Arrival date
Departure date
From $ 0
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
San Antonio
8.6
15 Reviews
reviews San Antonio

Would you like to know what other people thought of their holiday in San Antonio? Then take look on this page at the reviews written by other travelers. Did you spend your holiday in San Antonio? Then you can add your review here.
San Antonio scores a 8.6 out of 10, based on 15 reviews
Are you curious about what other people thought of their holiday in San Antonio? Have a look at the reviews of other travellers about San Antonio on this page. Were you on a holiday in San Antonio yourself? Make sure to add you review here. - - - - -
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews have been added regarding destination San Antonio. You can post a review regarding destination San Antonio if you like.

Did you visit this destination?

Font size: A A A

1 2 next

There are 15 reviews of San Antonio

8.6
15 Reviews
Appreciation
8.6
Nightlife
8.2
Culture
7.8
Surroundings
8.4
Atmosphere
8.6
Care for nature
9.0
Show score and reviews from:
With partner, January 2014
"Heel leuk, lijkt beetje zuid-europese stad."translate
KATTIE
Appreciation
9.0
Nightlife
9.0
Culture
8.0
Surroundings
8.0
Atmosphere
8.0

01/16/2014 Ga lekker wandelen door de stad, alls goed beloopbaar. Heerlijke riverwalk, mooie square met kathedraal en achtergelegen mexicaanse markt. Geniet van een mexicaanse maaltijd.
Schrok wel van de vele daklozen.

Family with young children, January 2014
"Geweldige stad, sfeer is geweldig."translate
Jos
Appreciation
9.0
Nightlife
9.0
Culture
8.0
Surroundings
9.0
Atmosphere
10.0
Care for nature
9.0

01/17/2014 Er is voldoende te doen in de stad. San Antonio staat bekend om de riverwalk en een stukje geschiedenis (the alamo) in en rondom het centrum zijn diversen museums.

Family with young children, August 2012
"Vooral de riverwalk is erg gezellig"translate
heer Biesjot
Appreciation
7.0
Culture
7.0
Surroundings
7.0
Atmosphere
7.0

10/08/2012 Kwamen van de Grand Canyon vandaan. Dan is zo'n grote stad wel erg druk...

Group trip, July 2012
"Gezellige, knusse stad"translate
Astrid
Appreciation
10.0
Culture
7.0
Surroundings
9.0
Atmosphere
9.0

08/09/2012 Wat een leuke, gemoedelijke stad! Weinig hoogbouw waardoor de stad knus aandoet. De Riverwalk is zeker de moeite waard om langs te struinen. Ook de boottocht 's avonds is erg mooi, vol uitgebreide info over de stad. Met de Hop on hop off bus hebben we allerlei bezienswaardigheden bezocht. Overigens mag je 2 dagen op dit ticket met de bus mee! De Tower of the Americas was leuk voor de uitzichtfoto's van de stad (er is hier alleen geen skyline). Ook The Alamo bezoeken uiteraard. Deze stad is zeker een aanrader als je in Texas bent. Een gezellige, schone stad met erg vriendelijke en behulpzame inwoners en genoeg bezienswaardigheden.

Travelling alone, May 2012
"Super gezellig"translate
Debbie
Appreciation
10.0
Culture
10.0
Surroundings
10.0
Atmosphere
10.0

05/30/2012 Super gezellig...zeker rond de riverwalk, allemaal gezellige eetcafeetjes. De alamo is leuk om te bezichtigen, net zoals de mexicaanse markt.

With partner, April 2012
"Sfeervol, maar toeristisch"translate
Ron
Appreciation
7.0
Nightlife
6.0
Culture
7.0
Surroundings
7.0
Atmosphere
7.0

02/06/2013 Thee Riverwalk is prachtig en the Alamo een uniek monument in de Amerikaanse geschiedenis. Veel Mexicaanse invloeden. Helaas ook erg toeristisch.

With partner, June 2011
"Te gekke stad"translate
Mieke
Appreciation
8.0
Culture
7.0
Surroundings
8.0

11/27/2011 In San Antonio kun je wel een paar dagen rond brengen. De riverwalk is erg leuk, vooral met de gondel over de rivier, maar ook een terrasje pakken daar is leuk. The Alamo vonden wij niet erg bijzonder, maar de straten daarom heen zijn erg leuk, met veel (toeristische) winkeltjes. Ook de Tower of Americas is de moeite waard. Net buiten de stad zit de dierentuin Out of Africa, waar je met de auto door heen rijdt. Schitterend!
De hele sfeer in S A is lekker relaxed. Als je in Texas bent is S A een must!

With partner
"Must do als je in Texas bent"translate
Patrick
Appreciation
9.0
Culture
9.0
Surroundings
9.0

01/10/2009 The Alamo (bekend van de kreet "remember the alamo") is een van de vijf Spaanse Missions die nog steeds te bezoeken zijn. In the Alamo hielden een handjevol verdedigers waaronder Bowie en Crockett een tijd lang stand tegen de Mexicanen die Texas wilden heroveren. Bezoeken!
Langs de Riverwalk kun je gezellig wandelen en met de boot een soort Grachtencruise maken.
Hele grote stad die toch erg gezellig aandoet, zeker veel mooier dan Dallas of Houston (hoewel Fort Worth vlakbij Dallas ook het bezoeken zeker waar is).

Family
"Bijzonder"translate
jan vos
Appreciation
8.0
Nightlife
8.0
Culture
8.0
Surroundings
8.0

11/09/2008 leuke stad,je zit overal dichtbij,voor de alamo ,gingen wij hierheen(ontstaan van texas),riverwalk is leuk,restaurants en je kunt met een bootje erdoorheenvaren,er op eten kan ook,en je kunt overal opstappen langs de rivier,mooi begin van je reis,om dan door te gaan naar big bend national park

With partner, October 2008
"Sea World, Sonora,Big Bend"translate
C.A. van Meerkerk
Appreciation
9.0
Culture
9.0
Surroundings
10.0

10/21/2008 Prachtig park, schitterende voorstellingen.
Was start van een rondreis via Sonora (mooiste grotten ooit gezien) Big Bend National Park (beren) en Del Rio ( Devils River, ruig landschap)

1 2 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

What do you think of in-flight food?