Arrival date
Departure date
Persons
From $ 28
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Flamingo Las Vegas***
32 Reviews
Reviews Hotel Flamingo Las Vegas***
3555 Las Vegas Blvd S, NV 89109, Las Vegas
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Flamingo Las Vegas***? Then have a look at the reviews of Hotel Flamingo Las Vegas*** in Las Vegas, written by other travelers.
Hotel Flamingo Las Vegas scores a 7.9 out of 10, based on 32 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Flamingo Las Vegas***? Have a look at the reviews of Hotel Flamingo Las Vegas*** in Las Vegas, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 53 Holiday pictures of Hotel Flamingo Las Vegas*** on Zoover. You can take a look at 1 video of Hotel Flamingo Las Vegas***. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Flamingo Las Vegas*** Las Vegas. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 next

There are 32 reviews of Flamingo Las Vegas***

32 Reviews
9.3
7.3
7.6
7.3
Show score and reviews from:
Friends, September 2012
"Leuk voor 1 keer"
Aad
4.0
5.0
12/20/2012 Hotel ligt midden op de strip, kamers zijn smoezelig. Bij incheken voor 16.00 uur moet je 24 dollar betalen terwijl de kamer wel bechikbaar is. Er is geen gratis wifi in het hotel

With partner, March 2012
"Prima hotel"
mevrouw Rothengatte...
8.0
04/09/2012 beetje flauw dat ze adverteren dat er geen resortfee wordt geheven.
als je echter voor 16.00 uur incheckt dan vragen ze of je een early check in fee van 22 dollar wil betalen of om 16.00 uur terug wilt komen.
dat vragen ze je dan als je net 1 1/2 uur in de rij hebt gestaan om bij een baliemedewerker te komen, dan zeg je natuurlijk geen nee. er staan daar nl altijd rijen omdat het hotel zo groot is

With partner, October 2011
"Flamingo: vooral de ligging is goed!"
Rita
8.0
11/06/2011 Wij hadden juist vanwege de centrale ligging op de The Strip voor the Flamingo gekozen. Ook een Go-room geboekt. Prachtig uitzicht op de 26e verdieping op de fonteinen van the Bellagio. Kamer is ruim genoeg, modern interieur; prima bed, ruime badkamer met tv in de spiegel (weird). Inchecken wil nog wel eens lang duren op vrijdagmiddag, maar self check-in is mogelijk als je een reserveringsnummer hebt. Self check-out via de tv, super makkelijk en snel. Meeste Vegas hotels zijn doolhoven, waarbij je vooral moeilijk uit het casino komt! Parkeren gratis. Internet niet gratis! Keer gegeten in het food-court, was wat je kunt verwachten in zoiets. Eigen 'station' voor de monorail, zodat je makkelijk naar de andere hotels kunt. Kost wel 5 dollar enkele rit!

With partner, September 2011
"Hotel bezocht voor Wildlife Habitat"
DHG
8.0
12/27/2011 Tijdens mijn bezoek aan Las Vegas hebben wij tevens een bezoek gebracht aan het Flamingo hotel, omdat dit een van de eerste hotels van de Vegas strip was, opgezet door de maffioso Bugsy Siegel en vanwege het Wildlife Habitat. In dit Wildlife Habitat, wat gratis te bezoeken is, kunt u veel mooie diersoorten zien zoals natuurlijk Flamingo's, maar ook vogels en andere dieren. Het casino is gelijkwaardig aan dat van de andere casino's op de strip, er zit verder geen thema aan verbonden. Wanneer u in Las Vegas bent zou ik zeker even bij het Flamingo naar binnen lopen op de dieren te bezichtigen, het is even een rustmoment in het drukke Las Vegas!

Family with older children, August 2011
"Volgende keer beter"
Il Quadrifoglio
6.0
09/07/2011 Dit hotel ligt midden op de strip en is desondanks goed met de auto bereikbaar. De parkeergarage ligt achterom, zoeken, maar wel gratis parkeren. De loopgang naar binnen is al druk, maar de receptie is geen doorkomen aan. De ontvangst is goed. Onze weg naar de habitats (de liften) is dóór het casino, precies wat de kinderen wilden! Op de hoogste verdieping zijn onze kamers groot maar redelijk uitgeleefd. De kranen en tegels op de badkamer liggen loHet werkt niet allemaal, want op op de badkamer, maar de kranen en tegels liggen los, op de 2e kamer werkte de douche niet eens. Jammer. Maar ja, onze rondleiding door de benedenverdieping was weer wel heel erg leuk met al die glitter en glamour. Jammer dat niemand kan uitleggen waarom wij het leukste grootste zwembad niet inmochten, terwijl de verschillen niet zichtbaar werden. S'avonds natuurlijk niet in dit hotel eten, maar in de stad, veel leuker. Daags erop vroeg weg voor een rondje Hooverdam en Hoover City. Na twee dagen genoeg Vegas.

Family with young children, July 2011
jerimar
9.0
08/12/2011 Agradable hotel, muy buena situación en el Strip, está justo en el medio. Puedes visitar un día un lado y otro día ver la otra parte. Teníamos una habitación GO, estaba muy cuidada y con unas super vistas sobre el Strip, pudimos ver las fuentes de Ballagio, muy bien. La pena era que la piscina grande solo era para 18+ y si vas con niños tienes que ir a piscinas más pequeñas y allí es difícl encontrar una tumbona. Buen precio para este hotel, lo recomiendo, una próxima vez vendría aquí de nuevo.

Travelling alone, June 2011
"Ga er voor de 3e en 4e keer heen"
albert
7.0
08/13/2012 ideaal hotel, ik stel geen eisen aan luxe etc. dus de kamers vind ik prima, het casino is aardig, het zwembad is een topper, de monorail een leuke bijkomstigheid, de binnenplek is heerlijk om even lekker te relaxen, de employees zijn heel aardig en het ontbijt vind ik super ( tegen betaling ) als je er vaker komt en speelt raad ik aan een total reward card aan te vragen, hier spaar je geld op als een soort rake back, en daarmee kan je dan overal in t casino mee betalen en ook de casino's van dezelfde eigenaar: Ceaser's, paris, rio, harrah's, imperial palace, planet hollywood en o'shea, ook kan je er overnachtingen voor de volgende keer mee betalen.

With partner, June 2011
Inez
6.0
07/03/2011 Nos hemos alojado aquí 2 noches y lo hemos pasado estupendamente. Por supuesto hemos visitado algunos otros hoteles, pero de esta categoría de precio no puedes encontrar nada mejor. La habitación era muy amplia, una buena vista sobre el jardín con la piscina. En la planta 22 escuchas menos el ruído. ¡El checkin tardaba un poco, claro es que tienen tantas habitaciones! El búfé no nos gustó mucho, pero en el sportcafé comimos una pizza muy buena. Una lástima que algunas de las ofertas que tenían solamente eran para parejas casadas. Incluso tenías que demostrarlo. Un poco complicado ya que no sueles llevar tu libro de familia. Pero es un buen hotel y si volviesemos a Las Vegas cogeríamos de nuevo este hotel.

With partner, May 2011
"¡En medio del strip!"
Leoni & Leo
8.0
06/17/2011 El hotel Flamingo está en medio del strip en las Vegas. Muy buen hotel, excelentes camas, buen servicio en recepción. El hotel tiene casino propio, muchas tiendas. El desayuno lo sirven en una sala aparte, un buffet enorme (hay que pagar extra) y un jardín precioso con flamingos reales. ¡Por la noche escuchas algo el ruído de la calle.. pero que quieres si estás en medio del strip con tu hotel! Tampoco es muy molesto.

Friends, April 2011
"Muy centrico en el strip"
Bianca
4.0
7.0
05/05/2011 En abril estuvimos unos días de entresemana en el Flamingo. Las habitaciones están anticuadas, pero la cama es estupenda. El hotel está en medio del strip, justo enfrente de Ceasars Palace. Teniendo en cuenta la ubicación me parece que la relación precio/calidad es buena. El servicio de habitaciones nos molestó una vez a las 22.00 horas, una manta extra porque teníamos frío no nos la dieron. También a veces de repente los vasos de agua habían desaparecido. Amigos que estuvieron en otra habitación si han tenido buenas experiencias con el servicio de habitaciones. En el hotel hay una pequeña zona de comida rápida donde puedes comer por un precio relativamente bajo. Tomamos el desayuno bufé y nos gustó mucho. Mucha variedad, servicio amable y vistas sobre los flamingos en el jardín.

1 2 3 4 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?