan zit je echt vol. We hebben een toch gedaan met een Speedboot langs de phi phi eilanden, echt een aanrader.. prachtig wat je dan allemaal ziet. Phuket is prachtig...volgend jaar weer en ook weer met onze luchtvaartmaatschappij rechtstreeks.
Esther Dingemans
03/16/2008
Net terug van een heerlijke vakantie in het Merlin Beach.
Hotel is goed, kamers zijn keurig, personeel vriendelijk. Ontbijt is prima, lunch en diner goed maar vergeleken met Patong erg duur. Patong ligt met de tuk tuk of taxi op zo'n 7 minuten afstand. Overdag betaal je 200 baht per rit, 's-avonds 300 baht. Te voet naar Patong is geen optie.
De afstand van het hotel naar Patong heeft voor en nadelen. Nadeel vind ik dat je overdag helemaal op het hotel aangewezen bent. Op het restaurantje op de heuvel aan het het strand na (waar je overigens heel lekker kunt eten), is er niets op loopafstand in de buurt. Voordeel is dat je niet constant in de drukte van Patong zit.
Ga je voor een echte strand vakantie, neem dan een ander hotel. Het strand stelt niet veel voor. Daarentegen zijn de zwembaden prachtig.
Al met al een prima hotel, maar de volgende keer zou ik een hotel kiezen wat dichter bij Patong ligt zodat je overdag wat vrijer bent (tip Amari Coral Beach).
A. Snijder
03/10/2008
Het hotel is prima, geen overlast van het toch altijd drukke patong ,maar wel het voordeel dat je dicht bij het strand en het centrum zit.
Vriendelijke mensen, nette kamers, en het eten is ook goed.
Bram en Nellie van ...
02/18/2008
Wij zijn 17 dagen te gast geweest in Merlin Beach Resort en niets anders dan lof.
Zwembaden, strand , tuin, genoeg restaurants en dan niet te vergeten de vriendelijke en behulpzame thaise medewerkers.
Het is er bijzonder rustig en 's avonds is er niet veel vermaak maar dat kan je in patong stad zelf gaan opzoeken.
De combinatie van rust en drukte vlakbij in Patong hebben wij als erg aangenaam ervaren.
Er is een pendelbus naar Patong maar die rijdt op vreemde tijden maar de taxi staan aan de overkant klaar.
Wij hebben een scooter gehuurd en hadden zo onze eigen vrijheid.
De maaltijden zijn uitstekend in het hotel, wel wat duurder dan in de stad.
Ook komt er nog service en tax bij de rekening. Was de eerste keer een verrassing.
Als je van de combinatie rust vriendelijkheid en drukke stad houdt is dit de combinatie.
Het was voor onsde 1e keer dat wij naar Thiland zijn geweest maar zeker niet de laatste keer.
Een land van grote inspiratie.
Actions for Merlin Beach Resort****
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Patong Beach
Weather Patong Beach
Map Patong Beach
Photos Patong Beach
Videos Patong Beach
Question and Answer Patong Beach
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information