Arrival date
Departure date
Persons
From $ 72
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Club Alla Turca****
117 Reviews
Reviews Hotel Club Alla Turca****
Gülpınar Mah. Yılmazer Sok. , TR-48840, Dalyan
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Club Alla Turca****? Then have a look at the reviews of Hotel Club Alla Turca**** in Dalyan, written by other travelers.
Hotel Club Alla Turca scores a 9.1 out of 10, based on 117 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Club Alla Turca****? Have a look at the reviews of Hotel Club Alla Turca**** in Dalyan, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 267 Holiday pictures of Hotel Club Alla Turca**** on Zoover. You can take a look at 2 videos of Hotel Club Alla Turca****. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Club Alla Turca**** Dalyan. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

There are 117 reviews of Club Alla Turca****

117 Reviews
8.9
9.2
8.9
8.2
Show score and reviews from:
With partner, April 2013
"Geweldig, gastvrij en service gericht!"
Theo
8.0
05/05/2013 Wij zaten in villa 2, een van de 4 villa's die bij het hotel Club Alla Turca horen. Geboekt inclusief ontbijt (aanrader). Voor je lunch en diner kun je op die manier zelf kiezen waar je dat wilt doen. Het personeel is super vriendelijk en doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Er is een heuse Guest Services dame die alles voor je kan regelen. Je kunt gratis gebruk maken van WIFI. Verder ligt dit hotel inderdaad op 15 a 20 minuten lopen naar het centrum van Dalyan. Wij hebben twee keer 's avonds in het hotel gegeten (niks mis mee) en de overige avonden zijn we lekker in Dalyan wezen eten. Veel, heel veel, restaurants daar dus er is er altijd wel een van je keuze bij.

With partner, October 2012
"Super"
Barbara
10.0
10/29/2012 Super hotel, heerlijk eten en vriendelijk personeel. 10 min lopen en je bent in het centrum.

Family with young children, October 2012
"Eten niet altijd geweldig"
Brink
6.0
4.0
7.0
11/20/2012 Ondanks alle vorige recensies was bij ons het eten niet best . Wij waren een van de laatste gasten van het seizoen en dat merkte je aan het eten ; alle restjes moesten nog even op . Veel dagen precies het zelfde !!
Personeel was ook niet meer zo gemotiveerd.
Het lijkt ons in het seizoen wel een prima vakantie bestemming

Find more information about Hotel Club Alla Turca**** at:

With partner, October 2012
"Gezellig, rustig en kleinschalig."
Christel Maus.
9.0
10/15/2012 Gemoedelijke sfeer, lekker eten, nette kamers, heel mooie tuin, vriendelijk personeel.
Enkele minpuntjes: het restaurantmeubilair bestaat uit plastic tuinstoelen, de slordige kledij van het restaurantpersoneel tijdens het ontbijt, heel weinig toiletten (niet aan zwembad of in de lobby) en de triestige muziek 's avonds aan de poolbar.

With partner, September 2012
"Heel goed hotel en prima service"
ben en Liesbeth Jon...
8.0
10/24/2012 wij zijn voor de 7 de keer naar alla turca geweest en weer erg genoten .als het maar even kan gaan we in 2013 weer,dus dat wil wel wat zeggen.ik zou zeggen probeer het eens.

"Wat een heerlijk hotel"
e.klunder2
8.0
10/27/2012 Wij zijn in september een weekje in Alla Turca geweest en komen zeker terug. Wat een fijn hotel, niet te groot, goeie service, half pension helemaal goed, heel gevarieerd en heerlijk eten. Kamer goed, bedden goed, douche prima. Kortom een aanrader voor iedereen die niet in een mega groot all inclusive resort wil zitten. De ligging ten opzichte van het centrum van Dalyan is ook helemaal goed, mooie wandeling langs de prachtige rivier.

"Relaxed"
jlandeweerd
9.0
09/20/2012 Alla Turca is ten opzichte van het voorseizoen ook in het naseizoen een prima hotel. Personeel uiterst correct en vriendelijk. Het eten zo mogelijk nog beter. Veel kamers zijn inmiddels voorzien van modern sanitair inclusief stortdouche. Prijzen van de consumpties zijn acceptabel evenals die uit de minibar. In september iets meer last van muggen maar in het hotel en in alle supermarkten is een goed werkende spray verkrijgbaar. Hotel zeker in voor- en naseizoen niet geschikt voor families met kinderen. Gasten zijn hoofdzakelijk 50+.
Kluisje en hotelbusje naar het centrum is gratis. De wandeling naar het centrum via het mooie wandelpad langs de rivier is in ca. 10 minuten te lopen.

""Topper""
Peter en Marjan
7.0
09/21/2012 We zijn 9 dagen in dit hotel geweest. Ik kan niet anders zeggen dat dit een "Top" hotel is. In een rustige omgeving, eten geweldig (veel variaties), kamer schoon, leuk zwembad/buitenbar en de service is goed. Ongeveer een kwartiertje lopen naar het erg leuke centrum.

Friends, August 2012
"Fantastisch Plek"
Beral Sanver
10.0
08/26/2012 Prachtige Tuin, kwaliteit eten is super, schoon hotel, vriendelijk personeel.
Genieten van de rust, geen massa toerisme, geen disco's, bars, etc.
Veel natuur, en vooral veel keuze om dagjes weg te gaan, bijvoorbeeld, Gocek Sailing Tour, Saklikent Kloof, Jeep Safari, etc.
Dalyan is een klein dorpje, heerlijk als je rust wilt hebben.

Family with older children, July 2012
"Fantastisch hotel op een rustige locatie"
JK
7.0
07/17/2012 Hotel Club Alla Turca is een mooi hotel. Ligging is op ong. 15 minuten lopen van het leuke centrum van Dalyan.
Personeel is ontzettend vriendelijk en probeert het je echt naar de zin te maken.
Wij (gezin met 6 personen) verbleven in een van de villa's die bij het hotel horen. Deze villa's zijn fantastisch. Ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een eigen privé zwembad. Je kunt wel gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?