Select an international website Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Home Destinations Accommodations Add photos Thailand Pattaya Attractions Pattaya Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) Reviews Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) Reviews Photos & videos Tips Question and Answer Map 8.8 0 American reviews 27 international reviews There are no English reviews of History and culture Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) See reviews in other languages. Or write your own review 25° / 32° 2 Mar 2021 Weather Number 1 of 23 attractions in Pattaya Website 26 reviews Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) 8.8 26 Reviews Appreciation 8.8 Language: American (0) All (26) ------------ Dutch (26) German (1) Party types: All (26) ------------ With partner (14) Family with older children (7) Group trip (4) Travelling alone (1) Sort by: Date of visit Contribution date translate Fantastische tempel 8 Hennie Faasse, 29 August 2018 Op aanraden van een van onze medereizigers hebben mijn Man en ik deze prachtige tempel bezocht. Het was echt fantastisch mooi om te zien , geheel van hout en helemaal mooi uitgesneden .Een hele mooie foto kan je maken, want het staat precies aan de golf van Thailand. Dus een ieder die in Pattaya verblijft, , beslist niet overslaan. translate mooi 7 colinda, 31 January 2016 Ik vind de Sanctuary of truth heel mooi. Maar alles erom heen hoeft van mij niet. Waar je uiteindelijk ook voor betaald. translate Beetje duur maar prachtig 10 Ivo, 30 May 2015 Zeker naar toe gaan als je van kunst en cultuur houdt. Het is geen tempel. translate heel mooi 8 Han en Valerie van Panhuis, 16 April 2015 prachtig houtsnijwerk waar men nog continue aan werkt. translate Niet te missen! Zelf lang naar uitgekeken 9 Johan Van den Broeck, 07 March 2015 Vooral de binnenzijde is prachtig. De misschien wat hoge inkomprijs mag u zeker niet tegenhouden want men tracht dit kunstwerk nog steeds volledig af te werken. translate Erg mooi - Bleeker, 14 September 2014 Een erg mooie tempel.Entree is 500 bathTaxi naar de tempel is 200 bath (centrum Pattaya)Tempel , paardrijden , olifantrijden , restaurant ,werkplaats houtsnijwerk.Zeker de moeite waard. translate mooi 10 ad van remuunt, 01 October 2014 bijzonder om te zien, mooi houtsculpturen en bijzonder te bedenken dat bij bouwen geen een spijker gebruikt is. Een van de 'must see's van Pattaya translate In tien jaar tijd steeds mooier geworden 8 Hedwig, 05 April 2014 Project om houtsnij-ambacht te behouden. translate Schitterend houten bouwwerk/tempel 10 Jochem, 18 April 2014 Als je in Pattaya bent moet je dit gezien hebben, prachtig.... translate Big Buhdda 9 Van den Broeck, 03 March 2015 Het beeld dat op een heuvel opgesteld staat en vanwaar men tevens overzicht heeft over de stad is naar mijn mening ook een must 1 2 3 next Would you like to know what other people thought of Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) in Pattaya? Have a look at the reviews of Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) on this page. Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) scores a 8.8 out of 10, based on 26 reviews read more Would you like to know what other people thought of Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) in Pattaya? Have a look at the reviews of Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) on this page. You can look at 25 vacation photos van Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth). - - - Less text Actions for Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) Add photos Print reviews Information about Pattaya Map Pattaya Videos Pattaya Question and Answer Pattaya Attractions in Pattaya Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) Nong Nooch Village Half-Day Tour from Pattaya RBB Biking, Fietstocht door cultureel Pattaya The Million Years Stone Park & Pattaya Crocodile Farm Tiffany's Cabaret Show in Pattaya Elephant Village Pattaya Three Kingdoms Park Are you the owner? Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant. Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options