Reviews Hotel Los Angeles Airport Marriott***

Los Angeles Airport Marriott***
25 Reviews
Reviews Hotel Los Angeles Airport Marriott***
5855 West Century Blvd, 90045, Los Angeles
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Los Angeles Airport Marriott***? Then have a look at the reviews of Hotel Los Angeles Airport Marriott*** in Los Angeles, written by other travelers.
Hotel Los Angeles Airport Marriott scores a 8.5 out of 10, based on 25 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Los Angeles Airport Marriott***? Have a look at the reviews of Hotel Los Angeles Airport Marriott*** in Los Angeles, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 5 Holiday pictures of Hotel Los Angeles Airport Marriott*** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Los Angeles Airport Marriott*** Los Angeles. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 next

There are 25 reviews of Los Angeles Airport Marriott***

25 Reviews
8.1
7.4
Show score and reviews from:
Family with young children, July 2011
"Goed hotel op vliegveld met shuttle bus"
Lenco
8.0
08/28/2011 Prima hotel waar wij de eerste nacht van onze rondreis verbleven. Shuttle bus rijdt vaak en het is maar een paar minuten rijden van de terminal naar het hotel. Als je tijd over hebt kun je gebruik maken van het zwembad, dat er mooi uitzag. Kamers zijn netjes, maar niet bijzonder. De e standaardprijzen zijn fors maar als je even goed rondkijkt op internet kun je aantrekkelijke tarieven vinden. Ook de laatste nacht van de rondreis hier verbleven, zou het de volgende keer weer boeken.

Family with older children, 2011
"Gunstige ligging tov vliegveld"
PAY
7.0
05/14/2011 Zeer net hotel, behulpzaam personeel. Kamer prima behalve twinsize bedden niet geschikt voor 3 personen. Leuk zwembad, Starbucks koffie en genoeg parkeergelegenheid wel $25 per nacht.

With partner, 2010
"Heerlijk fijn hotel dichtbij het vliegveld"
thijsdingenouts
10.0
12/09/2010 Hotel was ons eerste hotel tijdens onze roadtrip van de westkust...gelijk ook toen besloten dat we voor onze terugvlucht hier zouden overnachten. Heerlijk hotel met fantastische kamers en perfect service. Lekker zwembad om af te koelen. Er is een business center waar boarding passes geprint kunnen worden.

In het hotel zit een Starbucks en een sports bar (heerlijke Philly Steak Sandwich).

Family with older children, August 2010
"Perfect"
wim van zijl
9.0
08/27/2010 perfecte rustige kamers, mooi zwembad en prima receptie.
ontbijt is duur, maar bij starbucks in de lounge kun je ook ontbijten.

With partner, September 2009
"Goed Hotel bij LAX airport"
markenmarlies
8.0
11/24/2009 In hotel overnacht als eindpunt van onze rondreis. Hotel ligt dicht bij LAX airport. Hadden een ruime kamer en een heel lekker bed! Zwembad prachtig.

's avonds is het goed eten in de sportsbar, 's ochtends ontbeten in restaurant. Heel goed en zeer uitgebreid. Ook is er een Starbucks in het hotel aanwezig.

De hotelshuttle rijd de hele dag om de 15-20 minuten op en af van hotel naar airport.

Family with older children
"Prima lokatie"
Dick c.s.
6.0
8.0
08/12/2009 Bezocht met 3 volwassenen in juli 2009. We herkennen de positieve punten die andere reviews vertellen. Wel vonden wij het eten (ontbijt) in het restaurant duur. Ook het parkeren is duur; voor de helft (10 dollar) kun je parkeren in de parkeergarage onder Hilton naast dit hotel.

Family with young children, July 2009
"Prima hotel, mooi zwembad"
KPJR
7.0
08/09/2009 Dit was het hotel voor onze eerste en laatste dag van onze rondreis door het westen van de VS. Kamer 185 resp. 3030 was ons verblijf. Prima hotel, mooi zwembad erbij. Er is een safe op de kamer, de vliegtuigen zijn niet heel duidelijk hoorbaar en de kamers zijn voorzien van uitstekende bedden. Parkeren is $23 per dag (prijspeil zomer 2009). Ontbijt was niet gratis, kosten zijn $20 pp, kinderen tot 12 jaar gratis.

Friends, May 2009
"Ideale uitvalsbasis bij aankomst in LA"
Randi
9.0
03/18/2011 Luxe hotel. Ideaal hotel voor een begin trip door de US. Alle belangrijke autoverhuurbedrijven liggen in de buurt.
Ontbijt is mogelijk in een apart restaurant bij het hotel (ook een Starbucks). Hier moet je echter apart voor reserveren.
Wij zijn hier 2 nachten verbleven voor wij begonnen aan onze roadtrip door de US.
Je kunt vanuit hier ook naar downtown LA. Als je gebruik maakt van de metro moet je echter wel eerst met de shuttlebus naar vliegveld, de bus pakken naar metrostation & een paar keer overstappen.

With partner, May 2009
"Verzorgd hotel prima ligging"
Pierre Sleeuwaert
9.0
06/26/2009 Heel dicht bij de luchthaven,ideaal als men een erg vroege of late vlucht heeft.Gratis shuttlebus rijdt continue 24hr/24hr. Auto verhuurmij. liggen ook op wandelafstand. Zeer verzorgde kamers met alle komfort en bovendien heerlijke kingsize bedden.Autoparking betalend of gratis op Aviation Blvd. WIFI voor 12$/dag.Hotelontbijt, continentaal of Amerikaans. Voordeliger kan in de plaatselijke STARBUCKS vestiging.Binnentuin met zwembad,fitness- en businessruimte.Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.Wij waren alvast heel tevreden.

With partner
"Ideale ligging"
linda mosselman
9.0
01/16/2009 typisch ketenhotel waar veel congressen worden gehouden. Groot hotel met grote kamers. Goed schoon en uitstekend bed. ruime badkamer van alles voorzien. Zeer dicht bij vliegveld doch geen overlast. Aantal restaurants in hotel en starbucks voor een kop goede koffie.aanrader voor start of eindpunt bij rondreis.

1 2 3 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

Which European tourist is the best dressed?

Are you the owner?