Hotel Kahya Otel**** Reviews. Vacation reviews Hotel Kahya Otel**** in Alanya | Zoover
Arrival date
Departure date
Persons
From $ 41
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Hotel Kahya Otel**** Alanya
511 Reviews

Reviews Hotel Kahya Otel****

Kleopatra Sahili, 07400, Alanya
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Kahya Otel****? Then have a look at the reviews of Hotel Kahya Otel**** in Alanya, written by other travelers.
Hotel Kahya Otel scores a 7.7 out of 10, based on 511 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Kahya Otel****? Have a look at the reviews of Hotel Kahya Otel**** in Alanya, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 216 Holiday pictures of Hotel Kahya Otel**** on Zoover. You can take a look at 1 video of Hotel Kahya Otel****. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkey. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Kahya Otel**** met andere accommodaties in Alanya.
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews from USA exist for Kahya Otel**** Alanya. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A A A

7.4
7.5
6.4
7.3
Show score and reviews from:
With partner, May 2012
"Prima hotel voor een goede prijs"
Henk en Janny
7.0
05/13/2012 Wij zijn in dit hotel geweest van 5 tot 13 mei ,het in ons prima bevallen, dit is een niet al te groot hotel .Personeel is vriendelijk,over het eten waren in het verleden nogal eens klachten,van enkele duitse gasten begrepen we dat er dit jaar een nieuwe kok was aangenomen,uitgebreide salade en toetjes buffet,het warme gedeelte is niet zo uitgebreid maar wel ruim voldoende gem 6 soorten per buffet,de ligging is perfect aan het strand en ongeveer 15 minutel lopen naar de bazaar en haven van alanya,voor ons zeker voor herhaling vatbaar(weinig russen gezien)

Friends, April 2012
"Goed hotel."
Wim en Dea Visch
7.0
05/13/2012 Zijn reeds 14 maal in Kahya geweest. Is voor ons een goed en gezellig hotel. Het personeel is heel vriendelijk. Bij een klacht, b.v. de Nederlandse zender werkt niet op T.V., wordt er wel gerepareerd. Was echter wel vaak stuk. Twee min puntjes: Wij vinden het raar dat je voor een koffer wegen 1 Euro moet betalen!!! En dat voor 2 strandstoelen met 1 parasol ongeveer 6 Euro moet worden betaald in een all in hotel. Waar wij altijd al bang voor waren is dat er in April de eerste Russen (gelukkig weinig) in het hotel kwamen logeren. Directie pas op!!!! Wij hebben al een hotel totaal naar de knoppen en failliet (Turkmen) zien gaan door dat er te veel Russen kwamen. In hotel Kahya zijn over het algemeen Duitsers en Nederlanders. Het was en is er nog steeds super gezellig. In ieder geval, gaan wij weer de volgende keer weer naar Kahya hotel in Alanya.

Family with older children, April 2012
"Niet weer"
ria
2.0
5.0
3.0
05/15/2012 niet weer met kids,
tis een aardig onderkomen wat je krijgt, voor kinderen is het frustrerend, te weinig variatie zoals tussen de middag is er geen patat, geen keuze, rijst en spaghetti en wat opgebakken of gepofte aardappel is er wel , de mooiste glijbaan is vaak niet open vanwege dat klanten die op het terras zitten dan nat kunnen worden, belachelijk,
de douches zijn ook belabberd aan het worden, 2x andere kamer gehad, 2x docht stuk, de wifi verbinding is net zo snel als met paard en wagen gaan lopen, was al eens eerder geweest, maar nu niet meer, ze zijn nodig aan nieuwbouw toe

With partner, Febuary 2012
"Prima hotel, zeer goede ligging"
Hoogenraad
7.0
03/11/2012 De accomodatie is goed, ligt direct aan de boulevard. Het is ongeveer 3 minuten lopen naar het strand (weg oversteken, boulevard doorkruisen). Het centrum is prima aan te lopen (10 minuten).

De accomodatie zelf is schoon, het eten is zoals je mag verwachten van all-inclusive. De bediening is erg vriendelijk. In het voorseizoen (wij waren er in maart) zitten er veel Duitsers op leeftijd en in de omgeving is het rustig.

Punt van aandacht zijn de harde matrassen.

With partner, December 2011
"Een gemoedelijk hotel"
jelle-nel
01/06/2012 Een gemoedelijk hotel in het centrum van Alanya bij het strand
Een leuke omgeving, de straat oversteken en je staat in het park bij het cleopatra strand
Een gewone wijk in Alanya met restaurantjes, hotels en winkeltjes.
Het personeel is heel vriendelijk en beleefd.
Het is een prima prijs/kwaliteitverhouding.
Het eten vonden wij wat minder maar dat is natuurlijk iets persoonlijk het was zeker niet slecht er was alleen wat weinig keus
onze kamer is iedere dag schoongemaakt zelfs op nieuwjaarsdag.

Family with older children, 2011
"Super vakantie"
jaannes
9.0
10/27/2011 Net terug van een heerlijk weekje Kahya, wat wij allemaal lezen hebben we niks van gemerkt.
Vriendelijk personeel spreken goed Duits wat minder Engels maar ze doen wel hun best om verstaanbaar te zijn.
Mooie kamers elke dag schone handdoeken en beddegoed.
Zwembad groot genoeg je zit tenslotte op loopafstand van de mooie zee, echt een aanrader.
Het eten vonden wij prima kan me niet indenken dat ik elke dag zoveel op tafel zet thuis Heb me zelfs af en toe geschaamd voor onze eigen Nederlanders wat zijn die af en toe aso zeg heb me zelfs nog verontschuldigd dat ik ook Nederlander was, je bent te gast in Turkije dus gedraag je je daar ook na.
Bij de receptie zijn ze altijd bereid om je te helpen mooie lounge waar je heerlijk kunt zitten met daar aan vast een gezellige ruimte met bar om tegen de avond te zitten.
Tot volgend jaar

Family with older children, 2011
"Heel goed hotel"
gea
8.0
10/09/2011 Mijn dochter en ik zijn net een week terug, hebben genoten in hotel Kahya, perfecte ligging, kamers schoon, super aardig personeel, willen je met alles helpen, veel en goed eten maar (bijna) elke dag hetzelfde.
Dus geen gezeur, we komen hier gewoon weer een keer terug.

With partner, October 2011
"Heerlijk hotel!!!"
Gé en Mieke van der...
8.0
10/06/2011 Kahya Otel is een super goed hotel met een perfecte prijs/ kwaliteitsverhouding.We komen er al 10 jaar de hele maand november en hebben daar vele vrienden. Alles is keurig schoon,mooie kamers, prima eten en veel verschillende dingen zodat je elke dag een heerlijke combinatie kunt maken. De toetjes zijn ook zalig. We hebben er weer veel zin in om te komen En kijken er weer naar uit. Tot 1 november lieve mensen/personeel van het hotel!

With partner, October 2011
"Et meget fint sted."
Mette Kristiansen
10.0
10/16/2011 Hej jeg er lige kommet hjem fra 14 dages ferie sammen med min mor hvor vi boede på Kahya Hotel. Maden var nogenlunde, servicen med personalet var ok bortset fra nogle af tjenerne som var perverse. Og de gik kun op i Tyskerne på hotellet og ikke så meget danskere og skandinaviere.

Family with older children, September 2011
"Heerlijke vakantie"
Fam. Hakkaart
5.0
8.0
10/09/2011 Super vakantie gehad en heerlijk weer pl.min. 31 gr.. Super schone kamers en vriendelijk personeel. Hard werkende mensen. Eten wel veel hetzelfde maar als je een alles eter bent dan zit je goed. Veel salades en als toetje gebak en pudding. Lekkere water meloen en andere soorten fruit. Ook na de lunch altijd wat te eten. Patat of lekkere broodjes. Ligging is perfect, strand een paar minuten lopen en een lekker strand. Super irritant de winkeliers die je constant benaderen en al direct een vooroordeel hebben over nederanders met kijken kijken en niet kopen. Ze hebben zelf niet in de gaten dat ze dit zelf in de hand hebben want laat ons zelf kijken dan beslissen we zelf wel of we wel/niet willen kopen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

In which European country are the citizens the most welcoming/friendliest?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options.For more information, click here