09/07/2011
Dit hotel ligt midden op de strip en is desondanks goed met de auto bereikbaar. De parkeergarage ligt achterom, zoeken, maar wel gratis parkeren. De loopgang naar binnen is al druk, maar de receptie is geen doorkomen aan. De ontvangst is goed. Onze weg naar de habitats (de liften) is dóór het casino, precies wat de kinderen wilden! Op de hoogste verdieping zijn onze kamers groot maar redelijk uitgeleefd. De kranen en tegels op de badkamer liggen loHet werkt niet allemaal, want op op de badkamer, maar de kranen en tegels liggen los, op de 2e kamer werkte de douche niet eens. Jammer. Maar ja, onze rondleiding door de benedenverdieping was weer wel heel erg leuk met al die glitter en glamour. Jammer dat niemand kan uitleggen waarom wij het leukste grootste zwembad niet inmochten, terwijl de verschillen niet zichtbaar werden. S'avonds natuurlijk niet in dit hotel eten, maar in de stad, veel leuker. Daags erop vroeg weg voor een rondje Hooverdam en Hoover City. Na twee dagen genoeg Vegas.
08/13/2012
ideaal hotel, ik stel geen eisen aan luxe etc. dus de kamers vind ik prima, het casino is aardig, het zwembad is een topper, de monorail een leuke bijkomstigheid, de binnenplek is heerlijk om even lekker te relaxen, de employees zijn heel aardig en het ontbijt vind ik super ( tegen betaling ) als je er vaker komt en speelt raad ik aan een total reward card aan te vragen, hier spaar je geld op als een soort rake back, en daarmee kan je dan overal in t casino mee betalen en ook de casino's van dezelfde eigenaar: Ceaser's, paris, rio, harrah's, imperial palace, planet hollywood en o'shea, ook kan je er overnachtingen voor de volgende keer mee betalen.