Choose an international website
Departure date
Persons
From
$ 55
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
752 Reviews
Reviews Hotel Varlik Mirage World (f. Mirage)****
Kayabal Cad. 82, TR-48720, Içmeler (Marmaris)
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Varlik Mirage World (f. Mirage)****? Then have a look at the reviews of Hotel Varlik Mirage World (f. Mirage)**** in Içmeler (Marmaris), written by other travelers.
Hotel Varlik Mirage World (f. Mirage)
scores a
out of
, based on
752
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Varlik Mirage World (f. Mirage)****? Have a look at the reviews of Hotel Varlik Mirage World (f. Mirage)**** in Içmeler (Marmaris), placed by other travellers. Besides that you will be able to find 453
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Hotel info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Varlik Mirage World (f. Mirage)**** Içmeler (Marmaris). You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
Or
View photos of Varlik Mirage World (f. Mirage)****
View other accommodations in Içmeler (Marmaris)
Font size:
8.1
7.6
7.5
7.7
Show score and reviews from:
Show all
Friends, May 2013
"Leuke vakantie gehad"
Eline
05/14/2013
Prima hotel om een weekje te verblijven. Goed gelegen nog geen 5 minuutjes lopen en je bent bij het strand en dicht in de buurt bij de winkeltjes. Het personeel was heel verschillend sommige waren heel vriendelijk en deden erg hun best, maar andere spraken zeer slecht engels en die negeerde je zowat. Wel wat kleine kamertjes maar prima te doen omdat je er overdag toch bijna niet bent. Het eten in het restaurant was ook prima, het was goed te eten maar niet heel bijzonder. Prijs/kwaliteits verhouding is heel goed, het hotel is niet heel duur maar wij hebben er een hele leuke vakantie gehad.
With partner, May 2013
"Geweldig hotel"
m de vroed
05/21/2013
Geweldig hotel het is er heel schoon,de nieuwe chef kok is erg goed,en het personeel is geweldig vriendelijk en service gericht.Icmeler is heel mooi gelegen aan een baai en heeft voldoende winkeltjes wil je meer dan is Marmaris met de dolmus in een paar minuten te bereiken
"Leuk, niet geweldig"
Danielle
3.0
05/12/2013
Het hotel ziet er van buitenaf prima uit maar de kamers zijn erg klein en gedateerd met vieze vloerbedekking. Inderdaad wordt er als je een drie persoons kamer boekt gewoon en bed bijgezet waardoor je in een al kleine kamer helemaal niet meer fatsoenlijk lopen kunt. Het hotel heeft twee zwembaden die beiden erg koud zijn. Met een temperatuur van 30 graden buiten deze week ben ik er maar 2 keer in geweest om er vervolgens weer erg snel uit te gaan. Ik vond het niet lekker. Een paar graadjes warmer had wel gemogen. Het eten was niet heel afwisselend. De eerste helft van de week was er bijna geen fruit. Daarna was er wat watermeloen. Wifi was nergens gratis, ook niet in de lobby. Het animatieteam deed erg zijn best, daar vond ik niets aan mankeren. Schoonmaak en bar personeel waren super! In de omgeving was niets te beleven (alleen winkeltjes). Het strand was ook niets.
Find more information about Hotel Varlik Mirage World (f. Mirage)**** ...
Collapse
Hotel deals
TotalStay
More suppliers
"Niet tegengevallen"
M. van den Broek
05/16/2013
De kamers zijn inderdaad erg krap, zeker als je met z'n vieren bent. Een van de bedden bleek stuk bij aankomst, maar dit werd snel opgelost. Schoonmaak goed en vriendelijk. Overig personeel ook erg aardig, zeker tegen de kids.
Animatie redelijk, maar wel veel van hetzelfde elke dag. De zwembaden vond ik prima, alleen jammer dat de glijbanen niet altijd open waren. Wij hebben weinig te klagen over het eten. Inderdaad veel kip, maar varkensvlees zul je natuurlijk niet tegenkomen. Toch was er erg veel variatie in groentes en pasta/aardappels/rijst. Maar ja, als je niet zo houdt van gevulde aubergines en gerechten met feta, kan ik me voorstellen dat je gaat klagen over altijd maar kip en friet. Persoonlijk vind ik dat dat meer zegt over jezelf dan over de keuken. Ontbijt en toetjesbuffet vond ik geweldig! Zo ook het saladebuffet en het heerlijke brood. Het strand was goed, lekker zeewater en de kinderen hebben zich in het zand prima vermaakt.
"Geen 4 sterren waard"
dirk willem
05/11/2013
net terug van 8 dagen, 8 dagen is ook lang zat. LET OP als je een 3 persoonskamer boekt dan zet men gewoon een bed erbij in een 2 persoonskamer. Je hebt ook geen 3 stoelen op het balkon. De stoelen op het balkon zijn denk ik overblijfsels uit het restaurant na de verbouwing. Eten was slecht, veel salades en toetjes, maar warm eten was van mindere kwaliteit. 8 dagen kip is echt niet leuk, ontbijt was matig. Schoonmaak en Barpersoneel werkte erg hard en probeerde het een ieder naar zijn zin te maken, (kinder) animatie was slecht en stelde echt helemaal niks voor. Al met al zou ik adviseren om iets meer te betalen en dan echt waar voor je geld te krijgen. Als je bv op de 1 etage zit dan kijk je gewoon tegen een muur op een meter afstand, en ja daar zul je miss niet veel zijn op je kamer maar als je er zit word je niet blij. Een ieder mag gelukkig zelf bepalen wat hij vind, maar kan mij gewoon niet voorstellen dat er mensen zijn die vermelden dat het super was. Dat bestaat gewoonweg niet.
With partner, April 2013
"Kamers gedateerd, geen echte luxe"
Ron
05/09/2013
Mirage World is in vergelijking met andere hotels wat gedateerd. Je kan niet spreken over extra luxe,wellicht daardoor 4 sterren.Wanneer je op de 4e verdieping zit verwacht dan geen warm water om te douchen. De WIFI is buitenproporties duur (€10,- p/dag) met een zeer slechte kwaliteit en beperkt zich alleen tot de receptie.Anno 2013 zou dit niet hoeven.Jammer dat men al om 7 uur staat te trappelen om bedjes te reserveren.Hierdoor ontstaat er geen regulering.50% van de bedjes zijn 's ochtend "bezet" terwijl men elders vertoefd.Eten was er voldoende echter qua smaak mocht de kok nog iets creatiever zijn. Strand lekker dichtbij.Strandbedjes moesten betaald worden ondanks dat je van Mirage World kwam.Al snel een andere plek gevonden bij Cafe Savas (bij bruggetje). Strandbedjes gratis met de voorwaarde van een zeer betaalbare consumptie. Tip De cappuccino is geweldig ook gratis WIFI.Tot slot:we hadden buitengewone weersomstandigheden 30+ waardoor het geheel toch een lekkere vakantie maakte.
Family with young children, April 2013
"Waar voor je geld"
G.J. Brink
View photos
05/09/2013
Een uitstekende accommodatie in Icmeler. Het Hotel bied veel vertier voor die dat wil. Voor diegene die daar niet op zit te wachten is er een zwembad met zonnebedden zonder muziek en activiteiten. De kamer zijn twee persoonskamers. deze kan uitgebreid worden met een extra bed. verwacht hier dan geen volwaardig bed, maar voor een kind is dit een prima slaapplek. Het eten is in ruime mate aanwezig. Wel is de variatie van het eten beperkt. Of dit goed of juist minder goed is laat ik in het midden. Dit is dan denk ik het onderscheid tussen vier sterren en vijf sterren. Het personeel is in een woord geweldig. erg behulpzaam en vriendelijk. Het animatieteam doet erg haar best om er een feest van te maken. Ze dringen echter niet extra aan als je aangeeft geen gebruik te willen maken. Ook is er een hammam, kapper, juwelier, supermarktje, tattoo shop en fitness ruimte beschikbaar. Het hotel ligt 300 meter van het strand, 5 minuten rijden van Marmaris en aan de rand van het centrum.
With partner, April 2013
"Goed hotel voor een mooi prijsje"
Melissa van den Ber...
05/17/2013
Wij zijn van 24 April t/m 3 Mei in Mirage world geweest. De ligging is prima, vlakbij het strand en genoeg winkeltjes in de buurt. De hotelkamers zijn wat sober en behoorlijk klein. Maar daarentegen wordt het wel goed schoongemaakt. Het eten vonden wij best afwisselend. Veel soorten salade/vers brood/ soep en het warme eten bestond vaak uit turkse/griekse gerechten en veel kip en lamsvlees. In de buurt zijn voldoende reisbureautjes om een leuke excursie te boeken. Als je goed kan afdingen heb je de excursies veeel goedkoper dan bij je reisorganisatie! Bij Amigo's kun je voor een leuke prijs heerlijk uit eten (hotel uit linksaf en dan verderop aan de linkerkant) Wij hebben onze excursies geboekt bij een bureautje lokaal. (hotel uit linksaf en dan een paar honderd meter lopen zit het bureau aan de rechterkant tegenover de bank) Leuke jeepexcursie voor 15 euro geboekt!
Family with young children, April 2013
"Kidsclub is aanfluiting"
Albert van Bemmel
05/01/2013
Gisteren terug van Hotel Mirage World. Leuke plek en goed verzorgd hotel. Alleen jammer dat de kidsclub er slecht onderhouden bij lag. Het geheel maakte een troosteloze indruk. Medewerkers van de club zaten er verslagen bij en hadden alleen maar oog voor hun eigen telefoon. Ook het kinderbadje (boven) was vies en nodigde niet uit tot badderen voor de kleintjes. Eten was niet slecht, maar na 8 dagen ben je wel uitgekeken op de kip. Geen slechte plek, maar sommige zaken wel voor verbetering vatbaar. De tegelvloer bij het zwembad is spiegelglad!!! Een ongeluk zit in een klein hoekje, ik heb er verscheidene onderuit zien gaan. Of ik hier ooit zal terug komen? Ik denk het wel, maar dan moet er toch wel het e.e.a. veranderen. Resumé: een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Personeel is erg vriendelijk en de kamers worden goed schoongemaakt. Nog even de kidsclub een opknapbeurt en matten bij het kinderzwembad. En dan.... en dan komt deze OPA met z'n kleinkind zeker nog een keertje terug.
April 2013
"Geweldig hotel met een zeer mooie ligging"
Bianca14
View photos
05/04/2013
Wij hebben een erg leuke vakantie gehad. Vanaf Bodrum helaas nog 2,5 uur met de bus. Het eten (buffet) was heerlijk en uitgebreid. De hotelkamers zijn wat gedateerd maar alles is keurig schoon. Het personeel is echt vriendelijk en behulpzaam.Het hotel ligt direct aan een gezellige winkelstraat en nog geen 5 minuten van het strand. Hier kan je ook de dolmus pakken waardoor je binnen 10 minuten in Marmaris zit.
Enig minpunt in het voorseizoen gaat. Het hotel beschikt over een gezellig bar met een groot terras. Echter deze ligt naast het zwembad en is alleen overdekt. Je zit dus in de buitenlucht waardoor het 's avonds erg koud kan zijn. Je hebt geen gelegenheid om gezellig binnen iets te drinken. Er is een cocktailbar naast het hotel maar deze is niet all inclusive.
Ook is er geen ruimte om (voor de oudere mensen) te kaarten of gezellig samen te zijn. Je bent dus echt afhankelijk van de bar.
Echter een zeer leuk en fijn hotel. Een aanrader, Ik kom er zeker terug !!
Actions for Varlik Mirage World (f. Mirage)****
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Içmeler (Marmaris)
Weather Içmeler (Marmaris)
Map Içmeler (Marmaris)
Photos Içmeler (Marmaris)
Videos Içmeler (Marmaris)
Question and Answer Içmeler (Marmaris)
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information